این مقام انتظامی گفت: در این روش مجرمان سایبری با ترفندهای مختلف از جمله ارسال لینک های جعلی در شبکه های اجتماعی با عناوینی مانند «برای ثبت وام فرزند روی لینک زیر کلیک کنید» توجه کاربران را به خود جلب کرده و آنها را به صفحات دیگر هدایت می کنند و یا حتی به صورت خصوصی با آنها چت کنید
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: توصیه های پلیس فتا را جدی گرفته و همواره به ترفندهای کلاهبرداران و سودجویان توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir اطلاع دهند.
Source link
تیم تحرریه امنیت سایبری شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: در روشی دیگر می توانند مبلغ کارت به کارت دریافت کنند اما دیگر پاسخگوی تماس نیستند. مجرمان نیز می توانند با به دست آوردن اطلاعات و هویت شخصی از این اطلاعات سوء استفاده کنند که مشکلات دیگری را برای آنها ایجاد می کند.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اشاره به سود تامین وام فرزند گفت: این تسهیلات بانکی و وام است. در همین راستا ممکن است مجرمان سایبری تبلیغاتی را تحت عنوان ثبت وام فرزند یا دریافت بدون ترفند در فضای مجازی قرار دهند.
وی با تاکید بر اینکه شهروندان نباید با تبلیغات درج شده در شبکه های اجتماعی گمراه شوند، گفت: تنها سایت معتبر مورد تایید بانک مرکزی برای دریافت تسهیلات فرزندآوری سایت ve.cbi.ir است. هموطنان مراقب باشند به لینک های دیگر مراجعه نکنند و به آدرس سایت نیز توجه کنند زیرا افراد سودجو می توانند با ایجاد آدرس های مشابه اقدام به کلاهبرداری از آنها کنند.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در ادامه با بیان اینکه مجرمان در نهایت برای امور اداری و بانکی نسبت به دریافت ودیعه اقدام کردند و اطلاعات شخصی متقاضیان را نیز دریافت کردند، ادامه داد: مجرمان از چند طریق اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کنند. اولین مورد این است که آنها را به صفحات جعلی و فیشینگ هدایت کنید. حتی ممکن است هزینه کمی برای ثبت نام دریافت کنند، اما این صفحات جعلی هستند و با کپی اطلاعات کارت بانکی شهروندان، حساب آنها خالی می شود.
رئیس پلیس فتا پایتخت نسبت به کلاهبرداری یا سودجویی از اطلاعات فردی و هویتی شهروندان در پوشش وام های فرزندآوری هشدار داد.