وی با بیان اینکه به دلیل توسعه نیافتن این شبکه در چند سال گذشته، هم اکنون شاهد اختلالاتی در شبکه اینترنت هستیم، افزود: در این راستا دولت در سال جاری 100 هزار میلیارد ریال برای توسعه شبکه ملی اطلاعات و اطلاعات اختصاص داده است.
محمدامین آقامیری افزود: در این راستا معتقدم باید حضور فناوری اطلاعات در همه صنایع تقویت شود و برای این منظور با برخی وزارتخانه ها همکاری می کنیم تا با تکیه بر شرکت های دانش بنیان و شرکت های بزرگ،
ایجاد منطقه آزاد سایبری در کشور
فیروزآبادی یادآور شد: همچنین برای تقویت اقتصاد دیجیتال در کشور، شورای عالی فضای مجازی با همکاری دستگاه هایی مانند وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، صدا و سیما و نمایندگان بخش خصوصی به دنبال تعریف یک مدل.”
رئیس سازمان نظام صنفی یارانه ای کشور نیز در این مراسم با بیان اینکه برای تحول اقتصاد دیجیتال نیازمند نگاه منطقی مانند ایجاد مناطق آزاد هستیم، گفت: معتقدم با توجه به فعالیت 6700 دانش شرکت های مستقر با
دومین نمایشگاه و رویداد همایش فناوری، اطلاعات و ارتباطات کیش با نام کیتکس عصر دوشنبه 20 اردیبهشت آغاز به کار کرد.
اطلاعات کشور در نمایشگاه زمین سازی حضور فعال ایران در بازار 650 میلیونی کشورهای همسایه است.
رونمایی از 6 دستاورد فناورانه و استارتاپی در حوزه های فناوری و سیستم ها، امضای دو تفاهم نامه همکاری بین سازمان منطقه آزاد کیش و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات و
دبیر شورای عالی فضای مجازی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی ایران گفت: این مرکز آماده پذیرش و دریافت ایده های نوآورانه در راستای توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور است که صاحبان ایده می توانند به این مرکز مراجعه کنند.
دولت به دنبال رفع موانع فعالیت بخش خصوصی در فناوری اطلاعات است
هاشمی افزود: با تشکیل این منطقه آزاد می توان قوانین دست و پا گیر کشور را از طریق سرمایه گذاران و فعالان عرصه اقتصاد دیجیتال در بخش های مختلف از جمله رمز ارز و فناوری بلاک چین به راحتی حذف کرد.
با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به دنبال پیگیری طرح شبکه ملی اطلاعات است.
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات نیز در این جلسه گفت: دولت معتقد است بخش خصوصی در عرصه حضور دارد و این وزارتخانه به دنبال رفع موانع فعالیت بخش خصوصی در حوزه اطلاع رسانی است. فن آوری.
به گزارش ICTNN، ابوالحسن فیروزآبادی شامگاه دوشنبه در آیین افتتاحیه دومین نمایشگاه و رویداد همایش فناوری اطلاعات و ارتباطات کیش اظهار داشت: امسال در راستای تحقق اقتصاد دیجیتال در کشور، شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسید.
امیدواریم وزارت اطلاعات و فناوری اطلاعات برای رفع این اختلالات اقدام کند.
300 هزار فرصت شغلی با تشکیل منطقه آزاد سایبری در کشور می تواند تحول بزرگی در جهت کارآفرینی و صادرات این بخش در کشور باشد.
مهدی کشاورز افزود: محورهای توسعه، شهروند هوشمند اولین، پیش نیاز و مهم ترین مولفه دستیابی به محیط هوشمند، شهر هوشمند، حکمرانی هوشمند، مردم هوشمند، اقتصاد هوشمند، حمل و نقل هوشمند و در نهایت زندگی است.
هوشمند است.
وی در خصوص دومین نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات در جزیره کیش گفت: این جزیره با توجه به زیرساخت های فرودگاهی، هتل ها و امکانات نمایشگاهی مکان مناسبی برای جمع آوری توانمندی های فناورانه است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به لزوم ایجاد نقشه دولتی و فراهم کردن زیرساخت های لازم برای حضور فعالان، نخبگان و بخش خصوصی افزود: بخش اجرا باید به بخش خصوصی محدود شود و نظارت و نظارت
سندیکای مخابرات ایران یکی از برنامه های این رویداد است.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
در این نمایشگاه 190 شرکت مخابرات و ارتباطات، دانش بنیان و استارتاپ به مدت چهار روز توانمندی های خود را در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به نمایش می گذارند.
ایده های خود را برای بهره مندی از پشتیبانی ارسال کنید.
بخش دولتی را واگذار کنید.
اقتصاد برای رونق اقتصاد با تقویت خدمات محتوایی در کشور مناسب است.
رسیدن به این مهم است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری