در پی انتشار اطلاعاتی مبنی بر تخریب تجهیزات سایر اپراتورها توسط شرکت مخابرات ایران در هفته های اخیر، این شرکت توضیح داد که چنین مشکلی وجود ندارد و در صورتی که هر یک از اپراتورها مجوز دریافت کرده و بر اساس آن فعالیت کنند، شرکت مخابرات همکاری خواهد کرد. با آن مثل قبل
به گزارش ICTNN، شرکت مخابرات ایران در نهم خرداد 1350 تاسیس شد و پس از این مرحله حساس و شکل گیری و اوج رقابت در بازار فاوای کشور، شرکت مخابرات ایران با هدف بهبود بخشیدن به ماموریت دائمی و ملی خود تلاش کرد. کیفیت خدمات، بهبود بهره وری، توسعه کسب و کارهای جدید و کمک به سایر بازیگران عرصه ارتباطات برای ایفای نقش بیشتر در توسعه اقتصاد ملی.
امروزه پروژه فیبر نوری برای منازل و مشاغل یکی از پروژه های مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محسوب می شود و برای پوشش کشور و استفاده از این فناوری، اپراتورهای مخابراتی و سایر اپراتورهای ارتباطی موظف به ایجاد آن شدند. در شهرهای مختلف
اما اخیراً گزارش هایی به نقل از وزیر ارتباطات در برخی رسانه ها مبنی بر تخریب تجهیزات فیبر نوری توسط شرکت مخابرات منتشر شد. عیسی زارع پور در گفت و گو با یک رسانه در پاسخ به این سوال که گزارش های مختلف از برخی شهرها حاکی از آن است که مخابرات تجهیزات فیبر نوری و کابل های ارتباطی برخی شرکت های اینترنتی را برای دور نگه داشتن رقبا از صحنه تخریب کرده است. آیا طرح وزارت ارتباطات است؟ وی گفت: گزارش هایی به دست ما رسیده و فیلم هایی در فضای مجازی منتشر شده که چنین اتفاقاتی رخ داده است. من چندین بار گفته ام که مخابرات ایران دیگر تنها بازیگر عرصه ارتباطات ثابت نیست و باید بپذیرد که رقبای آن برای این کار آفریده شده اند و رفقای جدید پیدا می کنند و باید در فضای رقابتی و حق مردم کار کنند. برای انتخاب
وی بیان کرد: ما در کنار مردم هستیم، هرکس بتواند خدمات بهتری به مردم ارائه دهد طبیعتا مردم آن خدمت را انتخاب خواهند کرد و ما نباید مانع انتخاب آنها شویم. در صورتی که امکان ارائه سرویس بهتر توسط اپراتور دیگری وجود داشته باشد، شرکت مخابرات یا سرویس دیگر نباید مانع ارائه خدمات بهتر شود.
زارع ادامه داد: مطمئن هستم که مدیران مخابرات و اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل محترم اصلا در این فضا نیستند و فضای همدلی و رفاقت دارند و اینها مشکلات جزئی است که قابل حل است اما در نهایت فضای جدیدی در کشور ایجاد شده و طبیعی است که در مواردی مقاومت هایی وجود داشته باشد. به لطف تعاملاتی که با لیدرهای شرکت مخابرات داشتیم، کاملا با هم سازگاری دارند و این مسابقه را به عنوان دوستی پذیرفته اند. انشاءالله مردم نتیجه را ببینند که خدمات کافی و سریعتر به آنها ارائه شود.
زارع پور به برنامه وزارت ارتباطات در صورت ادامه روند تخریب فیبر نوری گفت: هر دو بخش خصوصی هستند، اگر فردی اموال دیگران را تخریب کند، مراحل آن در قانون مشخص شده و راه های رسیدگی وجود دارد و ممکن است طبق مقررات پیگیری شود. قانون، اما به نظر می رسد این زمان هاست و باید با مهربانی و لذت زندگی کرد.
اما پس از آن شرکت مخابرات ایران به این شبهات واکنش نشان داد. مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفت وگو با ICTNN، تخریب تجهیزات توسط این شرکت را تکذیب کرد و توضیح داد: چنین مشکلی به هیچ وجه وجود ندارد و مشکل تخریب شبکه ها طبیعی است و علاوه بر این، اکثر موارد تخریب در شبکه های ما اتفاق می افتد.
سلطانی همچنین گفت: اگر هر اپراتور مجوزی بگیرد و بر اساس آن فعالیت کند. مخابرات مانند گذشته با آنها همکاری خواهد کرد. بدین ترتیب مخابرات به مدت 15 سال بستر خود را با کمترین قیمت در اختیار اپراتورهای خصوصی قرار داده و اپراتورهای خصوصی نیز خدمات خود را ارائه می دهند.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات