مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی همچنین گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا، استفاده از خدمات ارتباطی در این استان 5 برابر شده است و باید به همین میزان زیرساخت ها در نظر گرفته شود.
در دوران کرونا، مردم پنج برابر بیشتر از خدمات ارتباطی استفاده می کنند
وی گفت: متاسفانه اخیراً نقش بی بدیل این صنعت نادیده گرفته شده و عجیب است که حتی یکی از مسئولان می گوید بهتر است مردم اینترنت نداشته باشند، اما مسائل روز خلاف این را ثابت می کند.
وی گفت: توسعه ابزارهای ارتباطی و لزوم استفاده از ارتباطات سریع یکی از مهمترین دغدغه هاست و اهمیت این موضوع از ابتدای شیوع کرونا برای ارائه حداکثری خدمات به شهرها و روستاها دوچندان شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: امواج از جایی که می توانند مواد را بعد از اشعه ماوراء بنفش یونیزه کنند خطرناک می شوند و باید بدانیم که این اشعه ها در محیط زندگی انسان هرگز به صفر نمی رسد، بلکه باید استانداردها رعایت شود. رعایت شود.”
مصطفی بهی روز شنبه در نشست خبری افزود: اخیرا نگرانی هایی در خصوص تشعشعات دکل های ارتباطی در بین مردم ایجاد شده است و متاسفانه عده ای نیز بدون اطلاع کارشناسی این موضوع را مطرح کرده اند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: با این حال نه تنها نگرانی وجود ندارد، بلکه باید به سمت شهرهای هوشمند برویم که از ابتدای امسال تاکنون 50 ایستگاه با 14 هزار خانوار در استان آغاز به کار کرده اند. اگرچه هنوز در برخی زمینه ها مشکل داریم.” اینکه باید همزمان با نیاز مردم زیرساخت ها را فراهم کنیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی افزود: حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات همواره در تلاش بوده تا این نیاز مهم مردم را به بهترین نحو ممکن برآورده کند و چاره ای جز استفاده از خدمات ارتباطی و اینترنتی نداریم. .
حسن آذری نصرآباد افزود: امروزه مسائل مربوط به دیجیتال یکی از راهبردهای اصلی در دنیاست و در زمان کرونا این موضوع اهمیت خود را به خوبی نشان داد.
وی گفت: بهره برداری از امواج رادیویی نیازمند مجوز از سازمان انرژی اتمی ایران است و فرکانس ها مدام اندازه گیری و مجوز تمدید می شود.
بهی گفت: حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بود که با ظرفیتسازی به مقابله با کرونا کمک کرد و این امر با ایجاد زیرساختهای آموزشی و کسبوکار آنلاین ایجاد شد تا ثابت شود این حوزه همیشه به سلامت مردم کمک میکند.
وی افزود: امواج الکترومغناطیسی در محیط ما بسیار زیاد است و امواج رادیویی از نظر فرکانس بسیار کمتر از امواج نور هستند، بنابراین فرکانس امواج رادیویی در اکثر موارد یک میلیونم طیف فرابنفش است.
وی گفت: هر چه مردم از دکل های رادیویی دورتر باشند، پرتوهای تلفن همراه قوی تر می شود و هر چه به دکل ها نزدیکتر باشیم، خطر کمتری دارد و برخلاف تصور عموم، هر چه به دکل نزدیکتر باشیم، کمتر می شود. تشعشع وجود خواهد داشت.”
بهی افزود: بر اساس گزارش ها و بررسی های انجام شده در پرترددترین منطقه بیرجند، میزان تشعشع 6 دهم میکروب در سانتی متر است که یکصد و پنجاه حد استاندارد یعنی تا 750 برابر این میزان وجود دارد. مشکلی نیست.”
وی گفت: امواج آنتن های BTS در فواصل کم به سطح منازل مسکونی نمی رسد و مردم و منازل در معرض تشعشعات بسیار ضعیفی هستند که بسیار کمتر از حد استاندارد است.
وی گفت: در حال حاضر سه اپراتور ایرانسل، همراه اول و رایتل در استان خراسان جنوبی فعال هستند و تاکنون هیچ مشکلی در مورد تخلف از استاندارد در تشعشعات دکل ها گزارش نشده است.
وی افزود: تمامی مسائل مربوط به دکل ها زیر نظر سازمان انرژی اتمی است و مردم نباید در این زمینه دغدغه ای داشته باشند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی تصریح کرد: با وجود اینکه در دکل های مخابراتی تمامی استانداردهای داخلی و بین المللی رعایت می شود چرا باید موضوع بی موردی بیان شود تا مردم را نگران کرده و اظهار نظرها کارشناسی شود.
تحریریه ICTNN شبکه خبری