در این مرحله مدل های مهندسی تولید و در نهایت با تیم منتخب برای ساخت مدل پرواز قرارداد منعقد می شود. نمونه نهایی این ماهواره سال آینده پرتاب می شود و در صورت موفقیت در مدار قرار می گیرد.
بر اساس این گزارش اولین دوره این تکنیک چالشی از بهمن ماه سال گذشته با حضور 41 تیم آغاز شد. پس از مراحل طراحی اولیه، از 8 تیم حاضر در مرحله شبیه سازی مدل مهندسی (MIL)، 4 تیم منتخب پذیرفته شدند و مرحله ساخت مدل مهندسی را کسب کردند.
این رویداد با حمایت مرکز تحقیقات و توسعه همراه اول و با هدف شناسایی و تقویت توانمندی های کشور در حوزه فناوری فضایی و به ویژه طراحی و ساخت ماهواره های مکعبی برگزار شد.
م. خ
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
ماهواره های مکعبی که به نام نانواستات نیز شناخته می شوند، با قرار گرفتن در مدارهای نزدیک به زمین (200 تا 2000 کیلومتری زمین) توانایی برقراری ارتباط با زمین و انجام ماموریت ها را بر اساس محموله تعبیه شده در سکوی خود دارند. در این تکنیک چالش برانگیز، طراحی مهندسی و ساخت ماهواره ای با اندازه 6U و وزن حدود 6 کیلوگرم به رقابت گذاشته شده است.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت مخابرات سیار ایران، مراسم معرفی و تقدیر از تیم های برتر راه یافته به مرحله ساخت مدل مهندسی در چالش «طراحی و ساخت ماهواره مکعبی» روز پنجشنبه آذرماه برگزار شد. 25، در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری.
http://mci.ir/-UU2DQU
گفتنی است بر اساس مطالعات و بررسی های انجام شده در کمیته راهبرد اینترنت ماهواره همراه اول با هدف رسوب دانش فناوری های فضایی، طراحی خدمات نوین و برتر بر اساس این فناوری مخرب و همچنین توسعه کسب و کارهای مبتنی بر آن در کشور. . حمایت از این چالش در دستور کار مرکز تحقیق و توسعه اپراتور اول تلفن همراه کشور قرار دارد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری