به گزارش ICTNN، «سند حمایت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی» اوایل سال جاری توسط شورای عالی فضای مجازی نهایی شد. بر اساس سند حمایت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، مقرر شد تمامی پلتفرم ها و ارائه دهندگان محتوا و خدمات در فضای مجازی ظرف مدت یک سال نسبت به حفاظت از داده ها، طبقه بندی و تفکیک محتوا و خدمات برای هر گروه سنی خدمات عمومی اقدام کنند. .
در این نشست مسئولانی از دستگاه های ذیربط از جمله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دادگستری، حوزه علمیه قم، دادستانی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نیروی انتظامی، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، صدا و سیما و تلويزيون، سازمان بهزيستي و اعضاي حقيقي شوراي عالي فضاي مجازي تشكيل كميته اي براي مديريت، هدايت و تدوين آيين نامه هاي كلي، نظارت بر اقدامات لازم و وظايف دستگاه ها و تبيين چالش هاي كارگروه در اين زمينه تشكيل گرديد. مبارزه با آسیب های فرهنگی و اجتماعی در فضای مجازی.
وی افزود: این سند حاصل مذاکرات فراوان با سازمانها و دستگاههای ذیربط است و همه مسئولان باید در این زمینه تلاش کنند تا بسیاری از فضای مجازی که نسل آینده ما را بسیار حساس میکند، امنتر و در دسترستر باشد. استفاده می شود و می توانیم کودکان و جوانان را از آسیب های فضای مجازی محافظت کنیم. سند حراست نیاز به نگاه مطلوب دارد و می توان از ظرفیت بسیاری از سازمان های فعال در این حوزه برای اجرای این سند استفاده کرد و مرکز ملی فضای مجازی از این همکاری استقبال می کند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اعلام اینکه سند حمایت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی حافظ نسل آینده کشور است، گفت: موضوع بازی های فضای مجازی در حوزه کودک باید مورد توجه قرار گیرد و نقش آفرینی شود. خانواده ها در این سند باید مهمتر باشد.
همچنین یکی از وعده های عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رسیدگی به وضعیت فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان بود. وی با اشاره به لزوم حفظ حقوق کاربران فضای مجازی گفت: امروز خانواده های ما نگران حضور فرزندان خود در فضای مجازی هستند. از آنجایی که حتی کشورهای تولیدکننده این فناوری ابزارهایی را در اختیار خانواده ها قرار داده اند تا فرزندان خود را در این فضا مدیریت کنند، باید این دغدغه را برای خانواده ها نیز برطرف کنیم.
در همین راستا اولین جلسه کارگروه اجرایی «سند حمایت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی» در مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد و کلیات این سند مورد تایید تمامی دستگاه ها و سازمان های مرتبط قرار گرفت. سید ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز در این نشست گفت: سند حمایت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی با توجه به تاکیدات راهنمای عالی مبنی بر ترک فضای مجازی یکی از مهمترین اسناد است. ، زیرا کودکان آسیب پذیرترین افراد هستند. »در کاهش آسیب پذیری ها در این زمینه تقویت شده و موثر هستند.
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی گفت: ما مردم به ویژه کودکان و نوجوانان را در فضای مجازی بی خانمان رها کرده ایم. در طول این سال ها دو بار در اجلاس جامعه اطلاعاتی ژنو در مورد حمایت آنلاین از کودکان شرکت کردم و متوجه شدم که جهان در مورد آن نگران است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری