فعالان فلسطینی مدعی شدند که فیس بوک و دیگر شبکه های اجتماعی انتقادات رژیم صهیونیستی را سانسور می کنند و کمپینی برای توقف آن به راه انداخته اند.
فیس بوک در پاسخ به درخواست برای اظهار نظر، به کار دیده بان مستقل خود اشاره کرد. در ماه سپتامبر، این هیئت خواستار نظارت بر محتوا به زبانهای عربی و عبری برای بررسی سوگیریهای احتمالی شد. این شرکت گفت که توصیه های این بررسی را اجرا خواهد کرد.
به گزارش رویترز، اسناد فیس بوک نشان می دهد که کارمندان شرکت نسبت به کاهش شانس دیده شدن به عنوان یک نویسنده و فعال فلسطینی ابراز نگرانی کرده اند.
سازمان حقوق دیجیتال «اتک» برای جلب توجه به مواضع خود وب سایتی راه اندازی کرده و اعلام کرده است که تاکنون 746 مورد نقض حقوق دیجیتال در سال 2021 را ثبت کرده است.
به گزارش ICTNN، فلسطینی ها اعتراض دارند که پست های سیاسی در فیس بوک و اینستاگرام که متعلق به فیس بوک است حذف شود یا شانس دیده شدن آنها کاهش یابد.
بنی گانتز، وزیر دفاع اسرائیل از مدیران فیس بوک خواست تا در حذف محتوای عناصر افراطی که به دنبال آسیب رساندن به کشورش در جریان جنگ ماه مه بین رژیم و گروه های شبه نظامی فلسطینی در غزه هستند، فعال تر باشند.
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات