میراشرفی افزود: با ایجاد زیرساخت ها در دریای خزر و همچنین حمل و نقل ترکیبی می توانیم اقتصاد خود را با روسیه و اروپا توسعه دهیم و میلیاردها دلار به کشور بدهیم.
همچنین تجار و فعالان اقتصادی حاضر در جلسه با تاکید بر ظرفیت های موجود، نکات و موضوعات مختلف در خصوص لزوم ارائه تسهیلات بیشتر به تجار و اصلاح قوانین برای تسریع در روند ترخیص کالا از گمرک در راستای تعمیق تجارت را یادآور شدند و اقتصاد را یادآور شدند. بین دو کشور
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
فعالان اقتصادی برای بهره مندی از مزایای کریدور سبز گمرکی مجاز به بازدید از سایت گمرک ایران هستند
میر اشرفی گفت: در جلسه ای که با مسئولان گمرک بلاروس و ارمنستان داشتیم از عضویت کامل ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا حمایت کردند.
میراشرفی تصریح کرد: در بحث زیرساختی هم گمرک روسیه و هم وزارت گمرک جمهوری آذربایجان قول دادند که از طریق گمرکات دیگر با ایران همکاری کنند و بتوانند به تردد از طریق دریا به ویژه برای کالاهای صادر شده از ایران و کالا کمک کنند. ” ما که از اوراسیا و روسیه تا حد زیادی به اروپا منتقل می شویم.
رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت: یکی از مواردی که گمرک ایران و روسیه بر سر آن به توافق رسیدند مبادله فعالان اقتصادی مجاز بود که حدود 300 شرکت مجاز اقتصادی را به روسیه معرفی کردیم و روسیه 166 شرکت را معرفی کرد. شرکت ها به ایران.”
میراشرفی افزود: با توجه به اینکه شرکت های ایرانی فعال در حوزه شرکت های دانش بنیان در مناطقی غیر از اوراسیا فعالیت می کنند، کمتر شرکتی نسبت به شرکت های اقتصادی مجاز ما برای بهره مندی از مزایای کریدور سبز به گمرک روسیه مراجعه کرده اند. بودن.
مدیرکل گمرک جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در زمینه همکاری های منطقه ای ، جمهوری اسلامی ایران ، روسیه و جمهوری آذربایجان جلسه ای سه جانبه برای افزایش استقبال از کالاهای ایرانی به ویژه زمینی خواهند داشت ، و بر این اساس بازگشایی و تردد خواهد شد. به حداقل رساندن بار فعلی در مرز آستارا در ایران و در قسمت بین جمهوری آذربایجان و روسیه.
به گزارش روز یکشنبه ICTNN ، میراشرفی که در کنفرانس بین المللی گمرک روسیه در مسکو شرکت کرده بود ، به ICTNN گفت: خوشبختانه کشور ما هرگز از نظر اندازه و مسیرهای مختلف با محدودیت هایی در زمینه صادرات و واردات مواجه نمی شود و مشمول تحریم ها نمی شود. یا محدودیت در یک مسیر چون مسیرهای جایگزین داریم و حتی مسیری که در مرزهای شمالی برای آن مشکل ایجاد شده است، موانع در حال رفع است و مشکل ادامه ندارد.
کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه نیز با اشاره به رویکرد رهبران جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه نسبت به گسترش همه جانبه روابط دو کشور بویژه اقتصادی و تجاری آخرین وضعیت تعاملات اقتصادی و تجاری تهران و مسکو. وی برای تعمیق بیشتر این روابط توضیح داد.
میراشرفی روز شنبه در دیدار با تجار ایرانی مقیم روسیه گفت: ما تنها کشوری هستیم که میتوانیم از کریدور شمال-جنوب و شرق-غرب عبور کنیم، بنابراین باید در تکمیل زیرساختهای حملونقل برای تبادل ارز تسریع کنیم.
میراشرفی گفت: بازرگانان، شرکت ها و صادرکنندگان را تشویق کردیم تا از سایت گمرک ایران بازدید کنند تا در رده فعالان اقتصادی مجاز قرار بگیرند و بتوانند تسهیلات بهتری از کریدور سبز روسیه دریافت کنند.
وی گفت: علاوه بر زمینی، مسیر دریایی در دریای خزر را از طریق کشتیهای حضوری (کشتیهای حامل خودرو و سایر محمولههای طراحیشده روی چرخ) و مسیر جمهوری آذربایجان، روسیه داریم. یا ترکمنستان – قزاقستان که به نوعی می توان جایگزین کرد اما با مذاکراتی که داریم مشکل مسیر ارمنستان به زودی حل خواهد شد.
وی افزود: “مزایای فعالیت اقتصادی فعال این است که در واقع گمرک روسیه کنترل ملموس و آزاردهنده این افراد را کاهش می دهد و گمرک روسیه به اظهارات صادرکننده اکتفا می کند که یکی از دلایل این امر این است که کشور ما یک فعالیت اقتصادی بالا قانونی و معتبر.
3 میلیارد دلار صادرات و واردات به اوراسیا در سال گذشته
در این دیدار میر اشرفی رئیس کل گمرک ایران ضمن تشریح برنامه های گمرک کشور برای تسهیل روابط تجاری با تمامی کشورها به ویژه روسیه در پاسخ به سوالات تجار و فعالان تجاری توضیحات کاملی ارائه کرد.
وی افزود: این میزان مبادلات تجاری با اوراسیا نسبت به سال گذشته رو به رشد بوده است و با سازوکارهای دوجانبه ای که با روسیه برای ارتقای سطح مبادلات تجاری دو کشور داریم و در بحث اوراسیا، آینده خوبی داریم. افزایش دادن.” ما تجارت با روسیه و اوراسیا را پیش بینی می کنیم.
وی افزود: در این راستا در بحث ترخیص کالا از گمرک سه تفاهم نامه و دو تفاهم نامه با روسیه منعقد کردیم و تا پایان سال دو تفاهم نامه دیگر نیز با طرف روسی انجام می شود.
عزم روسیه برای بهبود تجارت با ایران
وی با اشاره به سفر خود به روسیه برای شرکت در کنفرانس بین المللی گمرک روسیه افزود: در این کنفرانس در گفتگو با طرف روسی عزم خود را برای ارتقای سطح روابط تجاری با کشورمان اعلام کردند.
وی افزود: در رابطه با مشکلاتی که در تبادل اطلاعات گمرکی ایران و روسیه و همچنین بین اتاق بازرگانی ایران و گمرک روسیه وجود دارد، مقرر شد در آینده نزدیک تبادل اطلاعات به صورت الکترونیکی انجام شود.
میرشریفی گفت: در سال گذشته 2 میلیارد دلار از اوراسیا واردات و یک میلیارد دلار صادرات داشته ایم که حجم قابل توجهی از تجارت با روسیه بوده است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری