جعفر بلوک آذری ، معاون توسعه سازمان و سرمایه انسانی همراه اول ، در ادامه این مراسم با بررسی مأموریت ، چشم انداز و ارزش های سازمانی اپراتور اول تلفن همراه در کشور ، آماری از وضعیت شبکه ارائه کرد. و گفت: امیدواریم در پایان این دوره بتوانیم جذب آنها را در مجموعه ببینیم؛ همراه اول بیش از 100 میلیون سیم کارت منتقل کرده است و بیش از 40 میلیون مشترک داده با 30 هزار سایت موقعیت یابی در تمام نقاط کشور دارد.
کارآموزی سازمانی اغلب در یک دوره زمانی از پیش تعیین شده و به صورت دوره ای در سازمانها برگزار می شود ، در طی آن افراد جویای کار ، زیر نظر مربیان سازمانی با تجربه ، علاوه بر یادگیری شایستگی های علمی و عملی مرتبط با کار ، با محیط کار. و همکاران آنها بیشتر آشنا می شوند. آنها از نزدیک با فرهنگ سازمانی آشنا هستند و سرانجام طی یک ارزیابی جامع در پایان دوره ، و در صورت وجود علاقه متقابل ، حتی امکان همکاری طولانی مدت نیز قابل تصور است.
وی در ادامه به معرفی ساختار سازمانی همراه اول و شرکت های تابعه آن پرداخت و ماموریت ها و وظایف هریک را تشریح کرد و گفت: شما وارد شرکتی شده اید که حدود 7000 کارمند مستقیم و غیر مستقیم دارد.
ابلاغ مأموریت اجرای کارآموزی سازمانی در سال 1399 به آکادمی موبایل
م خ
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران ، مراسم افتتاحیه دومین کارآموزی همراه اول صبح امروز یکشنبه 18 مهر 1400 با حضور مهدی اخوان بهابادی مدیرعامل ، معاونان و مدیران ارشد اولین کشور و بزرگترین اپراتور تلفن همراه ، کارآموزان دور اول و متقاضیان دور دوم کارآموزی در ساختمان ستاره ونک در تهران برگزار شد.
ما طرفدار تغییر و تحول کشور بودیم
وی با اشاره به اینکه ماموریت انجام کارآموزی سال گذشته توسط مدیرعامل همراه اول به آکادمی موبایل اعلام شد ، گفت: این روش یک مدل جامع برای شناسایی ، ارزیابی ، جذب ، آموزش ، و اجتماعی شدن کارکنان جدید است که وارد سازمان می شوند.
فرآیند یکپارچه کارآموزی سازمانی همراه اول
نوع کارآموزی به سه شکل “دستیار” ، “شغلی” و “پروژه محور” است.
مهدی اخوان بهابادی ، مدیرعامل همراه اول در این رویداد ، با تأکید بر اینکه فضای ذهنی ما از ایده آل ها فاصله دارد ، گفت: نباید تلاش را رها کرده و خسته شویم؛ اصلاح و دگرگونی سیستم های کشور هزینه دارد و این هزینه با ایستادن پرداخت می شود.
بر اساس این گزارش ، “کارآموزی سازمانی” یک مدل م effectiveثر برای سالیان متمادی است که در اکثر شرکت های معتبر بین المللی اجرا می شود و علاوه بر کمک به سازمان ها برای یافتن نیروی انسانی با انگیزه و توانمند ، مسیر بسیار خوبی نیز برای افراد جویای کار است. این فرصت را برای آنها فراهم کنید تا کار خود را بر اساس الگویی مبتنی بر آموزش و شایستگی آغاز کنند.
بنابراین ، کارآموزی سازمانی با کارآموزی دانشگاهی که در کشور ما بیشتر رایج است متفاوت است. در مدلهای کارآموزی سازمانی ، نیازی به نامه ارجاع دانشگاه نیست و حتی افرادی با مدارک مختلف از لیسانس تا دکترا می توانند در کارآموزی سازمانی شرکت کنند.
فرایند کارآموزی سازمانی یکپارچه آکادمی سیار ، که در چهار ماه و در چهار مرحله اجرا می شود ، شامل چهار مرحله شناسایی ، ارزیابی ، آموزش و اجتماعی شدن است. فاز اول با “آموزش” ، فاز دوم با “نظارت در محل کار” و فاز سوم با “تفویض و عملیات” سروکار دارد.
http://mci.ir/-2CO2UI
علی اکبر حکمتی کیا ، مدیر آکادمی همراه ، سخنران دیگری بود که گفت: نتیجه برگزاری دور اول کارآموزی ، معرفی 19 منتخب (بر اساس نتیجه ارزیابی مثبت) به اولین بخش استخدام همراه و اظهار داشت: در اولین چهار ماه ، از 3500 ثبت نام کننده ، 258 نفر در نهایت برای مصاحبه انتخاب شدند و 40 نفر از آنها پذیرفته شدند. در دور دوم از 5700 ثبت نام کننده ، 483 نفر مصاحبه کردند و در پایان 70 نفر پذیرفته شدند و امروز در خدمت آنها هستیم.
شایان ذکر است در پایان این رویداد ، به کارآموزان منتخب دور اول کارآموزی آکادمی با اهدای لوح ، تقدیر و تجلیل اهدا شد.
وی افزود: هدف ما از تاسیس آکادمی سیار این بود که فرصتی را برای نخبگان دانشگاهی و دانشگاهیان ایجاد کنیم تا در کنار رزومه علمی ، روی یک رزومه عملی نیز کار کنند ؛ با انجام این کار ، آنها از فرصت برابر با دیگران برخوردار خواهند شد که هنگام استخدام فقط تجربه عملی دارند.