به گزارش ICTNN، با محدودیت دو پلتفرم خارجی در دو ماه گذشته، حمایت شرکت هایی که در این پلتفرم ها فعالیت می کردند و آسیب دیدند مورد توجه قرار گرفت و آثار و پلتفرم های داخلی تایید و افشا شد.
در مورد جزئیات این آئین نامه می توان گفت شامل 14 ماده و 30 نوع حمایت دولت است و به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گام بسیار بزرگی برای حمایت از شرکت های اینترنتی است و اگر این مصوبه به طور کامل اجرایی شود، قطعاً اجرا خواهد شد. یک رویداد بزرگ در کشور رخ خواهد داد
در همین راستا، کیوان آقاگرکار – کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات – در گفت وگو با ICTNN، درباره آیین نامه حمایت از شرکت های دیجیتال گفت: اساساً مقررات حمایتی در همه حوزه ها اعم از اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی است. ، و غیره. این کمک می کند و لازم است دولت در سطح کلان از جامعه حمایت کند.
سیلور کار در ادامه سخنان خود با بیان اینکه حفظ حریم خصوصی و عدم دسترسی به اطلاعات کاربران بخشی از ماهیت و اساس کار این پلتفرم است، اظهار داشت: نکته ای که دولت باید روی آن کار کند و بپذیرد این است که اگر محدودیت ها برای پلتفرم های خارجی همچنان وجود داشته باشد. حذف شده. برخی از کاربران ممکن است با وجود ارائه امکانات خوب، پلتفرم های داخلی را ترک کنند.
این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه تخفیف ها و معافیت های مالی و مالیاتی برای هر شرکت انگیزه ای برای توسعه آن است، گفت: در این زمینه نیز نکته ای وجود دارد و باید توجه داشت که چه میزان اطلاعات ارسال می شود. اطلاعات مالی خود را به پلتفرم ارسال کنید یا اطلاعات مالی را جداگانه از پلتفرم به مقامات مالیاتی ارائه دهید. مشکل دیگر این است که این نوع معافیتها و تخفیفها باعث میشود تا شاهد ظهور کسبوکارهای جدیدی باشیم که فقط در عرض دو سال ایجاد شده و از خدمات استفاده میکنند و بعد از آن زمان تعطیل میشوند و معلوم نیست به چه چیزی رسیدهاند و فقط میخواهند از این کار استفاده کنند. سرویس. بنابراین باید نظارتی وجود داشته باشد که دست و پا گیر و زمان بر نباشد و از طرفی عدم نظارت باعث هرج و مرج نشود.
سیلور کار درباره تاثیر این مقررات بر اشتغال زایی و توسعه گفت: در این زمینه شرکت هایی که در حوزه های دیگر فعالیت می کنند باید دید تا چه اندازه می توانند در فضای بسترهای داخلی فعالیت کنند. بنابراین به نظر شخصی موثر است اما نه در کوتاه مدت.
آقاگرکار تصریح کرد: از دیگر موارد ذکر شده در این آیین نامه، ارائه خدمات پستی با سرور مجازی است. در این زمینه باید توجه داشت که بخشی از خدمات پستی کشورمان فرسوده است و پارک پست نیاز به بازسازی دارد، بنابراین این سوال وجود دارد که آیا با اضافه شدن این حجم از مشاغل، اداره پست می تواند به تنهایی پاسخگو باشد. ? اگر اینطور نباشد، لجستیک ما به هر طریقی دچار مشکل می شود و بنابراین، نارضایتی در بین مصرف کنندگان به عنوان مصرف کننده و شرکت های مجازی به عنوان ارائه دهندگان خدمات و محصولات به وجود می آید.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی افزود: در یکی از مواد این آیین نامه به تسهیل صدور مجوز اشاره شده است و افرادی که به سکوهای داخلی مراجعه می کنند نیز دارای مجوز خواهند بود، این که صرفاً با قرار گرفتن در سکو، هر فردی جواز کسب می کند. ، به نظر می رسد ممکن است عواقبی در آینده داشته باشد.
این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات معتقد است یکی از شاخص های اخذ مجوز بررسی صلاحیت های فردی و حرفه ای مجتمع حقیقی و حقوقی است، بنابراین این اتفاق نمی افتد و به همین دلیل تعداد زیادی از شرکت هایی که ممکن است هویت واقعی نداشته باشند. .
این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: زمانی که کاربران در فضای بسترهای خارجی مانند اینستاگرام فعالیت می کنند، فضا عمومی است و بعداً کاربر می تواند طبق مقررات ارائه خدمات مالیات پرداخت کند، اما زمانی که کاربران در یک فضای پلت فرم داخلی، حریم خصوصی شرکت ممکن است از بین برود.
وی ادامه داد: در بخش دیگری از آیین نامه مقرر شده است که پلتفرم فضایی ایجاد کند که این گروه و این شرکت تا 70 درصد فالوورهای خود را داشته باشند. این سوال وجود دارد که مثلاً یک کاربر با یک میلیون فالوور چگونه میتواند حدود 700000 نفر در پلتفرم داخلی داشته باشد. این یک مشکل نگران کننده است که شرکت ها را به سمت تبلیغات سوق می دهد یا می توانند از فالوورهای جعلی و جعلی استفاده کنند. بنابراین در مورد این بند می توان گفت که عملا غیر ممکن است.
یک کارشناس معتقد است پس از محدود شدن دو پلتفرم خارجی، اگر شرکتی بخواهد کسب و کار خود را در فضایی جدید راه اندازی کند، احتمالاً هزینه بر و زمان بر خواهد بود.
به عقیده وی در مجموع می توان گفت که اگر همزمان فرهنگ سازی برای مردم ترویج شود و هزینه های زیادی برای تشویق مردم به حضور و استفاده از بسترهای ملی صرف شود، به معنای واقعی خواهد بود. از بیان مزایا و معایب پلتفرم های داخلی و خارجی، مردم خودشان تصمیم می گیرند در کدام فضا قرار بگیرند، قطعا مورد استقبال قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه موضوع مهم دیگر حفظ حریم خصوصی است، تصریح کرد: در ماده 11 این آیین نامه به بحث حفظ حریم خصوصی اشاره شده است، در هنگام دسترسی کاربران به پلتفرم ها باید این سوال را مد نظر قرار دهیم، اطلاعات شخصی شرکت ها و کاربران داخلی در آنجا قرار می گیرد. و متاسفانه برخی از کاربران و شرکت ها به سرورهای دولتی برای قرار دادن اطلاعات خود در آنجا اعتماد ندارند و در هر صورت حریم خصوصی آنها نه تنها از نظر ایمنی، بلکه از نظر اقتصادی نیز حائز اهمیت است.
وی در پایان سخنان خود تاکید کرد: پیشنهاد من برای تدوین این نوع اساسنامه این است که چه خوب است بخش خصوصی و بخش فعالی که بعداً از اساسنامه بهره مند می شوند در تدوین آنها حضور داشته باشند یا به جز آنها. . باید مشاوره کرد. یا نظرسنجی در این زمینه از شرکت ها در سطح کشور داشتیم که مشخص شد نیازهای آنها در بسترهای خارجی چیست و اکنون تمایل دارند در فضای دیگری آن ها را حل کنند و به نظر من باید در این زمینه تصمیم گیری شود. حضور شرکت، کار، سازمان ها و اصناف باید انجام شود.
تحریریه ICTNN شبکه خبری