مرکز اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ علی محمد رجبی با توجه به در پیش بودن عید سعید فطر گفت: برای سوء استفاده از ایام و مناسبت های مذهبی و برانگیختن احساسات و عواطف هموطنان عزیز اقدام به کلاهبرداری از آنان می کنیم.
سرهنگ علی محمد رجبی گفت: سایت پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir مرجع جامع اخبار، اطلاعات و آموزش های سایبری است و کاربران می توانند با مراجعه به آن راهنمایی های لازم را دریافت کرده و در صورت نیاز موارد مشکوک را نیز در صفحات جعلی گزارش کنند. با عناوین کلکسیونی فطرت و زکات را شبانه روزی در سامانه پاسخگویی آنلاین اورژانس و شماره تلفن 096380 با همکاران خود به اشتراک بگذارید.
Source link
تیم تحرریه امنیت سایبری شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا با اشاره به افزایش فیشینگ و صفحات جعلی در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان و در آستانه عید سعید فطر، از شهروندان خواست مراقب فضای مجازی باشند. کلاهبرداران با ترفندهایی برای جمع آوری فطره و زکات در فضای مجازی.
این مقام مسئول ادامه داد: یکی از بزرگترین مسائل در این زمینه پرداخت فطریات به افراد نیازمند است. در این راستا عده ای سودجو اقدام به راه اندازی کانال ها و گروه های مختلف می کنند و حتی از عناوین سازمان ها سوء استفاده می کنند و به تبلیغات گوناگون می پردازند. کلاهبرداری و برداشت غیرمجاز از حساب های بانکی کاربران.
سرهنگ رجبی گفت: کاربران در پرداخت آنلاین دقت لازم را داشته باشند و در هنگام ورود اطلاعات بانکی خود به آدرس سایت و درگاه بانکی که با https شروع می شود توجه داشته باشند. همچنین در نظر داشته باشید که تمامی درگاه های بانکی به دامنه shaparak.ir ختم می شوند.
سرهنگ رجبی از احتمال افزایش صفحات جعلی و انجام تبلیغات جذاب و فریبنده در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: هموطنان عزیز می توانند بدون توجه به پیام های دریافتی از سوی افراد ناشناس، امنیت سایبری خود را افزایش دهند. “
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا در ادامه خاطرنشان کرد: هموطنان هزینه فطریه یا کفاره روزه را از طریق سازمان ها و نهادهای ذیربط مورد تایید رسانه ها و اطلاعیه های رسمی رسانه ها پرداخت و از پرداخت هزینه به افراد ممتاز و معلول خودداری کنند. حسابهای کاربری تا در دام مجرمان سایبری نیفتند.
وی ادامه داد: انتشار تصاویر احساسی، ارسال پیامک مناسب، تبلیغات در شبکه های اجتماعی و سوء استفاده از عناوین موسسات و موسسات خیریه مهم ترین روش های مجرمانه ای است که برای جلب اعتماد مردم قربانیان استفاده می شود.
تحریریه ICTNN شبکه خبری