اسحقی ادامه داد: از سوی دیگر در سال گذشته بیش از یک میلیون گوشی بالای 600 دلار به کشور وارد شد که با ممنوعیت واردات، خدمات این کشورها چگونه باید ارائه شود؟ ما تا 18 ماه خدمات پس از فروش داریم و وقتی نمی توانیم قطعه را وارد کنیم هیچکس به این موضوع فکر نکرده است، بلکه گوشی را وارد کرده و قطعات را جدا کرده و از آن برای خدمات استفاده می کنیم، در این مورد حوزه خدمات پس از فروش است. آسیب جدی است، خواهیم دید و مشکل به این زودی حل نخواهد شد و مردم نمی دانند چگونه از کالاهای خود نگهداری کنند.
وی همچنین با بیان اینکه با ممنوعیت قانونی واردات آیفون، قاچاق مسافر در این حوزه رونق گرفته است، گفت: هم اکنون در دو ماه گذشته مسافران زیادی کالای قاچاق وارد کشور شده اند که هم ارز را به خارج از کشور قاچاق می کنند و هم به خارج از کشور. گوشی های با گارانتی وارداتی هستند.” اینطور نیست اما محصولی غیر اورجینال است و اگر مشکلی باشد مردم بند نیستند. این گوشی ها حتی اگر رجیستر نشده باشند باز هم با وای فای یا روتر جیبی از آن ها استفاده می کنند، بنابراین فقط واردات از حوزه قانونی است و کالایی با اصالت و خدمات وارد نمی شود، اما قاچاقچی ها گوشی را وارد می کنند و تمام است. برای فروش کالا به عنوان مسافر و خرید و فروش گذرنامه.
پس انداز ارزی با ممنوعیت واردات اتفاق نمی افتد
همه این تصمیماتی که در فضای وزارت صمت گرفته می شود به این دلیل است که کمیسیون تخصصی تلفن همراه بلاتکلیف است و دوباره راه اندازی نشده است. با جدا اندیشی و تصمیم گیری، تصمیمات بد گرفته می شود. توجیه آنها برای این تصمیم این است که می خواهند ارز را مدیریت کنند در حالی که صرفه جویی نمی شود تا با صرفه جویی میلیاردی بتوانیم خودرو وارد کنیم، چرا که ما بازار ایران و کالاهای بالای 600 دلار را به سامسونگ عرضه می کنیم. و تقاضای یک کالا به قیمت 600 دلار به کالای دیگری که سهامداران آن نیز آمریکایی هستند منتقل می شود.
دبیر اجرایی انجمن واردکنندگان موبایل در تشریح پیامدهای این تصمیم گفت: 5000 اتحادیه در بازار ما وجود دارد و 250 شرکت تنها واردکننده آیفون هستند، این واحدها سرپرست خانواده هستند و معیشت آنها به این دسته از کالاها بستگی دارد، اما ممکن است یک شبه برای این حوزه باشد تصمیم بگیرید و عواقب آن را در نظر نگیرید این تصمیم ممکن است پیامدهای دیگری نیز در جامعه داشته باشد؛ اول اینکه قیمت این محصول به شدت افزایش مییابد و تجارت آن سوداگرانه میشود و هر کسی که این گوشی را داشته باشد احساس خطر میکند. بدزدش.
قیمت آیفون به شدت افزایش یافت
وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون تصمیمات اقتصادی مهمی برای تجار اتخاذ شده است. ابتدا تعرفه گوشی های بالای 600 دلار را از 5 درصد به 12 درصد رساندند، سپس اعلام کردند که نیمی از ارز را به آنها تخصیص نمی دهیم و باید ارز صادراتی را بگیرند و سپس وجوه را. آیفون ها و کالاهای بالای 600 دلار در گوشی های ارزان قیمت، و همه این همکاری ها توسط بخش خصوصی انجام شد، اما تصمیم در نهایت گرفته شد.
وی با اشاره به انتقاد از میزان سفارش گرفتن تلفنی، گفت: می گویند چرا این همه سفارش گرفته شده است و به گزارش 7 میلیارد دلاری برای ثبت سفارش اشاره می کنند و می گویند این مبلغ تا چند برابر افزایش می یابد. پایان سال، اما این گزارش رسما نادرست است.” .
امیر اسحقی در گفت وگو با ICTNN، درباره ممنوعیت واردات آیفون گفت: برند اپل هم اکنون از گروه 23 به گروه 27 کالاها یا کالاهای لوکس و غیرضروری وارد سیستم معاملاتی جهانی شده که عملاً گروهی از محصولات ممنوعه است. و به نظر می رسد در شرایطی که از ابتدای سال تاکنون ابهاماتی در این زمینه وجود داشت، تصمیمات نهایی در این زمینه مجددا اتخاذ شده است.
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
دبیر اجرایی انجمن واردکنندگان موبایل در خصوص تصمیم ممنوعیت واردات تجاری آیفون معتقد است که نه تنها موجب صرفه جویی در هزینه ها نمی شود، بلکه ممکن است منجر به افزایش قیمت آیفون و رونق قاچاق کالا شود. با خرید و فروش گذرنامه و واردات مسافر.