محمد خوانساری – رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران – نیز گفت: یکی از مهمترین اقداماتی که در این برنامه لحاظ کردهایم که در سالهای اخیر سابقه نداشته حداقل برای وزارت ارتباطات این است که برای شرکتهای بالغ فعال در بازار خدمات فناوری در ایران، در بازار روسیه.
همچنین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که 36 شرکت بزرگ ایرانی و روسی فعال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، با برگزاری چندین دور نشست مستقیم در مسکو، راههای توسعه همکاریها و تبادل تجربیات در این زمینه را مورد بحث و بررسی قرار دادند. از “ICT”. شرکت های بزرگ ایرانی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، محصولات دانش بنیان خود را از صنایع مخابرات، دیجیتال و نرم افزار به روسیه و اوراسیا صادر خواهند کرد.
واسیلی بوجا نماینده هلدینگ ارتباطات، هوش مصنوعی و نرم افزار روزداتا نیز گفت: تبادل تجربیات ایران و روسیه برای ما جذاب و ارزشمند است و با توافقات صورت گرفته به زودی همکاری های خود را در زمینه های مختلف تقویت خواهیم کرد.
با توسعه همکاری ها و تبادل تجربیات شرکت های ایرانی و روسی فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، شرکت های بزرگ ایرانی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات محصولات دانش بنیان صنایع مخابرات، دیجیتال و نرم افزار خود را صادر خواهند کرد. به روسیه و منطقه اوراسیا.
در جریان مذاکرات حضوری شرکت های دو کشور، چندین سند همکاری در زمینه صادرات محصولات فناورانه ایران به روسیه به ویژه در حوزه مخابرات، نرم افزار، سخت افزار و صنایع دیجیتال امضا شد. پس از خروج شرکت های غربی روسیه که اکنون محصولات باکیفیت ایرانی جایگزین نمونه های اروپایی و آمریکایی در بازار روسیه خواهند شد.
زارع پور امروز پنجشنبه برای رایزنی و مذاکره با وزیر ارتباطات، مخابرات و دیجیتال روسیه به مسکو سفر کرد. امضای اسناد همکاری بین دو وزارتخانه و بررسی راههای توسعه و تعمیق همکاریهای دو کشور در حوزه فناوریهای ارتباطی بهویژه در شرایط جدید بینالمللی، محور گفتوگوهای وزیر ارتباطات خواهد بود. و فناوری اطلاعات ایران در روسیه.
ویچسلاو گرکوف، مدیر ارشد فناوری Rossurstal روسیه، پس از امضای یادداشت تفاهم با شرکت ایرانی مربوطه، گفت: ایران در زمینه فناوریهای مخابراتی سرآمد است و با انعقاد قرارداد بلندمدت همکاریهای دوجانبه را توسعه خواهیم داد.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
به گزارش ICTNN، عیسی زارع پور – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – ویدئویی را با عنوان ورود محصولات و خدمات فناوری ایرانی در مسیر ورود به بازارهای جهانی در اینستاگرام منتشر کرد. در این ویدئو محمدامین آقامیری – معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات – گفت: حوزه صادرات به ویژه در حوزه ICT یکی از فرصت های بی نظیری است که در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار دارد. ما گروه بسیار خوبی از افراد توانمند در کشور داریم، مجموعه ای از شرکت های قوی و دانش بنیان که محصولات و خدمات خوبی ارائه می دهند.
آندره یاکیموف، معاون همکاری شرکت بین المللی آرتیاتات مسکو نیز گفت: طی دیدارهای دوجانبه با شرکت های دانش بنیان ایرانی تاکنون سه سند همکاری امضا شده و سند دیگری نیز در راه است و در شرف نهایی شدن است.
محمدامین آقامیری، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران نیز در گفت و گو با موضوع توانمندی های شرکت های دانش بنیان ایرانی در حوزه ICT گفت: گروه شرکت های ایرانی که برای انعقاد اسناد همکاری به مسکو آمده اند. شرکت های روسی دارای دانش و توانمندی در سطح جهانی هستند و محصولات این شرکت ها در عرصه بین المللی قابل رقابت است.
روسیه مقصد محصولات دانش بنیان فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است
تحریریه ICTNN شبکه خبری