با این حال، تحلیلگران می گویند که متأسفانه 90 درصد برنامه های داخلی تولید شده مجدداً طراحی نشده اند و نسخه دوم برای رفع باگ های نسخه قبلی طراحی نشده است و دلیل آن خرابی و کاربران ناخواسته نسخه اصلی است. از طرفی در ایران برنامه نویسان و برنامه نویسان خبره ای وجود دارند که گاهی برای شرکت های بزرگ دنیا کد می نویسند اما متاسفانه در تولید داخلی از آنها استفاده نمی شود و همین موضوع باعث بی کیفیتی برخی از برنامه های داخلی شده است.
از زمان افشای تلگرام، گهگاه گزارش شده است که رسانه های اجتماعی بومی مشابهی مانند سروش، بله، آیگپ و گپ از نظر کمی و کیفی به طور تصاعدی رشد کرده اند. اما زمانی که با پیام رسان های محلی صحبت می کنند، گاهی اوقات موانع و مسائلی را مطرح می کنند که هنوز باید بررسی شوند. به گفته کارشناسان، جدای از مشکلات فنی برخی اپلیکیشن های داخلی که اغلب کد منبع خود را از تلگرام کپی کرده اند و گاها به دلیل فیلتر شدن تلگرام و یکنواختی کدها، شاهد جمع بندی مجدد اپلیکیشن های ایرانی بوده ایم، موضوع پشتیبانی از این برنامه هاست. مسنجر قابل تامل است.
اما با وجود موارد ذکر شده، ممکن است برخی رسانه های ایرانی طرح ها و امکانات منحصر به فردی داشته باشند، اما جای تعجب است که چرا آنطور که باید و شاید مورد استقبال قرار نگرفت؟ در پاسخ می توان نتیجه گرفت که به منظور پرورش استفاده از آغازگرها، مسائل دیگری نیز وجود دارد؛ برخی از نمایندگان مجلس یا مسئولان طی سالهای گذشته برای رفع فیلتر تلگرام یا توییتر نامههایی نوشتهاند، اما صرف نظر از این موضوع، باید به این موضوع توجه کرد که کدام یک از آنها اعضای فعال یک پیامرسان داخلی هستند که انتظار دارند مردم هم بیایند؟ پس باید از خودمان شروع کنیم و بعد منتظر مردم باشیم. در این راستا راهکار بلندمدت برای پرورش استفاده از رسانه های داخلی ممکن است بر عهده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و یا حتی آموزش و پرورش باشد تا برنامه استفاده از رسانه های داخلی در مدارس را با جدیت دنبال کنند.
کارشناسان با توجه به لزوم توجه به دسترسی های مورد نیاز به نرم افزارهای پیام رسان، همواره بر اهمیت حمایت از شبکه های اجتماعی ملی و ملی موبایل تاکید داشته اند، در این راستا حمایت و تقویت پیام رسان های ملی یا شبکه های اجتماعی برای رقابت با انواع مشابه خارجی از این قبیل می باشد. موضوعاتی که در جلسات مرکز ملی فضای مجازی از سوی مسئولان علاوه بر معاونت ارتباطات نیز مورد تاکید قرار گرفته است و تردیدی نیست که اگر اداره ارتباطات و متولیان انجام وظایف خود موانع را بر سر راه پیام رسان های ملی بردارند. آنها موفق خواهند شد.
به گفته تحلیلگران، در سال های اخیر قطعا طراحی اپلیکیشن های ایرانی خالی از ایراد نیست و البته این مشکل به نمونه های بومی محدود نمی شود. و همه برنامه ها در نسخه های اول خود مشکل دارند اما برای فرهنگ سازی کاربران برای استفاده از پیام رسان های داخلی باید نکات مختلفی را در نظر گرفت; از جمله اینکه کاربران با سیستمی مانند تلگرام آشنا هستند که سال ها پیش شروع به کار کرد در حالی که اینسایدرها مدت زیادی است که فعال نبوده اند.
از سوی دیگر، هر روز بر تعداد کاربران نرم افزارهای پیام رسان موبایلی افزوده می شود، اما نکته قابل تامل با این شانس افزایشی، توجه نکردن به سطح دسترسی کاربران به ارائه دهندگان خدمات این گونه نرم افزارها است. دست هنگام نصب نرم افزار این نقض حریم خصوصی برای ارائه دهندگان خدمات است پیام رسان های موبایل در نسخه خارجی به راحتی ارائه می شوند.
مطالعات انجام شده بر روی برخی از پیام رسان ها نشان داده است که خواندن لیست مخاطبین یا اطلاعات تماس ذخیره شده در گوشی، فعال کردن میکروفون، استفاده از دوربین دستگاه بدون اطلاع کاربر نمونه هایی از سطح دسترسی ارائه دهنده خدمات برای فعال سازی نرم افزار است. . اطلاعات
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
بنابراین پس از تصویب صدور به هیات مدیره، تخصیص پنج میلیارد تومان وام از محل وجوه مدیریت شده، ارائه 50 گیگابیت بر ثانیه پهنای باند داخلی برای هر پیام رسان به صورت مرحله ای 10 گیگابیت و در نظر گرفتن پنج گیگابایت اینترنت در مراحل یک گیگابایتی تایید شد. حتی در آذرماه سال گذشته با تعویق شش ماهه بازپرداخت وام پیک ملی موافقت شد.
به عنوان مثال، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف شده است از پیام رسان های داخلی با تسهیلات کارآمد کم مصرف و همچنین ارائه خدمات عمومی آنلاین مانند دولت الکترونیک و خدمات، بانک ها و شهرداری ها حمایت کند و به ساکنان. با زیرساخت شبکه و ذخیره سازی. همانند سال 1397 برای حمایت از اکوسیستم پیام رسان های ملی، جلسات متعددی برای رفع موانع قانونی انتقال رایگان تسهیلات به پیام رسان های ملی برگزار شد.
به گزارش ICTNN، هکرها همچنان منتظر نقص ها و حفره های نرم افزاری هستند که از طریق آن می توانند به شبکه یا رایانه ها نفوذ کنند. بنابراین، اگر از پچ جدید آگاه نباشید و پچ را با پچ ارائه شده توسط نرم افزار وصله نکرده باشید، در معرض خطر نفوذ هستید.
تحریریه ICTNN شبکه خبری