اصلاح فرآیندهای تشکیل دولت هوشمند و لزوم بررسی و اصلاح فرآیندهای ناقص و معیوب از دیگر نکات برجسته رئیس جمهور در این دیدار بود.
به گزارش ICTNN، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه در بیست و پنجمین جلسه شورای اجرایی فناوری اطلاعات ضمن تبریک میلاد با سعادت امام حسن عسگری (ع) «حکمرانی دیجیتال و دولت هوشمند» را لازمه تشکیل یک نظام قدرتمند دانست. دولت و گفت: اساس کار یک دولت هوشمند تسهیل دسترسی افراد به اطلاعات مورد نیاز در سیستم های مختلف اداری، علمی، تجاری و بانکی و مالی است.
همچنین مصوب شد تمامی دستگاه ها ظرف مدت 3 ماه خدمات آنلاین خود را فعال کرده و خدمات اپلیکیشن را بدون دریافت مدارک از افراد به صورت الکترونیکی انجام دهند.
رئیسی در ادامه تسریع در اتصال دستگاه های اجرایی به «دولت هوشمند یک مرحله ای» را اهمیت داد و تاکید کرد: دستگاه هایی که پنجره خدمات ملی هوشمند دولت خود را به موقع راه اندازی کرده اند، باید تشویق شوند، اما دستگاه هایی که بدون اعتبار موفق به این امر نشده اند. بهانه باید به چالش کشیده شود، هشدار داده شود و حتی توبیخ شود.
رئیسی بر لزوم تلاش نهادها برای جبران عقب ماندگی ها در تکمیل شبکه ملی اطلاعات و تحقق دولت هوشمند تاکید کرد و بر برگزاری مستمر جلسات و نظارت جدی بر عملکرد دولت هوشمند توسط تمامی دستگاه ها و دستگاه های اجرایی کشوری و استانی تاکید کرد. .
در این جلسه با دستور رئیس جمهور کلیه دستگاه های اجرایی موظف شدند تا قبل از پایان سال 1401 حداقل 50 درصد خدمات خود را از طریق پنجره خدمات ملی هوشمند دولت ارائه کنند.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
رئیس جمهور در ادامه نیروی انسانی کارآمد و متخصص را از دیگر شروط مهم تحقق دولت هوشمند دانست و گفت: دستگاه های اجرایی موظفند برای حفظ این سرمایه ملی از نخبگان و کارشناسان ذیربط در دستگاه های ذیربط استفاده کنند و علاوه بر آن ایجاد شرایط مساعد برای زندگی و ارتقای دانش و نظارت و رفع مشکلات مهارتی، کاری و معیشتی خود.
رئیس جمهور با اشاره به کندی اجرای طرح دولت الکترونیک در سال های اخیر، تکمیل 50 درصدی شبکه ملی اطلاعات در سال گذشته را مثبت ارزیابی کرد.
رئیسجمهور با تاکید بر تسریع در اتصال دستگاههای اجرایی به «دولت یکجا» تاکید کرد: دستگاههایی که پنجره خدمات ملی هوشمند دولت خود را به موقع راهاندازی کردهاند باید مورد تشویق قرار گیرند، اما دستگاههایی که بدون این کار انجام ندادهاند. یک عذر موجه باید مورد بازخواست و تذکر و حتی توبیخ قرار گیرد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری