با توسعه و افزایش شهرهای هوشمند جهان ، ایران نیز مسیری مانند فناوری فیبر را طی کرده است ، که اکنون در سه شهر از جمله مشهاد ، زابل و کرمانشاه انجام شده است.
به گفته ICTNN ، روند شهرهای هوشمند در سراسر جهان در دو سال گذشته تسریع شده است ، بسیاری از شهرهای بزرگ در کشورهای توسعه یافته قبلاً رفته و ناپدید شده اند.
ساختمان هوشمند ، جمع آوری زباله ها ، حفاظت از محیط زیست ، دیجیتالی شدن کلیه امور دولتی و اداری ، دسترسی کامل به اینترنت ، استفاده از تلفن های هوشمند ، اشتراک آنلاین و خدمات تاکسی ، سرعت بالا و حمل و نقل عمومی هوشمند هستند و سایر موارد مهمترین شاخص های شهرهای هوشمند هستند جهان
تحقیقات نشان می دهد که شهروندان ساکن در شهرهای هوشمند 4 ساعت در زمان و زمان سال صرفه جویی می کنند ، به این معنی که این شهروندان انتظار ندارند شخصاً باشند و در صف های طولانی بمانند زیرا از زمان زیادی بهتر و بهتر استفاده می کنند.
اما لازم به ذکر است که اطلاعات شهرها دارای الزاماتی مانند توسعه پایدار دولت است که نیاز به توسعه و توسعه شهرهای شهری و زیرساخت های خود دارد.
مهمترین چالش های توسعه شهر هوشمند
اگرچه توسعه شهر هوشمند می تواند مزایای بسیاری داشته باشد ، اما متخصصان فکر می کنند با چالش هایی مانند امنیت ضعیف ، قوانین و مقررات دقیق و جزئی ، عدم تمایل و عدم تمایل به ادغام خدمات شهری ، تأمین مالی و مدل های تجاری دولت. زیرساخت ها با زمینه های مختلف مانند انرژی ، آب و سیستم حمل و نقل مرتبط است.
پس از توسعه و رشد شهرهای هوشمند در جهان ، ایران سالهاست که مانند فیبر نوری راه را پشت سر گذاشته و کلانشهرهای خاصی مانند مشهاد و تهران برای شروع پروژه انتخاب شده اند.
آخرین وضعیت توسعه شهر هوشمند در ایران
چندی پیش ، Gholam Hossein Mozaffari – فرماندار Khorasan Razavi – با محمد جعفرپور – عضو هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات از راه دور – با اشاره به اجرای پروژه شهر هوشمند در مشهاد و همچنین در اتحاد مجدد برای سرمایه گذاری غریبه ملاقات کرد. برای اجرای یک پروژه شهر هوشمند در مشهاد.
علاوه بر مشهاد ، زابل را می توان به عنوان شهر هوشمند سیستان و بلوچستان معرفی کرد. فرماندار ویژه زابل گفت که برنامه مشترک ملی خانه برای دومین بار در شهر به عنوان یک شهر هوشمند در شمال سیستان و بالچستان اجرا شد.
مدیر معتقد است که راه اندازی این سیستم به نفع اینترنت و تلفن زیاد برای شهروندان خواهد بود و هزینه های خدمات شهرداری ، مدیریت ترافیک و ترافیک را کاهش می دهد ، ناوگان حمل و نقل عمومی ، چراغ های هوشمند راهنمایی و رانندگی ، کاهش جرایم و جرایم ، بحران را راهنمایی می کند. مدیریت ، کمک و زمان مناسب است.
علاوه بر این ، طبق آخرین اظهارات مقامات کرمانشاه ، این شهر همچنین به یک شهر هوشمند تبدیل می شود. تاکنون تقریباً 2 کیلومتری شبکه فیبر در کرمانشاه انجام شده است و کار هنوز در حال انجام است ، و کسانی که با شبکه فیبر کرمانشاه ارتباط برقرار کرده اند ، همیشه از سرعت زیاد خود راضی هستند.
تحقیق و تجربه سایر کشورها در این زمینه نشان می دهد که شهر هوشمند باید زیرساخت هایی باشد که می تواند به مناطق مختلف شهر کمک و برقراری ارتباط شود.
در حقیقت ، پذیرش داده ها و رابطه آنها اولین قدم در شهر هوشمند است و زیرساخت های مورد نیاز شامل سنسورهای جمع آوری شبکه و داده ها است. این داده ها در لایه های مختلف مدیریت استفاده می شود.
البته واقعیت ساده داشتن این زیرساخت به معنای این نیست که ما به شهر هوشمند برسیم ، بلکه برای داشتن یک شهر هوشمند ، شش عنصر اصلی هوشمند ضروری است ، ضمن اینکه اطمینان حاصل می کند که زندگی خصوصی جامعه نیز ضروری است.
پایان پیام
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات