وی تاکید کرد: در دولت و در کارگروهی متشکل از وزرای ارتباطات، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما و مرکز ملی فضای مجازی مصمم هستیم سازوکارهای موثری برای مراقبت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی ایجاد کنیم. ” تقسیم کار ملی انجام شده توسط شورای عالی فضای مجازی در این خصوص (مصوبه شماره 71 شورا در خرداد ماه سال جاری) نیز کمک کننده خواهد بود. با جمع بندی رایزنی ها به زودی راهکارهای مورد نیاز والدین را رونمایی و اطلاع رسانی خواهیم کرد. نظر شما هم مهمه
به گزارش روز شنبه ICTNN، «عیسی زارع پور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یادداشتی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت: ما از زیرساخت های ارتباطی گرفته تا توسعه دهندگان نرم افزار، از ارائه دهندگان اپلیکیشن تا بسترهای توزیع محتوا، از تولیدکنندگان محتوا تا نمایندگان ادارات دولتی مانند صدا و سیما و وزارت ارشاد.
وی افزود: نگاه دولت سیزدهم به فناوری اطلاعات فرصت محور است و به دنبال استفاده حداکثری از این فناوری برای ارتقای کیفیت زندگی مردم است. علاوه بر این نگاه فرصتمحور، مصمم هستیم به همراه تمامی کارشناسان و فعالان این اکوسیستم به نگرانیها درباره حق نگرانی والدین از حضور فرزندانشان در فضای مجازی رسیدگی کنیم. برای این کار از مشاوره تمامی فعالان این حوزه استفاده می کنیم.
زارع پور در پایان از همه مردم خواست نظرات خود را برای وی ارسال کنند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وزیر ارتباطات افزود: در جلسه امروز نمایندگان اکثر فعالان در این اکوسیستم حضور داشتند و گزارشی از برنامه ها و فعالیت های خود در این زمینه ارائه کردند. مشکلات و مشکلات را نیز بیان کردند. انصافاً کارهای موثر و کاربردی انجام داده اند که در رسیدن به اهداف ما در مراقبت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی و ایجاد محیطی سالم، امن، مفید و نشاط آور برای آنها در این فضا موثر خواهد بود. برخی از دستاوردهای ذکر شده بسیار کاربردی هستند، اما تا کنون اطلاعات کمی در مورد آنها گزارش شده است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری