آخرین آمار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور نیز همین موضوع را نشان می دهد. آخرین آمار اینترنت پهن باند سیار در سال 1377 و آغاز شیوع کرونا بیش از 68 میلیون کاربر بود و اکنون پس از گذشت یک سال و نیم، تعداد مشترکان پهن باند تلفن همراه در کشور به نزدیک به 92 میلیون نفر رسیده است.
به گزارش روز جمعه ICTNN، ارتباطات و فناوری اطلاعات اکنون بیش از هر زمان دیگری با فعالیت های روزمره مردم گره خورده است. قبل از شیوع کرونا، کارهای اداری، آموزش و حمل و نقل معمولاً مانند گذشته مدیریت می شد، اما در حال حاضر تا حد امکان تمام فعالیت ها با استفاده از اینترنت انجام می شود.
همچنین حدود یک میلیون مشترک در پهنای باند اینترنت ثابت داشتیم. مشکلات توسعه اینترنت ثابت باعث شده تا نتوانیم رشد چشمگیری را در این زمینه شاهد باشیم. مدت زیادی است که تعداد مشترکان پهنای باند در کانال 10 میلیون کاربر باقی مانده و ضریب نفوذ را به 12.96 درصد افزایش داده است.
عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز بارها درباره کندی اینترنت ثابت اعلام کرده است که زیرساخت های ارتباطی ثابت در گذشته در راستای ارتباطات سیار به درستی توسعه نیافته است. دولت سیزدهم در نظر دارد توسعه ارتباطات ثابت پرسرعت در کشور را به صورت ویژه دنبال کند و پروژه خانه فیبر نوری در اولویت برنامه های این وزارتخانه است.
در سه ماه شهریور تا آذر 1400 تعداد مشترکان پهنای باند تلفن همراه در کشور از 90 میلیون و 354 هزار به 91 میلیون و 844 کاربر افزایش یافته است که حکایت از رشد بیش از یک میلیون و 500 هزار کاربر دارد. آخرین آمار حاکی از آن است که ضریب نفوذ اینترنت همراه در کشور از مرز 109 درصد گذشت و تعداد کل مشترکان اینترنت (مجموع ثابت و همراه) هم اکنون 102 میلیون و 740 هزار کاربر است. ضریب نفوذ اینترنت در کشور هم اکنون بیش از 122 درصد است.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات