ادامه مطلب
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
یکی از اولین دستورهای این دستگاه چاپ پیتزا این بود که از خمیر پیتزای لایه ای درست می کردند و سپس سس مواد مختلف را روی آن می گذاشتند. در سال 2017، ناسا تعداد زیادی لوازم پیتزا را برای خدمه اکسپدیشن 53 فرستاد، از جمله خمیر بوبولی از پیش ساخته شده که طعم متفاوتی با پیتزاهای معمولی در فضا دارد.
به گزارش slashgear، شایان ذکر است که تعدادی از چیزها وجود دارد که فضانوردان نمی توانند در زمان محدود شدن در ایستگاه فضایی بین المللی مصرف کنند. الکل، بستنی، نان و هر چیز شکننده در لیست ممنوعه هستند. بنابراین می توان چنین فرض کرد که خمیر پیتزا همچنین در دسته نان ها قرار می گیرد. همراه با بی وزنی فضا، خطر ناشی از حرکت اجسام کوچک در محیط نیز به وجود می آید. حرکت اجسام کوچک می تواند باعث ورود آنها به چشم ها، دریچه های هوا یا تجهیزات الکترونیکی گران قیمت شود.
برنامه ناسا برای ایجاد چاپگرهای سه بعدی در فضا
ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) در ارتفاع متوسط تقریباً 402 کیلومتری زمین می چرخد، پس نمی چرخد فضانوردان آنها می توانند با یک پیتزا فروشی تماس بگیرند. البته در سال 2001، رستوران های زنجیره ای پیتزا هات اولین پیتزا را به ارمغان آورد ایستگاه فضایی بین المللی فرستاده شد، اما یک کار بزرگ استثنایی بود و بیش از 30 دقیقه طول کشید تا رسید.
در سال 2013، ناسا بودجه ای را به یک شرکت کوچک در آستین، تگزاس برای توسعه چاپگر مواد غذایی سه بعدی اختصاص داد. شرکت تحقیقاتی سیستم ها و مواد (SMRC) می خواست ماشینی بسازد که بتواند غذا بپزد. دستگاه SMRC می تواند با مخلوط کردن مواد مغذی پودر شده (یعنی پروتئین و نشاسته) با روغن یا آب غذا درست کند. در این فرآیند، غذا را می توان با ریز مغذی ها، طعم ها و عطرها دم کرد و سپس مانند یک چاپگر جوهر افشان اسپری کرد.
دستور پخت پیتزا محدود به رویهها و سسهایی است که میتوان روی خمیر خام و از پیش ساخته شده پخش کرد و مواد باید به سسهای استفاده شده بچسبند. همچنین، کار گروهی زیادی بین فضانوردان لازم است تا همه چیز در تمام مراحل آماده سازی کنار هم بماند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری