آژانس کنترل و پیشگیری از بیماری های کره جنوبی (KDCA) نیز گفته است که استفاده از چنین فناوری تا زمانی که برای کنترل و پیشگیری از بیماری استفاده شود قانونی است. طراحی سیستمهای تشخیص چهره مبتنی بر هوش مصنوعی در حالی صورت میگیرد که این کشور قصد دارد از فناوری بحثبرانگیز در زمینههای دیگر، از شناسایی کودک آزاری در مهدکودکها تا ارائه خدمات حفاظت پلیس، استفاده کند.
در حالی که حمایت عمومی گسترده ای از روش های ردیابی فعلی صورت گرفته است، مدافعان حقوق بشر و برخی از قانونگذاران کره جنوبی ابراز نگرانی کرده اند که دولت ممکن است از این داده ها بسیار فراتر از نیازهای خود برای نظارت بر بیماری همه گیر استفاده کند.
با این حال، مقامات پروژه هوش مصنوعی گفتند که هیچ نگرانی در مورد حفظ حریم خصوصی وجود ندارد، زیرا این سیستم موزاییکی از سانسور را بر چهره هر کسی که ردیابی نمی شود قرار می دهد. این قانون می گوید که بیماران باید با استفاده از ردیابی تشخیص چهره موافقت کنند، اما حتی اگر رضایت ندهند، سیستم همچنان می تواند آنها را ردیابی کند.
استفاده از هوش مصنوعی برای کنترل اپیدمی بیماری
دولتها در سراسر جهان در تلاش برای جلوگیری از موج شیوع ویروس کرونا، به فناوریهای جدید و افزایش اختیارات قانونی روی آوردهاند. بر اساس گزارش ماه مارس، در نیویورک، چین، روسیه، هند، لهستان و ژاپن، و همچنین چندین ایالت دیگر ایالات متحده، سیستمهای تشخیص چهره برای ردیابی بیماران مبتلا به Quid 19 یا حداقل برای عنوان مقاله ایجاد شدهاند. از دانشکده حقوق کلمبیا
وزارت علوم و فناوری، اطلاعات و ارتباطات کره جنوبی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ برنامه ای برای توسعه این پروژه در سراسر کشور ندارد و هدف از این سیستم دیجیتالی کردن بخشی از کارهایی است که در حال حاضر به صورت دستی انجام می شود. بسته به برنامه، سیستم بوچئون می تواند ده نفر را به طور همزمان در پنج تا ده دقیقه ردیابی کند و زمان صرف شده برای کارهای دستی را کاهش دهد. بدون این فناوری، ردیابی یک فرد حدود نیم ساعت تا یک ساعت طول می کشد.
یکی از مقامات شهر بوچئون گفت: “این سیستم فشار بر تیم های نظارتی را در شهرهایی با جمعیت بیش از 800000 نفر کاهش می دهد و به استفاده موثرتر و دقیق تر از آنها کمک می کند. کره جنوبی اکنون دارای یک سیستم نظارتی پیشرفته و پیشرفته است.” سوابق کارت اعتباری، داده های موقعیت مکانی تلفن همراه، فیلم دوربین مدار بسته و سایر اطلاعات شخصی. لحظه ای را ممکن می کند.
با این حال، این کشور همچنان به تعداد زیادی اپیدمیولوژیست متکی است که اغلب مجبورند شبانه روزی برای شناسایی و تماس با موارد احتمالی ویروس کرونا کار کنند.
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
یکی از مقامات شهر سئول به رویترز گفت که این پروژه برنامه ریزی شده بودژانویه با بودجه ملی، بوچئون، یکی از پرجمعیت ترین شهرهای کره جنوبی در حومه سئول، عملیاتی می شود. بر اساس یک طرح تجاری 110 صفحه ای، این سیستم از الگوریتم های هوش مصنوعی و فناوری تشخیص چهره برای تجزیه و تحلیل فیلم های جمع آوری شده توسط 11000 دوربین مداربسته، و همچنین حرکات یک فرد آلوده، افرادی که با او در تماس نزدیک بوده اند و اینکه آیا آنها را بررسی می کند، استفاده می کند. یا نقاب زدند.
یکی از مسئولان شهر بوچئون گفت: 1.6 میلیارد وون (1.36 میلیون دلار) از وزارت علوم و اطلاعات و ارتباطات برای این پروژه دریافت شده است و 500 میلیون وون از بودجه شهر به این پروژه تزریق شده است.
افزایش نگرانی در مورد نقض حریم خصوصی توسط دولت ها
بر اساس گزارش ها ICTNN رویترز می گوید کره جنوبی به زودی خلبان می شود تشخیص چهره استفاده كردن هوش مصنوعی و هزاران دوربین مداربسته را برای ردیابی حرکات افراد آلوده راه اندازی می کند ویروس کرونا استفاده خواهد کرد. اما با اجرای این پروژه نگرانی هایی در خصوص تجاوز به حریم خصوصی وجود دارد.
پارک دائه چول، قانونگذار حزب دموکراتیک خلق به رویترز گفت: نظارت و کنترل مردم از طریق دوربین مدار بسته با استفاده از پول مالیات دهندگان بدون رضایت مردم کاملاً نادرست است.
ادامه مطلب
تحریریه ICTNN شبکه خبری