زارع پور تصریح کرد: فضای مجازی فرصت های منحصر به فردی را برای انسان ها ایجاد کرده است که پیش از این هیچکس تصور نمی کرد. اگر 20 سال پیش به کسی می گفتید که چنین امکانی وجود دارد که آموزش می تواند به طور مجازی ادامه یابد ، به عنوان مثال ، هیچ کس باور نمی کرد ، اما رشد و توسعه این فناوری شگفت انگیز است. شاید در سال 1998 ، هنگامی که کرونا گسترش یافت ، هیچکس تصور نمی کرد که جوانان کشور می توانند آستین های خود را بالا زده و زیرساخت ها را فراهم کنند تا آموزش و پرورش لحظه ای تعطیل نشود.
به گزارش روز شنبه خبرنگار ICTNN ، “عیسی زارع پور” وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز همزمان با آغاز سال تحصیلی در دبیرستان فرزانگان 2 حضور یافت.
زارع پور تاکید کرد: سیستم آموزشی ما باید مسیر دانش آموزان را برای رسیدن به اهداف عالی در زندگی تسهیل کند. به آنها کمک کنید تا اهداف عالی و ایده آل داشته باشند و راه را برای رسیدن به اهداف هموار کنید. این فرصت نوجوانی که در اختیار دارید به سرعت از بین می رود.
وی با تأکید بر اینکه آرامشی که امروز کشور ما در میان این جزایر ناامن اطراف دارد ، توسط شهدا به ما داده شده است ، گفت: همه ما برای انجام کار به انگیزه در زندگی نیاز داریم ، آنچه ما را بر می انگیزد اهداف ما هستند. به
وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: من سه کودک مدرسه ای در خانه دارم و مشکلات شبکه دانش آموزان شاد را درک می کنم. هر سیستمی از ابتدا مشکلات خود را دارد ، اما قابل تقدیر است که ما توانستیم به سرعت زیرساخت های آموزش و پرورش را فراهم کنیم تا مدرسه تعطیل نشود و دانش آموزان بتوانند به تحصیل ادامه دهند. سیستم سایه فرصتی را برای ما فراهم کرد تا راه آموزش را دنبال کنیم.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: ما در زمینه پرتاب ماهواره به فضا به نتایج خوبی دست یافته ایم. من به عنوان مسئول حوزه فضایی کشور قول می دهم که به زودی خبرهای خوبی در این باره شنیده می شود. این خبر حاصل تلاش جوانان کشور است که زمانی پشت همان میزها و نیمکت ها نشسته و دانشمندانی خردمند شده اند.
وزیر ارتباطات دولت سیزدهم تاکید کرد: امروز از طرف کابینه آمدم تا بگویم شما پایتخت این کشور هستید و امید ما این است که شما دانش آموزان با تلاش و کوشش آینده ای را که متعلق به شماست بسازید. ” در حال حاضر ، بسیاری از مردم به طور شبانه روزی تلاش می کنند تا کشور ما را بهتر از آن کنند. ما دانشمندان توانمندی در همه زمینه ها داریم.
وزیر ارتباطات افزود: محور زندگی نباید صرفاً بر اساس مطالعه باشد ، باید تلاش کرد تا در این زمان به خودسازی برسیم. فرصت نوجوانی هرگز تکرار نمی شود و شما باید سعی کنید خود را برای آینده ای بهتر در همه ابعاد در حالی که هنوز زمان وجود دارد آماده کنید.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
زارع پور افزود: در کنار همه این فرصت ها ، فضای مجازی دارای چالش ها و مشکلاتی است که اگر به آنها توجه نکنیم ممکن است آسیب های آن تشدید شود. یکی از آنها ایجاد مشاغل کاذب است که زمان زیادی را از افراد می گیرد. فضای مجازی آفت هایی مانند فردگرایی دارد که باعث فاصله گرفتن افراد از جامعه می شود و مهارت های اجتماعی آنها رشد نمی کند ، ما باید سعی کنیم از بلایای فضای مجازی دوری کنیم.