سیدر هاشمی روز دوشنبه در رویداد بین المللی ایران کاریدور ، که در ابتکار شرکت ارتباطات زیرساخت های ایران در دبی ، امارات متحده عربی برگزار شد ، در مورد نقش اصلی ایران در توسعه فن آوری های ارتباطی جدید ، به ویژه سوءاستفاده از ظرفیت های مختلف اطلاعات مصنوعی در همکاری های متقابل ، براساس ایرانا ، بشر وی با کشورهای خلیج فارس تأکید کرد.
هاشمی هوش مصنوعی را به عنوان یکی از تحول آمیزترین فناوری های امروزه توصیف کرد و گفت: هوش مصنوعی فرصت های بی شماری را برای تغییر صنایع ، بهبود حاکمیت و بهبود کیفیت زندگی میلیاردها در سراسر جهان فراهم کرده است. از کشاورزی و مراقبت های بهداشتی گرفته تا انرژی ، از حمل و نقل گرفته تا امنیت سایبری ، این فناوری نحوه برخورد با چالش ها و فرصت ها را تغییر داده است.
وی گفت: “پیشرفت هوش مصنوعی نه تنها انقلابی در فناوری است ، بلکه یک کاتالیزور برای رشد اقتصادی و تحول اجتماعی است.” با نقاط قوت منحصر به فرد ما ، منطقه ما می تواند رهبری جهان را به دست بگیرد.
زیرساخت های ارتباطی و داده ستون فقرات هوش مصنوعی است
وزیر ارتباطات ایران “زیرساخت های ارتباطی و داده” را “ستون فقرات توسعه اطلاعات مصنوعی” توصیف کرد و گفت: “با وجود تحریم های اقتصادی ، ایران توانسته است یک اکوسیستم مالی پویا و پویا ایجاد کند که همچنان به رشد و نوآوری ادامه می دهد ؛ داخلی ایران اپراتور تلفن همراه با بیش از 5 میلیون کاربر و سیستم عامل های سرویس دیجیتال مانند SNAP و Digikala ، داده های غنی و چند وجهی را با ده ها میلیون کاربر ارائه می دهد که برای توسعه اطلاعات مصنوعی ضروری هستند.
هاشمی به برخی از دستاوردهای علمی و پژوهشی ایران در زمینه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت که در سال 2 ، ایران از نظر تعداد و کیفیت مقالات علمی در زمینه هوش مصنوعی در منطقه دوم قرار گرفت.
به گفته وزیر ارتباطات ، رتبه ایران از نظر تعداد توسعه دهندگان اطلاعات مصنوعی در منطقه رتبه دوم است و از نظر تعداد شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند در رده چهارم قرار دارد.
وی این دستاوردهای بیشمار را بازتابی از تعهد ایران به تحقیق و توسعه در زمینه فن آوری های مدرن توصیف کرد و بر لزوم همکاری های منطقه ای تأکید کرد.
وزیر ارتباطات به “پیشنهاد ایجاد مراکز شتاب از هوش مصنوعی ، تسهیل سرمایه گذاری های مشترک و تقویت همکاری های دانشگاهی” اشاره کرد و یکی از محورهای اصلی برای شکل دادن به همکاری های منطقه ای و تأکید شده: با ترکیب سرمایه های انسانی ماهر و زیرساخت های فنی موجود در ایران با همسایه قابلیت های سرمایه گذاری فرصت های جدیدی برای نوآوری و رشد اقتصادی ایجاد می شود.
منطقه خلیج فارس می تواند به عنوان یک نیروی پیشرو در توسعه هوش مصنوعی ظاهر شود
وزیر ارتباطات در مورد این تصور آینده صحبت كرد كه خلیج فارس به عنوان یك نیروی پیشرو در توسعه اطلاعات مصنوعی ظاهر می شود و كشورهای منطقه ای را برای توسعه همکاری های مشترک با هدف تبدیل چشم اندازهای مشترک به واقعیت دعوت می كند. سرمایه گذاری و ایجاد آینده ای مرفه برای منطقه ما. آینده هوش مصنوعی متعلق به ما است و اکنون زمان عمل است.
به گفته ICTNN ، رویداد بین المللی ایران کریدور در روز دوشنبه 23 فوریه با مشارکت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و اپراتورها و مقامات ارشد ارتباطات در منطقه برگزار شد.
هدف از این جلسه تخصصی معرفی زیرساخت های ارتباطی ایران به عنوان مسیری امن و ایمن برای تبادل اطلاعات و اطلاعات ارزشمند اطلاعات و ارائه همکاری مشترک با ارتباطات و فعالان صنعت ارتباطات بود.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات