وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: خیلی سخت است که از شهرستان بیایی و نمایشگاه را ببینی و بخری و کتاب های سنگین را با خود ببری و برگردانی. پست این امکان را به دوستداران کتاب می دهد که به راحتی کتاب ها را با تعرفه مناسب حمل کنند.
وی افزود: البته طبق تفاهم نامه شرکت ملی پست و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ارسال کتاب از طریق پست برای خریداران از نمایشگاه مجازی رایگان بود. من می گویم باید بگوییم «پست کتاب دوست».
وی افزود: شما حساب می کنید که کتاب های زیادی از محل انتشار مثلا شمال غرب باید در روستاهای سیستان بلوچستان یا جزایر خلیج فارس به دست خریداران برسد.
زارع پور تصریح کرد: در یکی از روزهای پایانی نمایشگاه طبق معمول هر سال از نمایشگاه بازدید کردم و با چند ناشر صحبت کردم و چند جلد کتاب خریدم. به سراغ همکاران زحمتکش مستقر در باجه های پست رفتم و با آنها خداحافظی کردم.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: آنها با راه اندازی چند پیشخوان چندین 500 هزار بسته حاوی چندین میلیون جلد کتاب راه اندازی و به بیش از 1000 شهر و روستای کشور ارسال کردند تا توزیع کنندگان پرتلاش کتاب در شهرستان ها. و روستاها می توانستند به کتاب دوستان دسترسی پیدا کنند. آنها را بیاورید.
وی افزود: می توان ادعا کرد که در صورت عدم حضور دائمی شرکت پست در ایام برگزاری نمایشگاه، بخش بزرگی از مبادلات کتاب در کشور بر زمین می ماند. این امر به ویژه در دوران اپیدمی کرونا مشهود بود.
زارع پور افزود: امسال نمایشگاه کتاب به صورت حضوری و مجازی از 21 اردیبهشت ماه آغاز شد و تا 31 اردیبهشت ادامه داشت و مانند همیشه کارکنان پست از نمایشگاه حمایت کردند.
به گزارش ICTNN، «عیسی زارع پور» در پست اینستاگرامی خود نوشت: شاید در 32 دوره برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران کمتر به نقش شرکت پست در برگزاری موفق این نمایشگاه پرداخته باشید.
تحریریه ICTNN شبکه خبری