دولت بایدن در حال مذاکره با انویدیا برای اجازه فروش تراشه های هوش مصنوعی به چین است، اما تاکید کرده است که این شرکت نمی تواند نیمه هادی های پیشرفته خود را به شرکت های چینی بفروشد.
جینا ریموندو، وزیر بازرگانی ایالات متحده در مصاحبه ای با رویترز گفت که انویدیا می تواند تراشه های هوش مصنوعی را به چین بفروشد زیرا بیشتر تراشه های هوش مصنوعی برای کاربردهای تجاری هستند. چیزی که ما نمی توانیم به این شرکت اجازه انجام دهیم، فروش تراشه های هوش مصنوعی پیشرفته با قدرت پردازش بالا است که به چین اجازه می دهد مدل های هوش مصنوعی پیشرفته خود را آموزش دهد.
رایموندو گفت که یک هفته پیش با جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا صحبت کرده است و او کاملاً واضح بود و گفت: ما نمیخواهیم قوانین را زیر پا بگذاریم. قوانین را به ما بگویید و ما با شما کار خواهیم کرد.
ریموند همچنین در یک گردهمایی هفته گذشته در کالیفرنیا هشداری به سازندگان تراشه های هوش مصنوعی ارسال کرد. وزیر بازرگانی آمریکا گفت: معمولا وزارت بازرگانی خطی را مشخص می کند و شرکت هایی مانند انویدیا تراشه هایی تولید می کنند که از حد تعیین شده پیشرفته تر نیستند.
جینا ریموندو روز دوشنبه اعلام کرد که انویدیا با وزارتش همکاری می کند و می خواهد کار درست را انجام دهد. گفت: معلوم است که می خواهند تا آنجا که ممکن است توکن بفروشند.
انویدیا هیچ اظهارنظری در این مورد نکرده است. مدیر عامل انویدیا هفته گذشته گفت که این شرکت از نزدیک با دولت ایالات متحده همکاری می کند تا اطمینان حاصل شود که تراشه های جدید برای بازار چین با محدودیت های صادراتی مطابقت دارند.
رایموندو همچنین در اظهارنظر دیگری گفت که هنوز برای اظهار نظر در مورد اثربخشی تشکیل یک کارگروه در مورد مسائل تجاری با چین در ماه اوت زود است.
بر اساس گزارش رویترز، وزیر بازرگانی آمریکا از کنگره این کشور خواسته است تا به تهدیدات احتمالی اپلیکیشن های خارجی مانند TikTok رسیدگی کند. مقررات موجود ابزارهای جدیدی را برای رسیدگی به نگرانی های امنیتی مرتبط با برنامه های کاربردی خارجی در اختیار دولت ایالات متحده قرار نداده است.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات