یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس یازدهم هیچ برنامه ای برای کتمان چیزی از مردم ندارد، گفت: مشترکین حضور دارند.
سلیمی خاطرنشان کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون موردی نداشته ایم که مذاکرات کمیسیون های مجلس به این میزان شفاف و در حال حاضر در اختیار مردم قرار گیرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: واقعیت این است که در بحث فضای مجازی دولت کم کاری کرد و لایحه ای نیاورد و در نتیجه نمایندگان در این زمینه ورود کردند. یکی از کارکردهای طرح ها این است که دولت را وادار به کار کند، همانطور که با ورود مجلس به طرح، وزارت ارتباطات هم وارد شد و پیشنهاداتی را ارائه کرد.
وی افزود: مجلس یازدهم این موضوع را شفاف بررسی کرد. با توجه به اینکه این طرح ابعاد مختلفی دارد، مجلس به دنبال استفاده بیشتر از کارشناسان و رای به بررسی آن در کمیسیون مشترک شد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: در خصوص این طرح پیشنهادات دولت در حال بررسی است نه اینکه مجلس زیرمجموعه دولت باشد بلکه با استقلال خود به این دیدگاه ها توجه می کند.
نماینده مردم محلات و دلیجان با اشاره به ارجاع این طرح به مرکز پژوهش های مجلس گفت: این طرح در پژوهشگاه با دقت بیشتری در حال بررسی است زیرا پیچیدگی های خاص خود را دارد و ارتباط مستقیمی با زندگی و زندگی مردم دارد. را نمی توان به راحتی نادیده گرفت.” رفت.
وی با اشاره به فضاسازی در مقابل طرح حمایت از کاربران فضای مجازی گفت: واقعیت این است که این طرح هنوز در صحن تصویب نشده است و نیاز به بررسی بیشتر دارد و نباید طرح و ایده اولیه را ملاک قرار دهیم. ” هنوز هیچ ماده ای از این طرح نهایی نشده است و اظهارنظری در این خصوص قطعی نیست.
وی خاطرنشان کرد: مجلس نسبت به این طرح دموکراتیک عمل کرده و کمیسیون موظف است با اکثریت آرا این طرح را برای حفظ حقوق کاربران فضای مجازی بپذیرد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
طرح پشتیبانی به دنبال محدود کردن پیامرسانهای خارجی نیست
سلیمی با بیان اینکه هنوز نمی توان درباره طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی پیش داوری کرد، گفت: نکته مهم در مورد این طرح این است که اصل 85 است و باید در کمیسیون مشترک بررسی شود.
علیرضا سلیمی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ICTNN، با اشاره به بررسی طرح حمایت از کاربران فضای مجازی و خدمات پایه در مجلس، اظهار کرد: از زمان ارائه این طرح دو دیدگاه درباره آنها وجود دارد؛ برخی می گویند این طرح. از موضوعات اولویت دار کشور نیست، زیرا مردم از مشکلات دیگری رنج می برند و برخی با توجه به فضای حاکم بر افکار عمومی، بررسی این طرح را ضروری می دانند.
مجلس با طرح حمایت از کاربران شفاف فضای مجازی برخورد کرد
سلیمی با بیان اینکه دولت باید در این زمینه لایحه ای تصویب می کرد، گفت: دولت دارای بدنه کارشناسی قوی است. رهبر معظم انقلاب بارها فرموده اند که لوایح بیش از طرح بلوغ است زیرا دولت کارشناسان قوی برای تدوین لوایح دارد. ضمن اینکه قانون به نماینده اجازه می دهد در مورد مسائل مورد نیاز کشور طرح ارائه کند و وقتی دولت وارد نمی شود مجلس مجبور به ارائه طرح می شود.
یکی از اعضای کمیسیون تدوین آئین نامه مجلس با اشاره به طرح و برنامه عرضه آنلاین کالاهای اساسی در دولت سیزدهم گفت: این نشان می دهد که دولت به دنبال بستن فضای مجازی نیست، وقتی بحث تامین کالاهای اساسی از این بستر مطرح می شود. ، مشخص می شود که محدود کردن محیط کسب و کار غیر واقعی است.
یکی از اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به هجمه های تبلیغاتی علیه طرح حمایت از کاربران فضای مجازی، گفت: درهای بسته زمانی بررسی می شود که بررسی نشده است و این طرح به صورت شفاف در کمیسیون بررسی شد.
نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی، محدودیت فضای مجازی را یکی از شایعات کذب علیه این طرح دانست و گفت: نشده است. امروزه فضای مجازی ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی جامعه را تحت تأثیر قرار داده است به طوری که زندگی و کسب و کار ده ها هزار نفر با فضای مجازی پیوند خورده است.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شاهد به وجود آمدن دو فضای رسانه ای «رسمی» و «غیررسمی» درباره این پروژه هستیم، گفت: امروز رسانه های غیررسمی بدون داشتن چارچوب. و در حوزه خود حاکم است، فضای افکار عمومی را در اختیار گرفته اند، این وضعیت آسیب هایی را در جامعه به وجود آورده است تا مخاطب نداند کدام خبر واقعی است و کدام نه.
تحریریه ICTNN شبکه خبری