این سامانه برای دانشگاه ها، موسسات تحقیقاتی، مراکز علمی تحقیقاتی و موسسات آموزشی، افرادی که با استفاده از کارت های اعتباری بین المللی تراکنش های بانکی انجام می دهند، شرکت های بزرگ نیازمند تحقیق و توسعه، شرکت ها و بازرگانان بین المللی، دانشجویان، اساتید و پژوهشگران، طراحان، هنرمندان در نظر گرفته شده است. و آن. توسط طراحان گرافیک، جامعه پزشکی و سلامت کشور، برنامه نویسان و مهندسین نرم افزار، مهندسی در شاخه های مختلف علوم، مشاغل و موسسات دولتی، نیروهای نظامی و پلیس، خبرگزاری ها، رسانه ها و روزنامه نگاران استفاده می شود.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
این امکانات در سایت 403.online در دسترس قرار گرفته است و دسترسی به 200 سرویس پرکاربرد فراهم شده است. بر این اساس نیازی به فیلترشکن نیست و روز به روز بر کیفیت این سرویس افزوده خواهد شد.
پیش از این وعده داده شده بود که مشکل برنامه نویسان و افرادی که به سایت های تحریمی غرب دسترسی ندارند حل شود، این وعده هفته گذشته و طبق اعلام وزیر ارتباطات عملی شد.
از این رو در دولت قبل راهکاری برای مقابله با تحریم ها ارائه شد و جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاه تهران سرویسی به نام shecan.ir راه اندازی کردند که بازی ها و خدمات تحریمی را برای ایران دور می زند و بسیاری از نیازهای کودکان را برطرف می کند.
وی با بیان اینکه بیش از 10 هزار سایت و سرویس اطلاع رسانی برای مردم کشور ممنوع شده است، گفت: بسیاری از این ابزارها و خدمات مورد نیاز برنامه نویسان، پژوهشگران و دانشگاهیان است و در شرایط فعلی دسترسی با آنتی ویروس انجام می شود. -ابزارهای فیلتر که هم امنیت آنها را به خطر می اندازد و هم سرعت استفاده را کاهش می دهد. از امروز با کمک بخش خصوصی و نخبگان، سرویسی راه اندازی شده است که امکان دسترسی به تمامی سایت های تحریمی را با حداکثر سرعت فراهم می کند. THE
به گزارش ICTNN، یکی از مشکلاتی که کاربران ایرانی، شرکت ها و گروه های علمی و پژوهشی روزانه از آن رنج می برند، سرویس های اینترنتی و سایت هایی هستند که ایران را تحریم کرده اند. برخی سایت های مفید به دلایلی دسترسی کاربران ایرانی را محدود می کنند یا به قول خودشان ما را «ممنوع» می کنند. این سایت ها و خدمات مربوط به حوزه های مختلف علم و فناوری، تجارت، فناوری اطلاعات و نمونه هایی است که کاربران ایرانی برای فعالیت یا کار خود به آن نیاز دارند.
در همین راستا عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندی پیش اعلام کرد که دسترسی به وب سایت های ممنوعه با حداکثر سرعت ممکن می شود. زارع پور گفت: قبلاً قول داده بودیم که مشکل برنامه نویسان و افرادی که به سایت های تحریمی دسترسی ندارند و این سایت ها توسط غرب فیلتر شده اند، رفع شود و این وعده عملی شده است.
در هر صورت، فایلهایی که به عنوان فیلترشکن استفاده میشوند جنبههای منفی دارند، از جمله احتمال آلوده شدن دستگاه کاربر به ویروس، امکان سرقت اطلاعات مهم کاربر (مانند اطلاعات بانکی، اطلاعات محرمانه یا خصوصی و تصاویر)، کاهش مییابد. سرعت دسترسی به اینترنت، نمایش مطالب مزاحم (تبلیغات، تله های متقلبانه یا غیراخلاقی) به دلیل عدم فیلترینگ، امکان سوء استفاده از دستگاه کاربر برای مقاصد تجاری، عدم ثبات اتصال و احتمال قطع سرویس.
این سامانه یک تحریم شکن ایرانی برای دسترسی به پایگاه های تحریمی ایران است و این امر در چارچوب مقررات کشور و بدون نیاز به استفاده از ابزارهای ناامن، کند و غیرقانونی (مانند فیلترشکن و VPN) اتفاق می افتد. «شکن» بر اساس یک پایگاه داده غنی و به روز، سایت های تحریم شده را به راحتی و به سرعت شناسایی کرده و تحریم های یک جانبه را بی اثر می کند.
سیستم مذکور به گفته سازندگان خود امکان دسترسی به سایت های ممنوعه را با سرعت بالا در مقایسه با راه حل های جایگزین (مانند ضد فیلتر و VPN)، ایمن بودن، شناسایی سایت های ممنوعه و ناکارآمدی آنها را ممنوع می کند. کاربران فقط داده های سایت های تحریم شده از آن عبور می کنند، امکان تهیه گزارش های مدیریت مصرف پهنای باند مختلف وجود دارد، نیازی به تنظیمات اضافی در تجهیزات شبکه مانند فایروال نیست و علاوه بر شکستن تحریم ها، قابلیت مدیریت را نیز دارد. دسترسی مجاز
تحریریه ICTNN شبکه خبری