
رئیس آژانس فضایی ایران گفت: “در حال حاضر شش ماهواره در دست ساخت هستند و ما تا پایان سال در دستور کار قرار داریم.”
به گفته اینا ، دکتر حسن کارمند در مصاحبه ای با شبکه خبری گفت که تاکنون حدود 6 ماهواره طراحی و ساخته شده است و می گوید که این ماهواره ها در کلاس های مختلف هستند. اولین ماهواره های این کشور از نظر وضوح عرض و تصاویر ضعیف بودند و با پیشرفت ، وضعیت ماهواره ها بهبود یافته است.
وی گفت: “ما در حال حاضر در حال توسعه هستیم و ماهواره هایی را با حدود 2 متر توسعه می دهیم و به تدریج بهتر است.”
Emfisieh استفاده از ماهواره ها را در زمینه های کشاورزی ، کاداستر و نقشه برداری ، تخمین آسیب ، محیط ، منابع طبیعی ، آب و غیره شرح داده است.
رئیس آژانس فضایی ایران افزود: “با استفاده از روشهای هوش مصنوعی ، ما روش هایی را بر اساس هوش مصنوعی ارائه دادیم که به ما امکان می داد تا اطلاعاتی را که تصاویر ماهواره ای استخراج می کنیم ، تهیه کنیم.
حقوق و دستمزد گفت: “این فرایند به به دست آوردن یک دستیار هوشمند در کنار کارشناسان این زمینه و بهبود تصاویر ماهواره ای روز به روز کمک می کند.” در همین راستا ، شرکت های بخش خصوصی همچنین با استفاده از تصاویر ماهواره ای خدمات ارائه می دهند ، در حالی که در دانشگاه ها و مؤسسات ، این منطقه نیز در حال توسعه است.
ماهواره را فاش کنید
امپلایه از رونمایی از ماهواره ها در طول روز ملی فناوری فضا در 7 فوریه خبر داد و ادامه داد: Paya ، Zafar 2 و Pars 2 و 5 در دهه FJR آشکار می شوند و دو پرتاب ماهواره ای برای “در اینجا” در پایان سال برنامه ریزی شده است. بشر
رئیس آژانس فضایی خاطرنشان كرد: علاوه بر این ، در حال حاضر 6 ماهواره در حال ساخت هستند و ما 6 ماهواره آماده راه اندازی داریم.
آخرین وضعیت پایگاه فضایی چاباهار
با اشاره به آخرین وضعیت پایگاه فضایی چاباهار به عنوان یکی از مهمترین زیرساخت های فضایی در کشور ، توضیح داد: یکی از زیرساخت هایی که درب ایران برای راه اندازی سایر کشورها است ، پایگاه مکانی چاباهار است. سواحل Makran از ویژگی های منحصر به فردی برخوردار است که یکی از آنها دسترسی به آب رایگان است و توسعه این پایه یک پنجره بازی برای فضای ماهواره ای برای ما خواهد بود.
تأکید تأکید کرد که روند تهیه پایه در موقعیت خوبی قرار دارد و تأکید می کند: پیش بینی ما این بود که تا پایان سال جاری ، پایگاه مورد سوء استفاده قرار می گیرد ، که ما در قول خود هستیم و در پایان آن شروع به کار خواهیم کرد سال
رئیس آژانس فضایی اضافه کرد: در اواسط سال ، مرحله اول پایگاه رسماً پایان خواهد یافت. پایگاه داده 4 فاز و مراحل زیر در فرآیند طراحی است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی های منحصر به فرد پایگاه فضایی چاباهار این است که به کشور اجازه می دهد تا خدمات راه اندازی را به سایر کشورها ارائه دهد.
پایان پیام







































