رگولاتوری اعلام کرده، اکنون ظرفیت شبکه IP داخل کشور ۲۸ هزار و ۲۱۴ گیگابیت بر ثانیه، ظرفیت پهنای باند بینالملل پنجهزار و ۴۸۹ گیگابیت بر ثانیه، ظرفیت ترانزیت ارتباطات بینالملل چهار هزار و ۸۴۹ گیگابیت بر ثانیه، ظرفیت شبکه انتقال کشور ۳۱ هزار و ۹۰۳ گیگابیت بر ثانیه است و طول شبکه کابل فیبر نوری نیز به ۷۱ هزار و ۲۵۷ کیلومتر رسیده است.
اکنون تعداد مشترکان پهنباند سیار در کشور به ۸۴ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۸۲۸ نفر و ضریب نفود پهنباند سیار نیز بیش از ۱۰۰ درصد رسیده است. تعداد مشترکان پهنباند ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار و ۵۰ مشترک است که ضریب نفوذ پهنباند ثابت را به ۱۲.۶۲ درصد رساندهاند.
بنابر اعلام رگولاتوری، سرانه میانگین مصرف دیتای کشور از نظر سرعت به ۵۳.۹ کیلوبیت بر ثانیه و حجم مصرف ماهانه از ۱۷.۵ گیگابایت عبور کرده است.
تعداد مشترکان دارای تلفن همراه اکنون از ۱۳۱ میلیون نفر عبور کرده و ضریب نفوذ را به حدود ۱۵۶ درصد رسانده است.
یکی از وظایفی که رگولاتوری برعهده دارد، رسیدگی به شکایتهای مربوط به ارتباطات و فناوری اطلاعات است. این سازمان با تعریف ۱۵ سامانه، میانگین زمان رسیدگی به شکایتهای مردمی را به سه تا چهار روز کاری رسانده است.
تعداد مجموع مشترکان اینترنت پهنباند به ۹۶ میلیون و ۷۹۶ هزار و ۸۷۸ مشترک رسیده و ضریب نفوذ اکنون از ۱۱۲ درصد عبور کرده است.
به گزارش روز یکشنبه ICTNN، طبق آخرین آماری که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) اعلام کرده اکنون ۳۹ هزار و ۴۶۵ روستای کشور به اینترنت متصل هستند و میزان دسترسی آنها به خدمات ارتباطی به ۱۰۰ درصد رسیده است.
در این گزارش پوشش اینترنت در جادههای کشور نیز مورد بررسی قرار گرفته که نشان میدهد بیشترین جادههای کشور به اینترنت نسل دوم مجهز است. ۷۹ هزار و ۹۴۵ کیلومتر جادههای کشور متعلق به نسل دوم است، ۵۸ هزار و ۸۶۸ کیلومتر به نسل سوم اینترنت مجهز شده و ۳۴ هزار و ۷۵۵ کیلومتر در جادهها نیز دارای ارتباطات اینترنتی نسل چهارم هستند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری