سخنگوی دولت گفت: مخاطب قانون منع استفاده از فیلترشکن، دستگاه های حاکمیتی بودند که از سوی یک سازمان مردم نهاد ابلاغ شد.
به گزارش ICTNN، علی بهادری جهرمی با حضور در یکی از برنامه های تلویزیونی با اشاره به تصویب قانون ممنوعیت استفاده از فیلترشکن از سوی شورای غیردولتی، اظهار کرد: شورای غیردولتی قانون ممنوعیت استفاده از فیلترشکن را تصویب کرده است. مخاطبان قانون منع استفاده از فیلترشکن، دستگاه های حاکمیتی بودند که از سوی یک سازمان مردم نهاد اعلام شد.
وی افزود: اگر زن سرپرست خانوار به فضایی برای بازاریابی وسایل تولید خود نیاز دارد، ما در مجلس و دولت باید این زیرساخت ها را فراهم می کردیم تا بتواند محصول خود را در فضایی امن تبلیغ کند. اگر شخصی از آنها خرید کند اما محصول را به آنها تحویل ندهد، چگونه می تواند از حمایت قانونی برخوردار شود؟
دبیر شورای دولت تاکید کرد: در گذشته زیرساخت هایی را در اختیار مردم قرار دادیم که امکان حمایت قانونی از آنها نداشتیم. ضمن اینکه باید انتخاب درستی می کردیم و زیرساخت هایی را برای این امکان فراهم می کردیم. در جریان انتخابات، 400 وکیل به عنوان نامزد پارلمان شرکت کردند. قبل از هر اقدام یا ایجاد کارکرد جدید و عقد قرارداد، هر وکیلی باید از خود بپرسد که زیرساخت های قانونی آنها چیست؟ آیا می توان حقوق مردم را استیفا کرد؟ اگر این دیدگاه نباشد فردا انتخابی می کند که به ملت آسیب می زند.
سخنگوی دولت افزود: مردم قطعاً حق دارند و هر چقدر هم به آنها خدمت شود کافی نیست. مسئولان هر چقدر هم خدمت کنند، در حد جایگاه مردم، نقش آنها در انقلاب اسلامی و تأثیر آن در سطح جهانی نخواهد بود.
بهادری جهرمی در خصوص اقدامات دولت یادآور شد: زمانی که دولت روی کار آمد عده ای برای تزریق واکسن به گذرگاه های مرزی و کشورهای همسایه رفتند زیرا واکسن کرونا در کشور وجود نداشت و ما روزانه به 700 نفر جان می دادیم اما با انتخاب مردم مشخص شد که کشور ما در 100 روز در چندین زمینه رکورد زد و این کار با حضور و مشارکت مردم انجام شد.
وی ادامه داد: به یاد داریم که قطعی گاز و برق تنها محدود به پیک زمستانی و تابستانی نبود، بلکه در فصل بهار شاهد قطعی گاز و برق بودیم اما اکنون دیگر حتی در پیک مصرف هم خرابی نداریم.
سخنگوی دولت گفت: دولت تصمیم گرفته است فاز 11 پروژه پارس جنوبی را که بیش از 10 سال در شرق و غرب معطل مانده است، در دستان یک جوان ایرانی نخبه و توانمند به اتمام برساند که تولید گاز را افزایش داد و ما یک بار دوباره موفق به ذخیره گاز برای دوره های اوج مصرف شد. بنابراین انتخاب ما تأثیرگذار بوده و دولت سعی کرده است با این انتخاب در این مسیر حرکت کند.
بهادری جهرمی با بیان اینکه هیچ انتخاباتی بیهوده نیست، تاکید کرد: نه تنها برای این دولت، حتی اگر فردی به دولت قبل رای داده باشد، کارشان بیهوده نبوده است. وعده دولت قبل این بود که معاهده ای به نام برجام امضا کنیم. کسانی که رای دادند به آنچه می خواستند رسیدند و معاهده ای به نام برجام امضا شد. اگر به این دولت رای نمی دادند کشور این راه را نمی رفت.
سخنگوی دولت افزود: سوال این است که انتخاب در چه جهتی و در چه گفتمانی انجام شود؟ چه از بیرون به دنبال کلید حل مشکلات باشیم و چه از درون به دنبال کلید حل مشکلات باشیم. میزان تفاوت دولت قبل با دولت فعلی در یافتن کلید حل مشکلات، در میان مردم بودن یا دوری از مردم است.
بهادری جهرمی افزود: به دلیل اینکه به دنبال کلید حل مشکلات اقتصادی خارج از مرزها بودیم، طی یک دهه گذشته چندین هزار کارخانه و کارگاه تعطیل شدند. نهادهای بین المللی اعلام کردند که دهه 1990 دهه گمشده اقتصاد ایران بود، زیرا به بیرون نگاه می کرد و کارخانه ها تعطیل و نیمه تعلیق بودند و نرخ بیکاری حدود 10 درصد بر اقتصاد و اشتغال جمعیت تأثیر گذاشت. رشد اقتصادی ما تقریباً صفر بود، آثار تورمی اقدامات منفی ما در بخش بانکی و کسری بودجه دولت همچنان محسوس است.
سخنگوی دولت گفت: پس از تغییر دولت نزدیک به ۷ هزار کارگاه تعطیل و نیمه تعطیل در استان های مختلف کشور فعال شد. در نتیجه نرخ بیکاری از 10 درصد به 7.5 درصد کاهش یافت که پایین ترین نرخ بیکاری در 15 سال گذشته است.
وی ادامه داد: نرخ رشد نقدینگی که عامل اصلی تورم بود، در شهریور ماه سال 1400 که فعالیت دولت آغاز شد، به 25 درصد رسید. ما این کار را با کنترل بانک ها و کنترل خلق پول دولتی انجام دادیم.
سخنگوی دولت گفت: به جای مدیریت کسری بودجه دولت با ایجاد پول، آن را با افزایش درآمد و جلوگیری از فرار مالیاتی مدیریت کردیم، یعنی پول بدون حمایت چاپ نشد. بنابراین ما نه تنها منتظر میز بحث برای فروش نفت و فرآورده های نفتی بودیم، بلکه سعی کردیم به کشورهای مختلف نگاه کنیم. هم از همسایگان و هم از شرق و غرب جهان. ما پتروشیمی های بیگانه را در نیمه راه در سراسر جهان فعال کرده ایم.
وی یادآور شد: در ابتدای دولت تورم 103 درصد بود یعنی پیش بینی می شد با گذشت چند ماه از فعالیت این دولت دو برابر شود. امروز تورم تولیدکننده حدود 32 درصد است و یک سوم کاهش یافته است. نتیجه آن می تواند منجر به فعال شدن کارخانه ها و کارگاه ها شود.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات