وی همچنین معتقد بود که صرفه جویی در بخش های ثابت و متحرک چالش های فعلی در گرو توسعه شبکه فیبر نوری است.
* معاون وزیر ارتباطات: تعرفه موبایل افزایش یابد
صادق عباسی شاهکوه، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز در این مراسم با بیان اینکه میزان استفاده از اینترنت همراه از 900 هزار به یک میلیون ترابایت در ماه افزایش یافته است، گفت: این در حالی است که میزان استفاده از اینترنت همراه «نصف» و برخلاف رویه است. جهانی است.
پس از صدور مجوز بهره برداری از باند فرکانسی 2300 مگاهرتز توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، همراه اول بلافاصله اقدام به تهیه تجهیزات و تشکیل تیم های داخلی با اهداف “گسترش ظرفیت شبکه پهن باند نسل چهارم” و راه اندازی سایت های ارتباطی در «لایه فرکانس جدید» آغاز شد.
توسعه مبتنی بر این لایه فرکانسی جدید با هدف کاهش تجربه مشترکان همراه اول در استفاده از خدمات پهنای باند انجام شد و این اقدام دقیقاً در شرایط تحریم انجام شد و تیم فنی اپراتور تلفن همراه اول کشور تجهیزات و تجهیزات را تهیه کرد. بسترهای ارتباطی برای آن، ارائه خدمات مطلوب به ایرانیان را ارتقا داد.
چندی بعد با تکیه بر ظرفیت این شبکه و در مراسم افتتاحیه سایت 5G تهران اتفاق جالب دیگری افتاد و اپراتور تلفن همراه اول موفق شد رکورد سرعت اینترنت 3.633 گیگابیت بر ثانیه را در شبکه واقعی ثبت کند.
اخوان بهادی پیشنهاد کرد: علاوه بر سرمایه گذاری بلندمدت، برای توسعه دسترسی مردم در کوتاه مدت نیز برنامه داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت معبرال با بیان اینکه رضایت عموم مردم از توسعه فیبر نوری زمان بر است، گفت: کار در وزارتخانه به خوبی آغاز شده است اما با وجود همه اقدامات توسعه ای که انجام شده، برخی از فعالان در حوزه همچنان از تاثیرات این اتفاقات انتقاد می کند که در زندگی مردم قابل لمس نیست.
وی با اشاره به سرمایه گذاری حدود 50 درصد از درآمد خود (حدود 30 هزار میلیارد تومان) در سال گذشته، گفت: مابقی درآمد صرف امور جاری، مالیات و… می شود که می توانید با بدهی بانکی و تسهیلات سرمایه گذاری اقدام کنید؛ در صورتی که در سال 2018 به این موضوع پرداخته شود. اما تصور کنید اگر حادثه ای مانند کرونا که در دو سال گذشته کشور را درگیر کرده بود، به موقع انجام نمی شد و سرمایه گذاری ها و اقداماتی انجام نمی شد، کشور با چه وضعیتی مواجه می شد.
همزمان با این مراسم، پوشش نسل پنجم همراه اول پس از گذر از چندین شهر و کلانشهر به ایستگاه های بعدی رسید و به مناسبت هفته دولت، سایت های 5G جزیره کیش، اهواز و تبریز راه اندازی شد.
اما وزیر ارتباطات گفت که با جدیت پیگیر توسعه زیرساخت ها و جبران تاخیرها است.
حاصل این نگاه راهنما، راه اندازی تجاری فناوری 5G در شبکه واقعی بود که در اولین قدم از حرم مطهر رضوی به گوش ایرانیان رسید و به سرعت وارد سایر شهرها و مناطق شهری شد.
وی بیان کرد: خوشبختانه دولت جدید همت کرده و این پروژه بزرگ را آغاز کرده تا با تامین اعتبار از محل درآمد اپراتورهای ارتباطی هر چه سریعتر به اتمام برسد. اما باید گفت که این پروژه زیرساختی است و زود بازده نخواهد داشت.
وی افزود: در یک مورد تنها اپراتورهای تلفن همراه را با افزایش جزئی تعرفه ۱۱۱۰ میلیارد تومان جریمه کردند که برای آنها مناسب نبود. افزایش تعرفه و توسعه شبکه را به مدت 5 سال متوقف کردند.
اخوان بهبادی همچنین از افزایش دو سطح 400 گیگابیتی پهنای باند همراه اول در این رویداد خبر داد و اظهار داشت: در حوزه استراتژی زیرساخت کارهای بزرگی مانند FTTX در وزارت ارتباطات و اپراتورها انجام شده است که باید 10 مورد انجام می شد. سالها پیش؛ چون اگر این اتفاق می افتاد شاید وضعیت امروز ما فرق می کرد.
زارع پور با اشاره به اینکه شرایط در گذشته تیره و تار نبود، تصریح کرد: چرا که اگر اینگونه بود امروز مدیران اپراتورهای تلفن همراه ما اینقدر دغدغه و انتقاد نداشتند.
عباسی شاهکوه درباره اقدامات انجام شده در خصوص نسل پنجم تلفن همراه نیز گفت: در مقوله نسل پنجم ارتباطات کار خوبی آغاز شده است و در حال حاضر حدود 100 سایت باز در کشور داریم که امیدواریم این تعداد به این تعداد برسد. 600 تا پایان سال و همینطور کیش تا جزیره کملا. تحت پوشش خدمات نسل پنجم و فیبر نوری قرار گیرد.
وی تصریح کرد: اگر در حوزه موبایل تعرفه ها را افزایش ندهیم در آینده شبکه ای برای خدمت رسانی به مردم باقی نمی ماند.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران اضافه کرد: با توجه به اینکه بازی های جام جهانی در راه است و در حال راه اندازی سایت هایی در جزیره کیش هستیم، نگاه متفاوتی به جزیره کیش داریم.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، مراسم افتتاحیه پروژه های ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور به مناسبت هفته دولت، عصر امروز سه شنبه 8 شهریور 1401 با حضور عیسی زارع پور وزیر ارتباطات فناوری اطلاعات، مصطفی طاهری، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجمع و جمعی از مدیران اپراتورهای ارتباطی در سالن آمفی تئاتر شهید قندی این وزارتخانه برگزار شد.
استفاده از روشی نوین توسط اپراتور تلفن همراه اول به منظور ارتقای سرعت خدمات در نسل چهارم ارتباطات، با پیاده سازی فناوری پیشرفته MIMO 4×4 در بیش از 2000 سایت در شهرهای بزرگ نیز از دیگر اقداماتی است که اولین اپراتور تلفن همراه انجام داده است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران تاکید کرد که همه قبول داریم که تراز ترافیک موبایل و ثابت در کشور درست نیست و باید تغییری ایجاد شود. تحت فشار نباشید، اقدامی کوتاه مدت بود.
وی همچنین به وضعیت 5G اپراتور اول اشاره کرد و ابراز داشت: در حوزه نسل پنجم نیز سرمایه گذاری هایی انجام داده ایم که حاصل آن در حال حاضر پوشش هفت استان کشور است و وارد بقیه می شویم. استان ها تا پایان سال .
در این رویداد که با حضور مدیران ارشد حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، مدیرعامل همال آل از پیاده سازی شبکه همگام سازی فازی برای پشتیبانی پایدار از سایت های 5G و TD-LTE خبر داد.
در مراسم امروز همچنین اعلام شد که از 8 اردیبهشت تا 31 مردادماه سال جاری 359 روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند که از این تعداد 230 روستا توسط همراه اول و از سوی دولت به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند. منابع مالی.
همراه اول بیشترین تعداد ارتباط را در روستاهای خوزستان، سیستان و بلوچستان و زنجان به ترتیب با 25، 23 و 15 روستا دارد.
با افتتاح این پروژه ها از ابتدای دولت سیزدهم مشکل ارتباطی بیش از دو هزار روستا حل شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: با عنایت رئیس جمهور توانستیم 8 درصد از درآمد اپراتورها را برای سرمایه گذاری در حوزه توسعه فیبر نوری به دست آوریم که تا پایان سال حدود 20 هزار میلیارد تومان می شود. کار دولت
* استفاده از سایت های TD-LTE بر اساس باند 2300 مگاهرتز
بهره برداری از فاز اول سایت های TD-LTE مبتنی بر باند 2300 مگاهرتز از دیگر پروژه های رونمایی شده توسط اولین ماهواره در هفته دولت بود.
* افزایش ظرفیت شبکه دیتا همراه اول
افزایش ظرفیت شبکه داده (PS Core) شرکت ارتباطات سیار ایران به میزان 400 گیگابیت بر ثانیه در تهران برای پوشش استانهای مرکزی کشور و همچنین 400 گیگابیت بر ثانیه در تبریز برای پوشش استانهای غربی از جمله موارد دیگر بود. اقداماتی که در این مراسم اعلام شد اعلام شد.
* گزارش سرمایه گذاری های همراه اول
مهدی اخوان بهادی مدیرعامل همراه اول با بیان اینکه در همراه اول در حوزه عمران روستایی بیش از 2100 روستای بدون اتصال به شبکه را وصل کردیم و بیش از 6000 روستا را بدون اتصال به شبکه اینترنت ارائه کردیم. دسترسی به اینترنت. کرد: مجموع همه این اقدامات با سرمایه گذاری حدود 2400 میلیارد تومان انجام شد.
*در دولت قبل جلوی توسعه اپراتورها را گرفتند و بی مورد آنها را جریمه کردند
در این مراسم عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه اواخر سال گذشته کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال را تشکیل داد، اظهار داشت: این کارگروه برای رفع تمامی موانع پیش روی کسب و کارهای دیجیتال تشکیل شد. تاکنون سابقه ای از چنین اقدامی نداشته است. ما نداشتیم
به عنوان اولین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور که از پیشگامان عرصه ورود به فناوری نسل پنجم (5G) است و از سال 1394 مطالعات و اجرای پروژه های آزمایشی مرتبط با این نسل را آغاز کرد، در این مراسم برای رونمایی هزینه پروژه های ارتباطی خود را پرداخت که با سرمایه گذاری 3400 میلیارد تومانی محقق شد.
وی با تاکید بر اینکه به دنبال جبران عقب ماندگی ها هستیم، گفت: من آدمی نیستم که نیمه خالی لیوان را ببینم و در ابتدای کار در این وزارتخانه از فعالیت های دولت های گذشته قدردانی کردم.
مواردی مانند “ربات جراحی از راه دور به نام ربات جراح سینا”، “پروژه MEC که راه حلی برای پردازش در لبه شبکه است”، “نمونه ای از VR یا واقعیت مجازی”، “نمونه ای در زمینه بازی” و … قزا با حضور جمعی از گیمرها و اصحاب رسانه رونمایی و تست شد و کیفیت سرویس آنها مورد تایید آنها قرار گرفت.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
مهندسان و متخصصان نخبه صنعت ارتباطات کشورمان به محض ثبت این رکورد در رقابت با اپراتورهای بین المللی که موفق به ورود به عرصه 5G شدند، به سرعت دست به کار شدند و با بومی سازی موارد مهم استفاده از این نسل از فناوری، تلاش کردند تا پیام توسعه آن را منتشر کند. انجام دادند
با توجه به اینکه پس از اپیدمی کرونا، این رویداد جزو اولین گردهمایی های بزرگ ارتباطی کشور محسوب می شود، اپراتورها با ظرفیت های عظیم توسعه یافته در این دو سال و نیم به مرحله رونمایی از پروژه های نسل جدید خود آمدند.
اخوان بهادی در پایان خطاب به وزیر ارتباطات افزود: وضعیت همه اپراتورهای تلفن همراه در حال حاضر به همین منوال است و برای رفع مشکلات نیازمند برنامه ای از سوی معظم له هستیم.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین به وضعیت آشفته تعرفه ها در حوزه اینترنت همراه اشاره کرد و گفت: مشکل درآمدی که اپراتورهای تلفن همراه در حال حاضر دارند به این دلیل است که در حوزه تعرفه ها خوب عمل نکرده اند. چند سال گذشته بنابراین با ادامه روند فعلی هشدار می دهم تا دو سال آینده شبکه موبایل به سرنوشت شبکه ثابت دچار خواهد شد.
* راه اندازی 1050 سایت نسل چهارم جدید در کشور
در همین راستا و در راستای رونمایی از پروژه های عمرانی، افتتاح و راه اندازی 1050 سایت نسل چهارم موبایل جدید در کشور نیز انجام و به صورت نمادین، سایتی مبتنی بر فناوری نسل های جدید ارتباطی در روستا افتتاح شد. ده علی کوهبنان در استان. کرمان به صورت نمادین و با دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح و رونمایی شد.
از آن زمان تاکنون، اولین اپراتور ارتباطی کشور بر توانمندسازی نخبگان داخلی برای توسعه زیرساخت ها و محصولات مرتبط با نسل های جدید ارتباطات متمرکز شده است تا از طریق تشکیل یا توانمندسازی شرکت های ایرانی، فرآیند بومی سازی این فناوری را پیش ببرد.
نگاه همه جانبه به افزایش ظرفیت تمامی بخش های مرتبط با آینده کسب و کار و فناوری، باعث شد این اپراتور همگام با اپراتورهای بین المللی قدم بگذارد و با حرکت در لبه فناوری، زمینه مواجهه با نسل پنجم ارتباطات فراهم شود.
همچنین آغاز مجازی سازی و ابری سازی و مهاجرت خدمات مخابراتی به بستر ابری از دیگر اقداماتی است که اپراتور اول تلفن همراه ایران به عنوان اپراتور اول کشور انجام داده است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری