یک شرکت مرده در گزارش مالی فصل دوم سال اعلام کرد که وی در این دوره پیروز شد 1.5 میلیارد دلار درآمد شماره انجام شد 5 ٪ افزایش سال گذشته برای مدت مشابه ظاهر می شود. پس از صدور این گزارش ، قیمت سهم مرده حدود 2 درصد افزایش یافته است.
گزارش مالی متا در فصل دوم
مارک زاکربرگ“مدیرعامل متا و بنیانگذار وی در بیانیه ای گفتند:”ما سه ماه تجارت و جامعه را گذراندیم. من از ساختن هوش ابری برای همه مردم جهان بسیار هیجان زده ام.»
اعلامیه دیجیتال ، موتور اصلی رشد در تعریف
گروه تبلیغات دیجیتال توصیفی با درآمد 1.5 میلیارد دلار، به جای 5 ٪ از کل درآمد این شرکت اختصاص داده شد. این شماره ، عالی پیش بینی تجزیه و تحلیل آنها انتظار داشتند 1.5 میلیارد دلار.
زاکربرگ در فراخوان مالی تأکید کرد که این رشد تحت تأثیر قرار گرفته است استفاده گسترده از ابزارهای هوش مصنوعی او بود ؛ به طوری که نرخ انتقال در اینستاگرام 2 ٪ و در فیس بوک 2 ٪ افزایش یافته است.
وی افزود: “بخش بزرگی از درآمدهای تبلیغاتی ما اکنون از کمپین هایی است که از ژنراتور هوش مصنوعی استفاده می کنند. این ابزارها برای شرکت های بودجه کوچک بسیار مفید هستند.»

گزارش مالی متا در فصل دوم
واقعیت مجازی هنوز ضرر است. اما عینک بانک پرتو رایج شده است
تقسیم آزمایشگاه های واقعیت این مسئول توسعه محصولات مجازی و اضافه شده در این سه ماه است 1.5 میلیارد دلار ضرر ثبت شده ، اگرچه با آن فروخته می شود 5 میلیون دلار او کمی بهتر از سال گذشته بود.
با توجه به کلمات سوزان لی، مدیر مالی متا ، هوشمند فروش هوشمند ری بانکا مرده است در این دوره بیشتر از سه گانه این به افزایش 5 ٪ درآمد کمک کرد. با وجود کاهش هدفون ، متا قصد دارد در ادامه سال تولید عینک را افزایش دهد.
تعریف در مسیر ساختن هوش ابری
زاکربرگ تأکید کرد که مدلهای هوش مصنوعی اخیر به تدریج به تدریج به سمت تدریجی به سمت هوش فوق العاده (فوق العاده هوش) من حرکت کردم «اطلاعاتی که اکنون در هر زمینه ای در افق ما فراتر از مردم است.»
در این شرکت کنید 2 میلیارد دلار این هزینه برای توسعه زیرساخت های اطلاعاتی مصنوعی هزینه شده است و انتظار می رود کل هزینه های آن در این سال مالی به 1 تا 2 میلیارد دلار به بیشتر می رسد 2 میلیارد دلار در مقایسه با سال قبل.
تعامل کاربر و رشد آینده رشد
تعداد کاربران فعال روزانه در تمام سیستم عامل های تعریف به 1.5 میلیارد نفر دریافت کردن 2 ٪ بیشتر از سال گذشته بود. زاکربرگ این رشد را به توانایی های هوش مصنوعی در شخصی سازی تجربه کاربر نسبت داد.
من انتظار داشتم که در سه ماهه سوم سال رشد درآمد مشابه او می خورد. این شرکت از 1.2 تا 2.9 میلیارد دلار انتظار برای فصل بعد.
سخنرانی نهایی
در سه ماهه دوم ، گزارش مالی متا جهش زیادی در درآمد ، تعامل کاربر و استفاده استراتژیک از هوش مصنوعی تولیدی نشان می دهد. در حالی که بخش واقعیت مجازی همچنان مضر است ، موفقیت عینک های هوشمند Ray-Ban و نقشه راه جاه طلبانه برای هوش ابری ، مسیر آینده را برای روشن کردن تعریف ایجاد کرده است. اگر جهت فعلی ادامه یابد ، متا می تواند یکی از بازیگران اصلی در دوران هوش مصنوعی باشد.
برای دوستان خود ارسال کنید
منبع: https://toranji.ir/2025/08/01/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%AF%D9%88%D9%85-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF/
تحریریه ICTNN شبکه خبری