سیستم عامل اندروید 15 از تماس ماهواره ای پشتیبانی می کند، اما عملکرد این ویژگی به شرکت مخابراتی بستگی دارد. با وجود سرویس ماهواره ای مبتنی بر استارلینک T-Mobile، به نظر می رسد که گوگل نیز به کار خود برای فعال کردن این ویژگی در پیام های گوگل سرعت بخشیده است. این موضوع طی گزارشی جدید اعلام شده و میگوید قابلیت ارسال پیام از طریق اتصال ماهوارهای اخیراً در Google Messages مورد توجه قرار گرفته است.
با اتصال ماهواره ای در Google Messages پیام ارسال کنید
ارتباطات ماهواره ای حتی زمانی که هیچ آنتن ارتباطی یا اتصال Wi-Fi وجود ندارد به ارسال پیام ادامه می دهد. چند ماه پیش، گزارشی ادعا کرد که میتوانید مستقیماً از برنامه پیامهای Google با ماهواره تماس بگیرید و در تماس باشید.
اگرچه این ویژگی به طور رسمی فعال نشده است، یک منبع کنجکاو توانسته آن را فعال کند تا به ما نشان دهد این ویژگی چگونه خواهد بود. بر اساس این گزارش، باید گفت که پس از آشکار شدن ویژگی مذکور، زمانی که ارتباط ارتباطی قطع می شود یک پنجره پاپ آپ در برنامه Google Messenger ظاهر می شود که از شما می پرسد آیا می خواهید برای ارسال و دریافت متن به ماهواره متصل شوید.
با این حال، در ارسال پیام از طریق ارتباطات ماهواره ای، همه ویژگی ها پشتیبانی نمی شوند. برای مثال می توانید فقط برای یک نفر پیام ارسال کنید و این قابلیت در گروه ها در دسترس نیست.
طبق گزارش های قبلی، مدت زمان ارسال پیامک از طریق ماهواره ممکن است بیشتر از پیامهای ارسال شده از طریق سیستمهای ارتباطی زمینی، یعنی از طریق مخابرات یا Wi-Fi، طول بکشد. ارسال عکس و فیلم نیز پشتیبانی نمی شود.
برای اینکه بتوانید اتصال ماهوارهای برقرار کنید و آن را حفظ کنید، به دید واضحی از آسمان نیاز دارید، اما با T-Mobile ممکن است نیازی نباشد دستگاه خود را بالا نگه دارید.
این یک سرویس ماهواره ای است نه فقط برای ارسال پیامک به خدمات اضطراری، اما همچنین به شما امکان می دهد به هر کسی که می خواهید پیام دهید.
گوگل قبلاً گفته بود که نرم افزار RCS از پیش روی محصولات اندرویدی نصب شده است اتصال ماهواره ای پشتیبانی ها با توجه به اینکه بسیاری از اپراتورها و برندهای اندروید مشتری پیامکی خود را با پیام های گوگل جایگزین کرده اند، جای تعجب نیست که پیام رسان این شرکت امکان ارسال پیام از طریق ماهواره را به شما می دهد.
نظر شما در مورد ویژگی ارتباط ماهواره ای چیست؟ در حال حاضر این ویژگی در ایران پشتیبانی نمی شود.
برای دوستان خود ارسال کنید
منبع: https://toranji.ir/2024/12/22/%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C/
تحریریه ICTNN شبکه خبری