چین می خواهد با سایر کشورها همکاری کند و برنامه هایی برای حاکمیت جهانی هوش مصنوعی در کنفرانس اطلاعات جهانی مصنوعی (WAدر شانگهای شرح داده شده است. لی کیانگنخست وزیر در مورد “انحصارهای فناوری” هشدار داد و گفت که هوش مصنوعی می تواند به “بازی منحصر به فرد برای چندین کشور و برخی از شرکت ها” تبدیل شود. به همین دلیل ، ایجاد ایجاد a “سازمان جهانی همکاری هوشمند هوشمند” یک پیشنهاد
خلاصه و مهمترین امتیاز
- نخست وزیر چین ، لی کیانگدر کنفرانس جهانی اطلاعات مصنوعی در شانگهای ، فراخوان ایجاد یک “سازمان جهانی همکاری هوشمند هوشمند” شود
- 🔷 در مورد خطر است “انحصار فناوری” و هوش مصنوعی به “بازی منحصر به فرد برای برخی از کشورها” تبدیل شده است.
- 🔷 چین اعلام کرد که آماده راه اندازی فناوری و “راه حل های چینی” با آن است کشورهای در حال توسعه مشارکت و پشتیبانی از منبع باز هوش مصنوعی.
- 🔷 این درخواست در میان است حدود صادرات اطلاعات مصنوعی در ایالات متحده به چین رقابت فزاینده ای بین دو کشور وجود دارد.
در حالت هشدار در مورد انحصار و پیشنهاد همکاری
نخست وزیر چین گفت کشورش.این فعالیت هوش مصنوعی منبع باز را تقویت می کندو چینآیا راه حل های چینی بیشتری برای جامعه بین المللی می خواهید؟وی گفت: “ارائه هوش مصنوعی. وی همچنین گفت كه كشور وی مایل است تکنیک های اطلاعات مصنوعی را با كشورهای در حال توسعه در جهان جنوبی به اشتراک بگذارد.
در حال حاضر ، حاکمیت جهانی هوش مصنوعی هنوز گسترده است. کشورها تفاوت های زیادی دارند ، به ویژه در زمینه هایی مانند مفاهیم سازمانی و قوانین نهادی … ما باید هماهنگی را تقویت کنیم تا چارچوبی برای حاکمیت جهانی هوش مصنوعی ایجاد شود که اجماع گسترده ای دارد.
– لی کیانگ ، نخست وزیر چین
حوزه سیاسی: رقابت چین -آمریكا
Qiang به طور خاص هنگام صحبت در مورد انحصارها به ایالات متحده مراجعه نمی کرد ، اما اما آمریکا صادرات محدودی از تراشه های اطلاعاتی مصنوعی برای کشور خود داردبشر NVIDIA مجبور شد تراشه های ویژه ای را که فقط برای چین طراحی شده است و طبق قوانین صادرات طراحی کرده است ، به گونه ای که بازار چین کاملاً از بین نرود. در همین حال ، شرکت های چینی مانند هواوی در حال توسعه سیستم های اطلاعاتی مصنوعی خود برای جبران کمبود چین برای دستیابی به پیشرفته ترین تراشه های اطلاعات مصنوعی از شرکت های آمریکایی هستند.
این یادداشت ها نیز چند روز پس از دولت ترامپ منتشر شد.برنامه اطلاعاتی مصنوعیوی گفت: “او خود پیگیری مقررات دولتی را به شرکتهای اطلاعاتی مصنوعی و اطمینان از پیروزی ایالات متحده بر چین در رقابت اطلاعات مصنوعی فاش کرد.
نظر شما چیست؟ به نظر شما قدرتهای بزرگ درباره هوش مصنوعی چگونه خواهد بود؟
برای دوستان خود ارسال کنید
منبع: https://toranji.ir/2025/07/27/%DA%86%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85/
تحریریه ICTNN شبکه خبری