بر اساس این گزارش، در این همایش ضمن معرفی قابلیت ها و کاربردهای ماهواره سنجش از دور خیام; نیازهای عملیاتی و چالش های سازمان ها، موسسات و شرکت های دانش بنیان حوزه سنجش از دور کشور در دسترسی به داده ها و تصاویر مورد نیاز مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش ICTNN از پژوهشگاه فضایی ایران، «کنفرانس ماهواره سنجش از دور خیام؛ ظرفیت ها و کاربردها» امروز (دوشنبه 27 مهرماه سال جاری) در آخرین روز از هفته جهانی فضا 2022 با حضور گروهی از اساتید، متخصصان و مدیران ارشد بخش دولتی و خصوصی سنجش از دور کشور.
حسن سالاریه معاون وزیر و رئیس پژوهشگاه فضایی ایران پرتاب موفقیت آمیز ماهواره خیام را یک اتفاق مبارک و نقطه عطفی برای جامعه سنجش از دور کشور دانست و ضمن اعلام آمادگی برای ارائه تصاویری با وضوح بالا از این موضوع. وی افزود: در گام اول لازم است همه ذینفعان و حوزههای کاربری در تدوین مکانیزم نظارت دقیق و قوانین استاندارد برای ارزیابی و پایش خروجیهای تخصصی حوزه سنجش از دور مشارکت داشته باشند. در مرحله دوم باید زیرساخت های لازم برای ثبت سفارش و ارائه تصاویر ایجاد شود.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران تصریح کرد: در این مدت درخواست های متعددی برای دریافت خدمات سنجش از دور از نهادهای حاکمیتی، دولتی و بخش خصوصی مطرح شده است. پژوهشگاه فضایی ایران به عنوان بازوی اجرایی سازمان فضایی با در نظر گرفتن ملاحظات کامل امنیتی، تخصصی و فنی، تهیه این تصاویر و ایجاد بستر مورد نظر را بر عهده دارد. این امر نیز نیازمند همفکری، همفکری و مشارکت همه کارشناسان و ذی نفعان سنجش از دور کشور است.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
تحریریه ICTNN شبکه خبری