وی افزود: “در دوره جدید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، ما نقش بخش خصوصی را در تصمیم گیری برجسته می کنیم و در تصمیم گیری سعی می کنیم از نظرات بخش خصوصی استفاده کنیم ؛ زیرا در در پایان ، مجریان سیاست های تدوین شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، بخش خصوصی و فعالان این حوزه خواهند بود.
به گزارش روز یکشنبه ICTNN از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات صبح امروز با فعالان بخش خصوصی در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات دیدار کرد. وی افزود: به گفته کارشناسان ، همه مشکلات اقتصادی ، فرهنگی و حتی اشتغال را می توان با راه حل های فناوری اولیه و عمدتا فناوری اطلاعات اولیه حل کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بار دیگر تأکید می کنم که ما با بخش خصوصی هستیم و سعی می کنیم همه تصمیمات ما به نفع شما باشد. ما تمام تلاش خود را می کنیم تا راه آهن در جهت استفاده حداکثری از ظرفیت های تکنولوژیکی برای کشور باشد تا مشکلات کشور حل شود.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
زارع پور تاکید کرد که پیگیری احقاق حقوق این مشاغل در مجامع بین المللی در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.
وی با انتقاد از اقدامات فضاسازی علیه شبکه ملی اطلاعات گفت: متأسفانه برخی از مردم در کشور هنوز شبکه ملی اطلاعات را به معنای قطع دسترسی به اینترنت جهانی می دانند. باید علنی شود که هیچ کس به دنبال قطع شبکه جهانی وب با راه اندازی و تکمیل یک شبکه اطلاعات ملی نیست.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه گفت که اگر بخش خصوصی در تصمیم گیری مشارکت داشته باشد ، قطعاً ترتیبات اشتباه اصلاح خواهد شد. ما تصمیم می گیریم و سپس شکایت می کنیم که چرا برنامه های مصوب ما اجرا نمی شوند.
زارع پور افزود: معتقدم حفظ استقلال کشور در فضای مجازی در حال حاضر یک اصل است. البته استقلال در فضای مجازی به معنای قطع ارتباط با جهان نیست. استقلال به معنای داشتن رابطه قدرتمند و برتر با جهان است.
زارع پور ادامه داد: بنابراین ، من نگران این طرح نیستم زیرا معتقدم با تعامل خوب بین مجلس ، دولت و همه فعالان این حوزه ، ضمن سیستماتیک سازی فضای مجازی کشور ، می توان نگرانی های فعالان این بخش را برطرف کرد. . ” منجر به رشد بیشتر فضای مجازی کشور شود.
وی افزود: این در حالی است که برخی از برنامه ها و سیستم عامل ها در بسیاری از کشورها ، به ویژه کشورهای اروپایی ، به فضای مجازی حمله کرده اند و به نوعی مدیریت آنها در این فضا دشوار بوده است ؛ در حالی که در کشور ما ، با حمایت جوانان نخبه ، ما احساس نمی کنیم نگرانی در این زمینه ها ، و این نتیجه اقداماتی است که در گذشته مورد توجه بوده و شایسته قدردانی و قدردانی است.
وی افزود: بنابراین ، اگر ما به عنوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همه کسانی که در زمینه فناوری اطلاعات فعال هستند دست به دست هم دهیم ، می توانیم مشکلات کشور را با هزینه بسیار کم و سرعت بالا حل کنیم که در این نقش بخش خصوصی بسیار کلیدی است. ” بخش خصوصی می تواند محرک این حوزه باشد و از تمام ظرفیت های خود برای دستیابی به اهداف ما در حل مشکلات کشور از طریق فناوری اطلاعات استفاده کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به حذف برخی از برنامه های ایرانی از Google Play گفت: در این مورد اخیر ، اگر ابزار یا زیرساختی برای انتشار و توزیع برنامه های خود نداشتیم ، اکنون با مشکلات جدی روبرو می شویم. و هزاران کسب و کار. ” مواجه شده؛ در حالی که ما در حال حاضر ابزارهای مناسبی داریم و می توانیم با دست کامل مذاکره کنیم و دیگران را به تعویق نمی اندازیم تا وظایفی را برای ما تعیین کنند و این مایه خوشحالی است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به نگرانی فعالان بخش خصوصی در خصوص پروژه “حمایت از حقوق کاربران و برنامه های اساسی فضای مجازی” ، گفت: هیچ کس در کشور معتقد نیست که فضای مجازی باید کنار گذاشته شود زیرا جان همه مردم بستگی به آن دارد. ” فضا بسته است و نمی توان در شرایط کنونی حقوق افراد این فضا را پیگیری کرد. اما سیستم بندی این فضا نباید مشکلی برای مشاغل ایجاد کند و باعث نگرانی عمومی شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بار دیگر با تأکید بر اینکه محوری ترین برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در چهار سال آینده تکمیل شبکه ملی اطلاعات است ، گفت: شبکه ملی اطلاعات می تواند بخش خصوصی کشور را جابجا کند. در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات. ” آورده شده. در زنجیره ارزش شبکه ملی اطلاعات ، جایی برای همه کسانی که در بخش خصوصی فعالیت می کنند وجود دارد که فعالیت های خود را چند برابر کرده و بتوانند در محدوده نیازهای شبکه ملی اطلاعات کار کنند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری