ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی افزود: از سوی دیگر صرافی های ارزهای رمزنگاری شده خارجی که معتبر هستند برای کاربران ایرانی دسترسی بسته دارند و اگر ایرانی بخواهد از آنها استفاده کند باید اعلام کند که ایرانی نیست و چنین چیزی در همان ابتدا مشکل ایجاد می کند. مرحله اول. ارائه به کاربران، ارزهای دیجیتال معتبر ایرانی است و ما حدود 15،20 صرافی ارزهای دیجیتال معتبر ایرانی داریم و حدود پنج سال است که فعالیت می کنند و اگر در این زمینه مشکلی برای کاربران پیش آمد، صرافی ها قابل اعتماد و مسئولیت پذیر بوده و از طریق مراجع قضایی قابل رسیدگی است. نظام و نهادهای قضایی پیگیر امور بوده اند.
یکی از ویژگی های مهم ارز دیجیتال ریال امنیت بالای آن در مقایسه با اسکناس است. در واقع کد ریالی به گونه ای طراحی شده است که امکان ردیابی دقیق وجوه وجود دارد و حتی در صورت سرقت اطلاعات کد ریالی و هک شدن گوشی هوشمند توسط سارقان و هکرها، امکان ردیابی آن وجود دارد.
قبلا از سوی رئیس کل بانک مرکزی اعلام شده است با حکمرانی ریالی شفافیت اقتصاد افزایش می یابد و سرمایه هایی که در اقتصاد ملی کشور وجود دارد به سمت فعالیت های تولیدی هدایت می شود و بر این اساس باید مشوق هایی برای هدایت این سرمایه ها به سمت بخش های مولد اقتصاد ایجاد شود. ; این تصمیم پایههای رشد اقتصادی را پایهریزی میکند، در حالی که فعالیتهای منطبق با پولشویی نظارت میشوند و با فعالیتهای پولشویی مبارزه میشود.
رئیس کمیسیون فین تک سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران درباره ارزهای رمزنگاری شده ایرانی گفت: ارزهای دیجیتال بانک مرکزی در واقع مشابه پول صادر شده توسط بانک مرکزی است و مردم می توانند از آن به عنوان وسیله پرداخت روزانه استفاده کنند. تراکنش های روزانه، اما کاربردهای بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال کمی متفاوت است و لزوماً جایگزین یکدیگر نیستند، اما می توانند مکمل یکدیگر باشند.
فلسفه اصلی ارزهای رمزنگاری شده مبتنی بر عدم تمرکز است; به این معنا که فضای جدیدی را در پول و سایر حوزهها به تصویر میکشد که به جای داشتن منبع قابل اعتماد از افراد مانند موسساتی مانند بانکهای مرکزی، باید با ارزشی بر اساس آنچه مردم مایل به انجام آن هستند جایگزین شود.
اما در تشریح ویژگی های رمز ملی ریالی به شرح زیر بیان شده است. در ریال ریالی که داخل گوشی قرار می گیرد، بانک به عنوان شخص ثالث و واسطه ای عمل می کند که امکان انتقال پول را فراهم می کند و همان پول و قبوضی که در جیبمان است به صورت الکترونیکی منتقل می شود.
قربانی اضافه کرد: بنابراین آسیب های آن این گونه است وگرنه شبکه بلاک چین و دارایی های دیجیتال و کسانی که پشتوانه پشتیبان و کسب و کار حرفه ای و جدی دارند، آسیبی به جامعه و افراد وارد نخواهد کرد. اما این احساس که مردم از دیگران عقب هستند و می خواهند به عقب برسند نیز می تواند آسیب زا باشد.
رئیس کمیسیون فین تک سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران در ادامه سخنان خود گفت: مشکل دیگر مربوط به تقلب هایی است که در این زمینه انجام می شود، واقعیت این است که برای این مشکلات نهادهای نظارتی دنیا شروع کرده اند. ضوابط و مقررات را تدوین کنید و اینطور نیست. ممکن است در سطح جهانی غیرفعال باشند، اما از آنجایی که ارزهای رمزنگاری شده یک فناوری نوظهور هستند، دائماً در حال آزمایش و تغییر قوانین و مقررات هستند، بنابراین در کشورهای دیگر قوانینی به مرور زمان برای جلوگیری از سوء استفاده کاربران وضع شده است.
وی افزود: با رشد فناوری بلاک چین، نوع خاصی از دارایی ها به نام دارایی های دیجیتال ایجاد شده است که دقیقا مانند سایر دارایی ها (طلا، اموال و …)، بیت کوین و اتریوم است.
در همین راستا رضا قربانی – رئیس کمیسیون فین تک سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران – درباره ارزهای رمزنگاری شده گفت: ارزهای دیجیتال به عنوان یک نوع دارایی دیجیتال نزدیک به 13 سال است که در دنیا مورد توجه جدی قرار گرفته است. قبلا البته در بحث دارایی ها دارایی های نامشهود داشتیم که می توان به نرم افزار و سرمایه فکری افراد و شرکت ها اشاره کرد.
قربانی با اشاره به اینکه این فناوری در حال توسعه است اما می توان از مردم سوء استفاده کرد، به همین دلیل در دنیا فریمورک هایی را توسعه می دهند، تصریح کرد: به کاربران ایرانی توصیه می شود تا حد امکان از وب سایت ها استفاده کنند.خارجی ها و صرافی های ارزهای دیجیتال. امکان پیگیری آنها وجود ندارد.
اما از سال 2009 که این بازار راه اندازی شد، گزارش های متعددی از حملات و سرقت صرافی ها و کیف پول ها منتشر شد. و یکی از دغدغه های سرمایه گذاران و معامله گران برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال امنیت این بازار است. سرقت ها و حملات سایبری به صرافی های ارزهای دیجیتال، کیف پول ها و کلاهبرداری ها، اعتماد مردم را نسبت به امنیت این بازار از بین برده و بسیاری از سرمایه گذاران را از ورود به این بازار منصرف می کند.
رمزارزها فناوری رو به رشدی هستند که امن به نظر میرسند، اما افراد میتوانند در این زمینه مورد سوء استفاده قرار گیرند، بنابراین به کاربران توصیه میشود تا حد امکان از استفاده از وبسایتها و صرافیهای ارزهای دیجیتال خارجی خودداری کنند، زیرا امکان دنبال کردن آنها وجود ندارد. .
به گزارش ICTNN، در سال های اخیر توجه به ارزهای رمزنگاری شده برای سرمایه گذاری در این بازار برای حفظ ارزش پول و سرمایه بوده است و افراد زیادی وارد این عرصه شده اند و در کنار سودهایی که برای برخی به دنبال داشته سوء استفاده هایی به دلیل این غیرقانونی صورت گرفته است. مشکل ماینینگ، تا زمانی که ضرر ناشی از تجارت غیرقانونی ارزهای دیجیتال بود.
با آزاد شدن ژتون ریالی، مردم اسکناس های ریالی خود را به بانک مرکزی تحویل داده و ژتون ریالی دریافت می کنند که قابل سرمایه گذاری نیست و تنها جایگزین اسکناس می شود. بانک مرکزی همچنین هدف خود را از طراحی ارز رمزنگاری شده ریالی برای تبدیل اسکناس به موجودی قابل برنامه ریزی و برنامه ریزی اعلام کرد تا با این فرآیند پول به موجودی هوشمند تبدیل شود.
بر این اساس، به دلیل ماهیت ناشناخته دنیای ارزهای دیجیتال، سیاستمداران کشورهای مختلف دانش کافی برای تدوین و تدوین قانون در این زمینه را نداشتند و تاکنون مشخص نشده است که آیا مبادله ارزهای دیجیتال مجاز است یا خیر. یا ممنوع از سوی دیگر، از آنجایی که ارزهای دیجیتال در بسیاری از کشورهای جهان هنوز به رسمیت شناخته نشده اند و واکنش اصلی به این فناوری مبتنی بر تنظیم و کنترل فعالیت های کاربران است، در ایران نیز تلاش هایی برای تدوین قوانینی در این زمینه صورت گرفته است. علاوه بر تدوین قوانین ارزهای دیجیتال، مسئولان در حال برنامه ریزی برای راه اندازی ارز دیجیتال ملی هستند و بر این اساس رئیس کل بانک مرکزی از راه اندازی ارز دیجیتال ملی ریال خبر داد.
وی درباره امنیت ارزهای دیجیتال در سطح جهانی توضیح داد: این سوال دو جنبه دارد. اول اینکه امنیت این شبکه تضمین شده است و حداقل در شرایط فعلی هیچکس نمی تواند امنیت آن را زیر سوال ببرد، البته هیچکس مسئولیتی در قبال امنیت این شبکه ندارد و این زیرساخت که به مرور زمان شکل گرفته است. خود مسئول امنیت شبکه مذکور است.
رئیس کمیسیون فین تک سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران درباره مشکلات احتمالی پیش آمده در این زمینه توضیح داد: ارزهای رمزنگاری شده مانند سایر فناوری های نوظهور دارای معایبی هستند. به عنوان مثال، موضوعاتی مانند کلاهبرداری می تواند در معاملات املاک و مستغلات ایجاد شود. در حال حاضر، ما نمی گوییم املاک یا مستغلات مشکل است، اما در فضای رمزنگاری به دلیل ماهیت اضطراری آن و این واقعیت است که بسیاری از علاقه مندان فکر می کنند. که می توانند سریع ثروتمند شوند، می توانند کلاهبرداری کنند و از این حس مردم سوء استفاده کنند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری