وی افزود: پایداری شبکه ارتباطی را در مناطقی که زائران پاکستانی قصد عزیمت به زیارت اربعین را دارند به طور ویژه رصد کرده ایم و همکاران شرکت ارتباطات زیرساخت برای بررسی وضعیت ارتباطی این مناطق به استان سیستان و بلوچستان رفته اند. نقطه. با ورود بازدیدکنندگان پاکستانی به کشورمان نباید مشکلی از نظر ترافیک شبکه وجود داشته باشد. این رصد شبکه تا غرب و جنوب غرب کشور که مرز ما با عراق بود و حتی در داخل عراق ادامه داشت.
ارائه خدمات “Call out” برای اولین بار
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت ادامه داد: یکی دیگر از خدماتی که در سال جاری برای اولین بار ارائه شده است، سرویس «Call Out» است؛ با استفاده از این سرویس، هموطنان می توانند به کمک اپلیکیشن یا برنامه سروش پلاس در عراق با تلفن ثابت یا همراه در داخل ایران تماس بگیرند. این در شرایطی است که مخاطبانشان نیازی به نصب اپلیکیشن خاص (حتی سروش پلاس) در داخل ایران ندارند. این سرویس برای ایام اربعین نیز رایگان است.
لاجوردی تصریح کرد: همچنین اپلیکیشن فانوس امسال نیز آماده ارائه خدمات به بازدیدکنندگان است. زائرانی که می خواهند در نقش یک خادم در زمینه های مختلف از جمله آشپزی، پرستاری، نظافت و … ظاهر شوند، می توانند به این اپلیکیشن مراجعه کرده و خدمات داوطلبانه خود را به زائران مشخص کنند.
معاون وزیر ارتباطات ضمن تشریح سایر خدمات فناوری محور در مراسم اربعین گفت: موضوع دیگر و دسته دیگری از خدماتی که ارائه می شود، انتقال زائرین به مرزهای غربی و جنوب غربی با استفاده از اپلیکیشن های اسنپ و ماکسیم است. بازدیدکنندگان گرامی می توانند با مراجعه به اپلیکیشن ها و برنامه های حمل و نقل درون شهری از خدمات ارائه شده برای سفر به مرز عراق استفاده کنند.
وی افزود: خدمات دیگری نیز توسط برنامه «بههمراه» ارائه می شود که این قابلیت را فراهم می کند به طوری که اگر زائری با وسیله نقلیه شخصی قصد رفتن به نقاط مرزی را داشته باشد و بخواهد با دریافت مبلغی فرد دیگری را به مرز برساند، خود و مشخصات وسیله نقلیه ثبت می شود تا سایر زائران با پرداخت هزینه تعیین شده با این شخص بتوانند خود را به مرز برسانند.
معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: خوشبختانه اپلیکیشن های خوبی در کشور وجود دارد که اکثر آنها قابلیت ارائه خدمات آفلاین را دارند. لذا پیشنهاد می شود زائران عزیز قبل از ورود به عراق این نقشه ها را دانلود کنند تا در شرایط خاص و عدم دسترسی به اینترنت از طریق GPS و حتی بدون نیاز به اینترنت راه خود را پیدا کنند.
نظارت بر شبکه ارتباطی از مرزهای شرقی تا مرزهای غربی
انتقال وسایل زائر به ایران از طریق پست
به گزارش ICTNN از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، «امیرمحمدزاده لاجوردی» درباره دلایل کاهش شکایات در خصوص شبکه ارتباطی در مرزهای کشور و مسیرهای پیاده روی اربعین نسبت به سال های گذشته، افزود: ماه ها قبل از تاسوعا و عاشورا. حسینی همکاران میدانی ما در مناطق مرزی و همچنین عراق حضور داشتند تا شرایط برگزاری هرچه بهتر پیاده روی اربعین را بررسی کنند.
لاجوردی درباره خدمات ارائه شده از سوی وزارت ارتباطات در سطح پست نیز گفت: شرکت ملی پست با برپایی موکب هایی در مسیر پیاده روی اربعین امکان دریافت کالاهای گمشده را فراهم کرده است تا زائران بتوانند به کالاهای مفقود یا پیدا شده خود دسترسی پیدا کنند. با اشاره به این نکات تحویل دادن
وی در خاتمه گفت: یکی دیگر از خدماتی که شرکت ملی پست این روزها ارائه می کند، انتقال تجهیزات و ملزومات به ایران است. این سرویس به این صورت است که اگر در پایان سفر فرد یا افراد معلول نتوانند بارهایی را که با خود به عراق برده اند در مسیر بازگشت به ایران حمل کنند. شرکت پست این امکان را برای این افراد فراهم کرده است تا به مکان های تعیین شده در طول مسیر رفته و اثاثیه خود را تحویل دهند و اداره پست کشورمان این مرسولات را از عراق به داخل کشور ارسال می کند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
زائران عراقی از سیم کارت ایرانی استفاده کنند
لاجوردی در ادامه به ارائه خدمات فناوری محور در ایام پیاده روی اربعین پرداخت و گفت: امسال وزارت ارتباطات برای مراسم اربعین بحث هدایت و تسهیل در ارائه خدمات فناوری محور توسط بخش خصوصی را در دستور کار قرار داده است. و شرکت های دانش بنیان
وی بیان کرد: برپایی موکب هایی که اینترنت رایگان از طریق وای فای ارائه می کنند از تمهیداتی بود که در این مدت انجام شد. در یک سری از مرزهای پرتردد مانند مرز مهران تمهیدات ویژه ای انجام شد و در این راستا از روز گذشته یک بالن ارتباطی در این مرز مستقر شده است که می تواند برای 3000 نفر اینترنت رایگان ارائه دهد.
معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: امسال ارائه وای فای رایگان در مسیر پیاده روی اربعین را بسیار جدی تر از گذشته پیگیری کردیم و خوشبختانه با کمک حشد الشعبی و وزارت ارتباطات عراق پوشش مناسبی داشتیم. تاسیس شده است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت درباره استفاده از سیم کارت های عراقی نیز گفت: در بحث استفاده از سیم کارت های عراقی اولین موضوع قیمت خدمات این سیم کارت ها نسبت به سیم کارت های ایرانی است و اینکه کدام سیم کارت مقرون به صرفه تر است. در مقایسه. در شرایط فعلی در عمل تفاوت چندانی با بسته های معرفی شده توسط اپراتورهای کشورمان وجود ندارد. بنابراین پیشنهاد ما این است که زائران عزیز در عراق به صورت پیش فرض از اپراتورها و سیم کارت های ایرانی استفاده کنند.
وی ادامه داد: همچنین سه ایستگاه اینترنت رایگان در ورودی شهرها برای زائرانی که از مرزهای غربی و جنوب غربی قصد پیاده روی به نجف را دارند در نظر گرفته شده است. این تسهیلات با همکاری وزارت ارتباطات عراق، اپراتورهای عراقی و بسیج مردمی عراق فراهم شده است. به منظور فراهم آوردن شرایط مناسب برای ارائه خدمات، مذاکرات مفصلی با هر یک از این سه بخش انجام شده است. در حال حاضر با کمک بسیج مردمی عراق اینترنت رایگان مبتنی بر وای فای در 31 نقطه از مسیر پیاده روی در عراق فراهم شده است.
لاجوردی افزود: بازدیدکنندگان محترم به محض ورود به مرز عراق با استفاده از سرویس های موقعیت یابی پایگاه یا LBS برای آنها پیامی ارسال می شود که وارد کشور عراق شده اید و سرویس رومینگ برای شما فعال شده است و با این کار. اطلاعاتی که آنها می توانند هزینه های ارتباطی خود را مدیریت کنند.
معاون وزیر ارتباطات در ادامه درباره اقدامات انجام شده در مرز عراق گفت: به طور کلی با مشکل تداخل فرکانسی اپراتورهای ایرانی و عراقی در داخل خاک عراق تا پنج کیلومتر اول مواجه هستیم. بر این اساس در گام اول سعی شد این تداخل فرکانسی کاهش یابد. امسال با رایزنی های انجام شده از حدود 6 کیلومتر تا 10 کیلومتر از ابتدای خاک عراق، این تداخل از بین رفته است.
لاجوردی در خصوص نتیجه مذاکرات با طرف عراقی برای کاهش هزینه های رومینگ نیز گفت: در پی مذاکرات فشرده ای که با وزارت ارتباطات عراق و اپراتورهای این کشور داشتیم، امسال شاهد کاهش هزینه های رومینگ نسبت به گذشته بوده ایم. سال، اما به اندازه ای که برای کاربران و بازدیدکنندگان عزیز قابل توجه است. این اتفاق نیفتاده است زیرا اپراتورهای عراقی به دلیل مسائل اقتصادی مایل به کاهش بیشتر هزینه ها نبودند.معاون وزیر ارتباطات تصریح کرد: در مسیر نجف به کربلا یا مسیر «طارق» حدود 20 کاروان خدمات اینترنتی رایگان دارند که از تهران به صورت بلادرنگ رصد می شوند. خدمات مشابهی در شهرهای کربلا و سامرا ارائه می شود.
معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: بنابراین آنچه باعث شد مشکلات در حوزه ارتباطات در سال جاری کاهش یابد، نتیجه برگزاری جلسات مستمر با مقامات عراقی و اپراتورهای دو کشور بود.
لاجوردی با تاکید بر اینکه اقدامات وزارت ارتباطات در حوزه اربعین در سه لایه زیرساختی، خدمات فناورانه و خدمات پستی بوده است، اقدامات انجام شده در لایه ارتباطی را تشریح کرد و ادامه داد: در حوزه ارتباطی امسال انجام دادیم. فقط به نقاط مرزی با عراق و داخل عراق توجه نکنید. و رصد شبکه ارتباطی را از جنوب شرق کشور و از مرزهای مشترک کشورمان با کشورهای شرقی و جنوب شرقی آغاز کردیم.
لاجوردی ادامه داد: به غیر از اینترنت وای فای، امکان استفاده از اینترنت دیتای سیم کارت از طریق سیم کارت های ایرانی و عراقی نیز وجود دارد. در صورتی که بازدیدکنندگان از سیم کارت های ایرانی استفاده کنند، می توانند از سه اپراتور خدمات دریافت کنند. یکی از مشکلاتی که در رابطه با استفاده از سیم کارت های ایرانی وجود داشت این بود که هنگام ورود بازدیدکنندگان کشورمان به عراق، به دلیل عدم آگاهی، امکان روشن شدن اطلاعات آنها و با فعال شدن خودکار رومینگ، وجود داشت. برنامه های نصب شده روی گوشی، اینترنت آنها و مجبور به پرداخت هزینه گزافی شدند.
راه اندازی 40 سایت سیار و 80 سایت ثابت در مرزهای غربی و جنوب غربی
لاجوردی تصریح کرد: پیش بینی می شود امسال با تمهیدات و برنامه ریزی های صورت گرفته در زمین خودمان و در نقاط مرزی با مشکل خاصی در حوزه شبکه ارتباطی مانند عدم پوشش و یا ناپایداری شبکه مواجه نشویم.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در ادامه به اقدامات انجام شده در مرز ایران و عراق در زمینه تقویت زیرساخت های ارتباطی پرداخت و گفت: ابتدا موضوع ارتقای کیفیت شبکه ارتباطی را از طریق اپراتورهای تلفن همراه پیگیری کردیم. و در این راستا با اپراتورهای تلفن همراه نیز جلساتی داشتیم و آنها پذیرفتند که بیش از 40 سایت موبایل و 80 سایت ثابت در مرزهای غربی و جنوب غربی راه اندازی شود تا از نظر ترافیکی مشکلی نداشته باشیم.
وی افزود: یکی از خدماتی که در این ایام ارائه می کند، خدمات اعلام وضعیت و جایگاه زائران از طریق اپلیکیشن پیام رسان بله است. زائران می توانند به محض ورود به عراق با فعال کردن رومینگ، بدون دسترسی به اینترنت و کاملا رایگان، برای ارسال پیام به دیگران چه در داخل عراق و چه در داخل ایران و یا با ایجاد کانال و افزودن دوستان، از این سرویس استفاده کنند. وضعیت خود را در زمان واقعی اطلاع دهید. این سرویس برای کسانی مناسب است که نمی خواهند اینترنت سیم کارت خود را در داخل عراق فعال کنند.
وی افزود: برخی از اپراتورهای کشور امسال در صورت عدم خرید بسته توسط کاربران و بازدیدکنندگان عزیز سرعت رومینگ را محدود کرده اند. اما برای حل این مشکل اپراتورها بسته هایی را برای کاهش هزینه ها و بهبود سرعت ارائه کرده اند. این بسته ها شامل بسته های زائر نامحدود و اقتصادی است که کاربران می توانند برای جزئیات آن به پایگاه های اطلاع رسانی اپراتورها مراجعه کنند.
از دست دادن تداخل فرکانس در ابتدای عراق
تحریریه ICTNN شبکه خبری