عضو سابق پارلمان ژاپن روند سانسور نامرئی را توسط شرکت های کارت اعتباری مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و گفت که این شرکت ها می توانند به دلیل جهل موجود ، این کار را انجام دهند.

Zenko Chrishita ، معاون سیاستمدار ژاپنی و سابق ، پس از موج بازی های ویدیویی عمومی سازگار با افراد مثبت (یا NSFW) از سیستم عامل هایی مانند Steam و Int ، یک معاون سیاستمدار ژاپنی و سابق ، سانسور کارت اعتباری را در مصاحبه ذکر کرد. کریشیتا کسی است که در سال ششم در برابر محدودیت های قانونی ژاپن در زمان بازی روزانه تحت فشار قرار گرفته است. وی قبلاً در دفاع از آزادی بیان در رسانه های عمومی بسیار فعال بوده است.
به گفته وی ، مسئله سانسور بازی ها توسط شرکت های جدید کارت اعتباری در سراسر جهان مورد بررسی قرار گرفته است ، اما این امر از سال 5 در ژاپن تحت پیگرد قانونی قرار گرفته است. وی می گوید خطرناک ترین بخش سانسور مکانیسم نامرئی است. کریشیتا گفت:
هیچ کس قصد واقعی شرکت هایی مانند ویزا و مستر کارت را نمی داند. این شرکت ها تاکنون فقط توضیحات محدودی ارائه داده اند و به مواردی مانند حفظ اعتبار برند اشاره کرده اند. آنها قوانین و اصول خود را روشن نمی کنند. حتی سیستم عامل های تحت تأثیر این شرکت ها هیچ توضیحی روشنی دریافت نکرده اند. سیستم عامل هایی مانند Steam پس از دسترسی به روش های پرداخت محبوب ، هر محتوا را از بین می برند ، حتی بدون اینکه کشف کنند مشکل چیست.
من زبان مدیران چندین سیستم عامل را شنیدم که ناگهان به آنها گفته بودند که هفته آینده ، دیگر نمی توانید از خدمات پرداخت ما استفاده کنید. این سیستم عامل ها حتی پیام را مستقیماً از ویزا یا کارت اصلی دریافت نکردند و از طریق واسطه ها مطلع شدند.

کریشیتا می گوید که این روند مشکل ساز ترین قسمت تاریخ است. او ادامه داد.
این روند به گونه ای است که هیچ کس مسئولیت را نمی پذیرد. به عبارت دیگر ، مسئولیت سانسور عمداً تقسیم می شود تا کاربران نتوانند کسی را سرزنش کنند. ویزا و مستر کارت می گویند که آنها به طور مستقیم دخالت نمی کنند ، اما در واقع ، آنها قوانین را می نویسند و فقط اجرای آن مسئولیت شرکتهای تابعه است. با توجه به پیچیدگی ساختار این سیستم ، ما نمی دانیم چه کسی دقیقاً و برای چه هدفی محدود می کند. از آنجا که این یک مکانیسم نامرئی است ، بیشتر مردم متوجه نمی شوند که این جدی است. شرکت ها همچنین از نادانی از همان افراد سوء استفاده می کنند. اگر شرکت هایی مانند ویزا و مستر کارت رقیب جدی داشتند ، آنها به اندازه تهاجمی نبودند.
به گفته کریشیتا ، تنها راه مقابله با این مشکل ، آموزش عمومی و متنوع سازی روش های پرداخت است.