به گفته آذری جهرمی، درآمد حوزه ICT کشور 100 درصد ریالی است اما 70 درصد هزینه های مخابرات ارزی است. وقتی 70 درصد هزینه ها ارزی است و ارز سه برابر شده است، تکلیف اقتصاد چه می شود؟ بنابراین یا باید تعرفه افزایش یابد یا کنترل هزینه انجام شود. اگر به هیچ وجه امکان استفاده از باند 700 و 800 وجود نداشته باشد، افزایش نرخ مردم در نهایت اتفاق خواهد افتاد.
از طرف دیگر، هر چه فرکانس کمتر باشد، طول موج آن بیشتر و مقاومت آن در برابر خطا بیشتر می شود.; با استفاده از فرکانس پایین، اپراتورها می توانند با کمترین سرمایه گذاری، پوشش بیشتر و بهتری ایجاد کنند و شبکه های پهن باند با هزینه کمتر در اختیار مصرف کننده نهایی قرار می گیرند، در حالی که هر چه فرکانس بیشتر باشد، دکل های بیشتری مورد نیاز است و هزینه آن بیشتر است. در بالا؛ همچنین با اضافه شدن دکل به فیبر نوری بیشتری برای اتصال به دکل ها نیاز است.
در این پاسخ به این نکته اشاره شد که صدا و سیما برای ادامه کار و ارتقای کیفیت شبکه ها به این فضا و بیشتر نیاز دارد و در واقع درخواست وزارت ارتباطات به معنای حذف بخشی از خدماتی است که به مردم ارائه می شود. مجانی.
توسعه شبکه های باند پهن دغدغه همه کشورهاست و نقش عمده ای در افزایش درآمد سرانه کشورها دارد. تا جایی که بانک جهانی برای این کار سهمی بین یک و نیم تا دو درصد در نظر گرفته است. بنابراین همه کشورها به دنبال توسعه زیرساخت پهنای باند خود هستند. یکی از راه های ارزان برای توسعه پهنای باند استفاده از شبکه تلفن همراه است، زیرا توسعه شبکه تلفن همراه هزینه کمتری نسبت به شبکه ثابت دارد، با این تفاوت که توسعه پهنای باند در شبکه تلفن همراه نیازمند منابع طیف محدودی در سراسر جهان است.
در همان روز نسترن محسنی به عنوان معاون تنظیم مقررات به اظهارات رضا علیدادی واکنش نشان داد. و او گفت که در شش سال گذشته، ما پهنای باند سیار را به بیش از 70 میلیون و پهنای باند ثابت را از چهار میلیون به بیش از 11 میلیون افزایش دادهایم. باید به توسعه پهنای باند ثابت توجه بیشتری شود و بدون اشتباهی که در فرآیند خصوصی سازی مخابرات رخ داد، توسعه پهنای باند ثابت چشمگیرتر از آنچه تاکنون رخ داده بود، بود.
همه کشورها تابع استانداردها و مقررات بین المللی اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) برای استفاده از فرکانس و الزامات شبکه ارتباطی هستند.; عدم رعایت این استانداردها ممکن است منجر به تداخل فرکانس در مناطق خاص، به ویژه در مناطق مرزی شود.
وی موضوع فرکانس های رادیویی و تلویزیونی را عامل پایین بودن سرعت اینترنت در کشور را نشانه بی صداقتی و سیاسی کاری دانست و گفت: با واگذاری فرکانس های سازمان به تلفن های همراه، دسترسی کاربران به اینترنت افزایش نمی یابد. بسیار زیاد است و سالها طول کشید تا تجهیزات لازم برای استفاده تهیه شود. خرید و نصب می شود و گران می شود.
از سوی دیگر با استفاده از این فرکانس ها، ترافیک فعلی و اختلالات ناشی از ازدحام فرکانس فعلی از جمله افزودن دو خط جدید به یک بزرگراه کاهش می یابد و بسیاری از روستاهای ایران به اینترنت دسترسی خواهند داشت. و خدمات ارتباطی به راحتی و با قیمت مناسب.
علیدادی طرح چنین سوالی را از یک سو صرفا برای خروج از آب گل آلود و پرهیز از پاسخگویی به عدم رعایت مسئولیت و از سوی دیگر حمله به نهادهای فعال در حوزه افکار و عقیده دانست. مدیریت در کشور
باندهای فرکانسی 700 و 800 شعاع وسیع تری را پوشش می دهندبنابراین هر اپراتور کاربری که بتواند خدمات ارتباطی خود را در این پلتفرم ها ارائه دهد به تجهیزات کمتری نیاز خواهد داشت. به طور قابل توجهی سرمایه گذاری مورد نیاز برای به حداکثر رساندن پوشش شبکه را کاهش می دهد. از نظر فنی قابلیت نفوذ بیشتری دارد، به عنوان مثال مشکل آنتن دهی در داخل اکثر خانه ها یا در جاده های بین شهری حل می شود، می توان خدمات بهتری را برای کاربران سریعتر ارائه کرد و هزینه کل خدمات برای اپراتورها و مردم کاهش می یابد.
فرکانسهای رادیویی منبع کمیاب مهمی است که در دسترس دولتهای همه کشورهای جهان است و مدیریت آن ماهیت حاکمیتی دارد، اما بر اساس مقررات داخلی کشورها، به اپراتورهایی مانند اپراتورهای تلفن همراه نیز اختصاص داده میشود.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
به گزارش ICTNN، در ایران مدیریت جداول فراوانی طبق قانون بر عهده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و منابع مالی حاصل از آن به حساب خزانه داری کل کشور واریز می شود.
به گفته کارشناسان، در حالی که شبکه های تلویزیونی در سراسر دنیا این قسمت از فرکانس را آزاد کرده و در اختیار رگولاتوری قرار داده اند تا اپراتورها بتوانند با هزینه کمتری پهنای باند را توسعه دهند، اما اکنون این محدوده فرکانس ارزشمند برای رادیو و تلویزیون مورد نیاز است. شما می توانید استفاده کنید. این هم نمی تواند باشد. علاوه بر این در دولت قبل از سوی وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفته شد که در حوزه باندهای فرکانسی با صدا و سیما اختلاف وجود دارد.
بالاخره حالا خبر رسیده که در دولت سیزدهم در این باره بحث هایی شده است. عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه افتتاح پروژه های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مذاکرات برای تامین فرکانس های 700 و 800 صدا و سیما آغاز شده است و امیدواریم بتوانیم با همکاری آنها به یک تفاهم مشترک برسند.
اما در سال 1398 اعلام شد که فرکانس های لازم برای صدا و سیما موجود است و رئیس جمهور با ارسال نامه ای از وزارت ارتباطات گزارشی از پیگیری های شش ساله برای آزادسازی این فرکانس ها دریافت کرد که بلافاصله در دستور کار ستاد کل کشور قرار گرفت مقابله با کرونا تا فرکانس های 700 و 800 با همکاری صدا و سیما آزاد و به شبکه تلفن همراه اختصاص یابد و سرعت را افزایش دهد. آدر 3 فروردین 1399 رضا علیدادی به عنوان معاون فناوری و توسعه صدا و سیما به اظهارات وزیر ارتباطات پاسخ داد.
همه اینها در حالی که نیاز به حفظ شغل یا ایجاد مشاغل جدید اولویت اول جامعه ایرانی است، زیرساخت های ارتباطی ارزان ترین و مطمئن ترین راه برای ایجاد و توسعه مشاغل جدید است. هر 10 درصد افزایش در ضریب نفوذ تلفن همراه منجر به 1.5 درصد بهره وری نیروی کار می شود. هر میلیون دلار سرمایه گذاری در پهنای باند بی سیم حدود 20 شغل و در پهن باند بی سیم 14.5 شغل ایجاد می کند و به طور کلی هر شغل ایجاد شده در ICT باعث ایجاد 6، 5 شغل در سایر رشته ها می شود.
فرکانس های 700 و 800 چه ویژگی هایی دارند؟
از سوی دیگر ایران کشوری پهناور با 16 همسایه زمینی و آبی است. فرصت های به اشتراک گذاری منابع، از جمله فرکانس و پهنای باند، می تواند روابط منطقه ای و گفتگو با همسایگان را تقویت کند، این فرصت در شرف تبدیل شدن به یک تهدید بزرگ است. در حال حاضر اکثر همسایگان ایران باندهای فرکانسی 700 و 800 مگاهرتز خود را به پهنای باند موبایل اختصاص داده اند.
در ایران سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران یکی از استفاده کنندگان فضای فرکانسی است. این سازمان با توجه به حق انحصاری پخش برنامه های رادیویی و تلویزیونی در ایران، محدوده فرکانسی 470 مگاهرتز تا 862 مگاهرتز را در اختیار دارد و سال هاست که از باندهای 700 و 800 مگاهرتز در این محدوده به عنوان جامع ترین باند فرکانسی موجود استفاده می کند. . در داخل کشور برای پوشش حداکثری برنامه های تلویزیونی صداوسیما به صورت آنالوگ در همه شهرها و شهرستان ها در دسترس بود. به منظور جلوگیری از تداخل در برنامه های تلویزیونی آن زمان، حق استفاده از این باندهای فرکانسی منحصراً به این سازمان داده شد.
تخصیص باندهای یاد شده برای استفاده از خدمات تلفن همراه موجب افزایش 9 برابری بهره وری اقتصادی و ایجاد 40 برابر اشتغالزایی ناشی از این باندها نسبت به استفاده از آنها برای پخش صوتی و تصویری می شود که کشور به شدت به آن نیاز دارد و تاخیر در آن منجر به ایجاد آن می شود. اتلاف منابع افزایش 10 درصدی در ضریب نفوذ تلفن همراه بین 0.6 تا 2.1 درصد تولید ناخالص داخلی و 3 درصد در ایجاد شغل منجر می شود.
تحریریه ICTNN شبکه خبری