وی تاکید کرد: اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات آمادگی مشارکت و همکاری در تحقق اهداف و اجرای سیاست ها و برنامه های مورد نظر را دارد. به عنوان مثال ، “دولت هوشمند و تحول دیجیتالی” به دلیل عدم آشنایی برخی از مدیران ارشد با فرصت ها و قابلیت های فناوری اطلاعات و فناوری جدید ، از جمله هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی برای حل چالش ها ، و همچنین ماموریت ها و وظایف سازمانی و سطوح ملی با کیفیت و اثربخشی هوشمند هنوز به این طریق توسعه نیافته است ، اتحادیه آمادگی خود را برای استفاده از منابع علمی و تحقیقاتی اعضای اتحادیه و کمیسیون های مربوط ، از جمله کمیسیون ایجاد ظرفیت و نوآوری ، برای دستیابی به این هدف اعلام می کند.
ادیب افزود: مورد دیگر توسعه تجهیزات زیمنس در سازمانهای مهم کشور است که پیامدهای نفوذ این تجهیزات را در حمله ویروس استاکس نت مشاهده کردیم. به همین دلایل ، در تأمین تجهیزات زیربنایی کشور باید به این مسائل توجه ویژه ای شود.
ادیب تاکید کرد: در بخش مربوط به “حریم خصوصی و امنیت فضای تبادل اطلاعات” موارد مربوط به وابستگی شدید کشور به محصولات سخت افزاری و نرم افزاری خارجی ، آسیب پذیری زیرساخت های حیاتی کشور و وجود انگیزه های قوی و برنامه ریزی مستمر برای کار تخریب از جمله این زیرساخت ها ، وجود تجهیزات ساخت ایالات متحده و چین در شبکه های ارتباطی عمومی و خصوصی اصلی ، و عدم موفقیت محصولات و خدمات داخلی در جلب رضایت و اعتماد کاربران ، ضعف در قوانین و مقررات به منظور افزایش امنیت زیرساخت فناوری اطلاعات و ارتباطات ، دلایل متعددی دارد. دارد.
به گزارش ICTNN ، “داوود ادیب” رئیس انجمن صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران (IRICTU) روز جمعه در پی رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی و انتخاب عیسی زارع پور به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: جمعه. اجرای این برنامه ها بزرگترین فرصت برای کشور و صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات حیاتی در مواجهه با تحریم ها در چهار سال آینده خواهد بود و امیدواریم این اتحادیه مصمم به تحقق اهداف دولت سیزدهم و برنامه های ارائه شده توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برنامه ریزی کنید و حرکت کنید.
برنامه هایی که مبتنی بر استفاده از همه ظرفیت های داخلی و خارجی هستند ، می توانند منجر به رونق کسب و کار در صنعت ICT شوند و محیط کسب و کار را در این صنعت بزرگ تغییر داده و تسهیل کنند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی تاکید کرد: برنامه های ارائه شده توسط زارع پور با رویکردی مبتنی بر استفاده از همه ظرفیت های داخلی و خارجی از جمله جمعیت جوان و نخبه ، وحدت نظر کشورهای منطقه و سایر کشورهای همسو با جمهوری ایران در این زمینه ، با یک نگاه داخلی و جامع شامل 8 حوزه اصلی: “حکمرانی دیجیتال و تعاملات بین المللی” ، “دولت هوشمند و تحول دیجیتال” ، “شبکه ملی اطلاعات” ، “ارتباطات و فناوری اطلاعات” ، “اقتصاد دیجیتال” ، “حریم خصوصی و امنیت فضای تبادل اطلاعات “،” فضا و فناوری پست “است که اساس تصمیم گیری و حداکثر رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی است. این برنامه می تواند تجارت را در صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات تقویت کند و محیط کسب و کار را در این صنعت بزرگ تغییر داده و تسهیل کند.
وی توضیح داد: دلایل اصلی این چالش ها عدم وجود باور باطنی و غیر ظاهری در متخصصان داخلی است ، معمولاً در انتخاب مشاور و عرضه کننده کالا ، ما اغلب ترجیح می دهیم که از تامین کنندگان خارجی مانند خرید هوا ترجیح دهیم. تجهیزات و ZTE است که تا ماه های اخیر ما شاهد نصب آنها در زیرساخت های حساس و حساس کشور بوده ایم.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات افزود: در عین حال این اتحادیه با داشتن بخش بزرگی از ظرفیت اعضای خود که یکی از دانش بنیان ترین شرکت ها در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات است خدمات قابل توجهی را در زمینه کرونا و سایر زمینه ها. ” وی اظهار می دارد که استفاده از این قابلیت ها در حل مسائل پیش روی وزارتخانه.
تحریریه ICTNN شبکه خبری