به گفته IRNA از سازمان اتحادیه های کارگری رایانه ای تهران ، اتحادیه کارگری در بیانیه ای در مورد روند ثبت سفارش تجهیزات زیرساخت ، اختلال در تخصیص و تأمین ارز مورد نیاز از ابتدای سال و توقف کامل آن از اول مارس (1 مه) انتقاد کرد.
اجرای این محدودیت ها ، بدون ارائه راه حل های پایدار و پایدار ، نه تنها توسعه زیرساخت های حیاتی کشور را تهدید کرده است ، بلکه معیشت فعالان صنعت و کیفیت خدمات دیجیتالی مورد نیاز مردم را نیز در معرض خطر قرار داده است.
اتحادیه کارگری عواقب این تصمیم غیرریز را به عنوان حداقل افزایش قیمت تجهیزات فناوری اطلاعات ، از جمله سرورها ، پردازنده ها ، لپ تاپ ها و تجهیزات ذخیره سازی توصیف کرده است که فشار مالی دیگری را بر مصرف کننده نهایی و عموم مردم وارد کرده است.
اختلال در توسعه زیرساخت های ارتباطی ، به ویژه هنگامی که خدمات از راه دور و دیجیتال به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی مردم تبدیل شده اند ، آسیب به مشاغل فناوری ، که در معرض ورشکستگی قرار گرفته اند و با متوقف کردن زنجیره تأمین و کاهش بیکاری هزاران کارمند و کارمندان ، ظرفیت رقابتی را کاهش داده اند. خدمات اینترنتی و سیستم عامل های آنلاین ، که تأثیر منفی مستقیمی بر تجربه کاربر افراد دارند ، مشکلات ناشی از اختلال و توقف در ثبت نام کالاهای مبتنی بر فناوری است.
سازمان اتحادیه کارگری رایانه ای تهران تأکید کرد که تأخیر در اجرای پروژه های فناوری که موانع جدی برای اجرای پروژه های ملی و زیرساخت ها داشته است: تحمیل جرایم مالی و ضبط ضمانت های پیمانکاران توسط کارفرمایان به دلیل عدم توانایی در تهیه تجهیزات.
آنها خاطرنشان كردند كه جلوگیری از واردات از مبانی قانونی و رسمی فقط منجر به رونق قاچاق و بازارهای زیرزمینی و افزایش خطرات قانونی ، كيفي و امنيت در زمینه شبکه و خطر سرمایه كارآفريني خواهد شد.
اعضای اتحادیه کارگری با اشاره به اینکه قطع طولانی و مضر مواد اولیه مورد نیاز برای خط تولید تجهیزات با شعار “سرمایه گذاری برای تولید” مغایرت دارد ، با تأکید: تهدید پایداری زیرساخت های حیاتی ، از جمله شبکه های ارتباطی ، نتیجه دیگری از این اختلال است زیرا می تواند عواقب اقتصادی گسترده ای داشته باشد.
کمیسیون تهیه فناوری اطلاعات و ارتباطات و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات استان تهران ، با یادآوری حادثه بندر شهید رجائی ، خاطرنشان کرد: انبار طولانی مدت کالاها به دلیل صدور دستورالعمل های متعدد و گاه متناقض ، عدم به روزرسانی نرم افزار سیستم تجارت جامع ، با تغییرات پی در پی و تغییرات پی در پی و دفع دائمی سیستم ، بروزرسانی دائمی سیستم ، بروزرسانی دائمی سیستم ، بروزرسانی های دائمی از سیستم.
فعالان این کشور ابراز نگرانی عمیقی از عواقب اوضاع ، خواستار اقدام فوری ، مؤثر و مسئول توسط سیاستگذاران و آژانس های مرتبط و نظارتی برای جلوگیری از تشدید این وضعیت ، تأکید کردند که این روند نه تنها به هزینه صنعت فناوری بلکه به ضرر اقتصاد دیجیتال کشور خواهد بود.
یادآوری اینکه بی اعتنایی به این چالش می تواند دستاوردهای اخیر در زمینه تحول دیجیتال را به خطر بیندازد و اعتماد فعالان صنعت را به سیاست های اقتصادی تضعیف کند حذف فوری ممنوعیت ثبت سفارش و ایجاد مکانیسم های شفاف برای تأمین تجهیزات مورد نیاز.
حذف سهمیه واردات به ترتیب سیستم ثبت نام در زمینه زیرساخت فناوری اطلاعات ، کاهش زمان تأیید تخصیص ارز برای کالاهای فناوری اطلاعات ، به ویژه در زمینه زیرساخت ها به حداکثر 7 روز ، و تخصیص و عرضه ارز با اولویت بالا توسط بانک مرکزی و توضیح موقعیت و نقش صنعت ICT در اقتصاد ملی. درخواست دیگر این اتحادیه صنفی است.
آنها همچنین حمایت از شرکتهای آسیب دیده از طریق معافیت های مالیاتی و تجدید مهلت برای پیمانکاری و جلوگیری از ضبط ضمانت های پیمانکاران ، تقویت تولید داخلی با برنامه ریزی واقع بینانه ، به طوری که این یک مکمل واردات است ، نه جایگزینی کامل ، جلوگیری از موازی سازی روند واردات از واردات به ترتیب به ثبت سفارش. و از تجمع کالاهای موجود در آداب و رسوم با یک فرآیند شفاف و چابک جلوگیری کنید آنها تأکید کردند.
سازمان اتحادیه های کارگری رایانه ای استان تهران از آمادگی کامل خود برای همکاری با کلیه مؤسسات مسئول دستیابی به راه حل های فوری و مؤثر خبر داد و از همه فعالان این زمینه خواست تا یک صدای واحد را برای حل این چالش با هم افزایی و همدلی بسازند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات