رئیس انجمن ملی اطلاعات مصنوعی ایران گفت: گزارش های مشهور جهان در مورد ادغام هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء نشان می دهد که بازار IoT تا 2 سال به حدود 1.5 میلیارد دلار خواهد رسید.
به گفته ایزنامحمد زاهدی در کنفرانس ملی Inostence Inostx ، تأکید کرد که پیش بینی های سال 2 و تعداد اشیاء به هم پیوسته است و می گوید ، طبق پیش بینی ها ، تقریباً 2 میلیارد اشیاء به هم پیوسته وجود دارد و با جمعیتی حدود 5 میلیارد دلار در جهان ، چهار میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد
زاهدی با اشاره به ایجاد مفاهیم جدید در زمینه فناوری ، گفت که مفاهیم گذشته مانند “اینترنت درمانها” و “اینترنت ابزارهای پزشکی” جایگزین مفهوم جدید “رفتار IoT” شده اند و ادعا می کنند که مفهوم جدید به معنای این است که ابزارها و دستگاه ها می توانند کاربران جدید را شناسایی و ارائه دهند.
زاهدی خاطرنشان کرد: گزارش های شهرت جهانی در مورد ادغام هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء نشان می دهد که بازار IoT تا سال 2 به حدود 1.5 میلیارد دلار خواهد رسید. نسل بعدی اینترنت اشیاء همچنین شامل ابزارهای یادگیری است که بدون نیاز به ارسال داده به یک سرور مرکزی ، می توانند موقعیت های عملیاتی خود را تحلیلی و بهینه سازی کنند.
با اشاره به توانایی فناوری ، زاهدی ، با تأکید بر اینکه فناوری قادر به شناسایی حملات سایبری است ، گفت: استاندارد سازی 4G و 4G و ترکیب آنها با هوش مصنوعی مشکلات دیگر در این زمینه است و این ترکیب باعث کاهش مصرف انرژی می شود. تجزیه و تحلیل موسسه جهانی IDC نشان می دهد که خدمات ابری می تواند محدود و افزایش نظارت باشد.
رئیس انجمن ملی هوش مصنوعی ایران ، چالش های پردازش داده ها و اهمیت امنیت داده ها را در عصر دیجیتال بررسی کرده و توضیح داده است: از سیستم عامل های پردازش ابر به دلیل نیاز به پهنای باند و خطرات امنیتی بیشتر نمی توان برای انواع داده ها استفاده کرد. به خصوص برای داده های حساس و مهم که نیاز به پردازش سریع دارند ، آن در لبه ها از اهمیت بیشتری برخوردار است.
Zahedi تأکید کرد: درمان در لبه مستقیماً با اینترنت اشیاء مرتبط است و از داده های جمع آوری شده به ما نظرات فوری می دهد. اگرچه تحریم ها و محدودیت ها وجود دارد ، وابستگی به خدمات ابری می تواند مشکل ساز باشد و افراد باید روی سطح لبه های پردازش تمرکز کنند.
رئیس انجمن ملی اطلاعات مصنوعی ایران به آینده سنسورهای کوانتومی پرداخته و گفت: “طی 2 تا 5 سال آینده ، ما یک انقلاب بزرگ در این زمینه خواهیم دید.” سنسورهای کوانتومی به ویژه در زمینه های ایمنی و رمزگذاری اثر عمیقی دارند و می توانند با سرعت بسیار بالایی اطلاعات را رمزگشایی کنند.
زاهدی به تأثیر استفاده از blockchain در ادغام هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء پرداخت و گفت: “این ترکیب می تواند منجر به ایجاد سیستم های خودمختار و غیر متمرکز شود. قراردادهای هوشمند از انسان به دستگاه می روند تا دستگاهی در دستگاه ایجاد کنند و تعامل به طور خودکار و تعامل انجام شود.”
رئیس انجمن ملی هوش مصنوعی ایران ، با تأیید اینکه در عصر فعلی ، هوش مصنوعی و IoT (IoT) به عنوان یکی از مهمترین تحولات فناوری ، موفقیت این همگرایی ، نیاز به همکاری بین رشته ای و تعهد به اخلاق ، به ویژه در امنیت شناسایی و پاسخ به تهدیدات از اطلاعات عامه را دارد. شرکت هایی مانند هواوی ، اپل و گوگل به عنوان رهبران فناوری در زمینه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء شناخته می شوند.
پایان پیام
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات