در این مراسم سید ابوالحسن فیروزآبادی – دبیر شورای عالی فضای مجازی – ضمن مهم دانستن بحث امنیت در جامعه، گفت: امنیت در جامعه در همه دولت ها و دولت ها از اهمیت بالایی برخوردار است، به طوری که همه اعضای شرکت نیز هستند. در ارتباط با بحث، آنها در قبال امنیت احساس مسئولیت می کنند.
یک بازار کوچک منجر به شکست یک بازار رقابتی بزرگ می شود
به گزارش ICTNN، پنجمین همایش توانمندی امنیت شبکه ملی اطلاعات با هدف آشنایی دولت با توانمندیهای سازمانی بخش خصوصی در حوزه امنیت شبکههای ملی اطلاعات ۱۴ تا ۱۵ مردادماه در پژوهشگاه ارتباطات برگزار شد. دومین روز از همایش ظرفیت شبکه ملی اطلاعات با موضوع «امنیت، تاب آوری و پایداری» امروز به کار خود پایان داد.
در این کنفرانس پنل تخصصی با عنوان اعتبار سنجی محصولات و تجهیزات AFTA نیز برگزار شد. در این پنل نمایندگانی از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان فناوری اطلاعات، آزمایشگاه های حراست کشور، سازمان نظام صنفی رایانه ای و همچنین نماینده نهاد ریاست جمهوری حضور داشتند. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به همراه دبیر شورای عالی فضای مجازی از نمایشگاه توانمندی های ملی و محصولات امنیتی داخلی بازدید کرد.
اگر امنیت به درستی تضمین نشود، آسیب پذیری های بیشتری رخ می دهد
وی با بیان اینکه امنیت فقط نیاز به متخصصان نیست، امروز به نیاز جامعه و مردم تبدیل شده است، گفت: اگر نتوانیم امنیت این فضا را تامین کنیم بستر آسیب پذیری را برای کسب و کار و عموم مردم فراهم کرده ایم. این سوال روز به روز توسعه می یابد و دیگر بحث سازماندهی نیست. در چنین شرایطی نقش دولت و دولت به عنوان حافظ مردم این است که فضا را برای مردم و کسب و کار ایمن کنند چرا که جامعه برای استفاده از این فضا نیاز به امنیت دارد و ما موظف هستیم در این زمینه برنامه ریزی های لازم را انجام دهیم. مسئله.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی افزود: موضوع دیگر آموزش و پشتیبانی نیروی انسانی است. باید بتوانیم جایگاه مناسبی را برای ماموران امنیتی در دستگاه های دولتی در نظر بگیریم و مرکز حراست در بالاترین سطح دستگاه ها در نظر گرفته شود. تلاش ما در داخل وزارت ارتباطات این است که شبکه ملی اطلاعات را به شبکه ای امن برای مردم و مشاغل تبدیل کنیم. امروزه ابزارهای زیادی در دسترس هستند اما مردم از آنها اطلاعی ندارند و از آنها استفاده نمی کنند.
عیسی زارع پور – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – ضمن قدردانی از برگزاری این همایش که منجر به همفکری و هم افزایی در راستای توسعه امنیت در حوزه ICT می شود، گفت: اکنون ارتباطات و فناوری اطلاعات یک امر اجتماعی است. طبقه بندی شده و بر تمام جنبه های زندگی انسان تأثیر می گذارد. در همه اقشار جامعه وابستگی های مختلفی را تحت تاثیر قرار داده و ایجاد کرده است که اگر امنیت به درستی تامین نشود آسیب پذیری بیشتری رخ خواهد داد.
در ادامه رسول جلیلی – رئیس دانشگاه شریف و از اعضای اصیل شورای عالی فضای مجازی – به بیان وضعیت نیروی انسانی متخصص در افتا پرداخت و بر لزوم توجه جدی به آموزش و تلاش برای حفظ نیروی انسانی متخصص با اقداماتی مانند اعطای بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی توسط بخش خصوصی.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: امنیت یک مقوله فرادستگاهی است و توجه همه دستگاه ها را می طلبد و همه باید با مرکز ملی فضای مجازی برای استفاده حداکثری از اطلاعات برای تسهیل زندگی مردم مشارکت کنیم.
وی با اشاره به توسعه صنعت ICT در بسیاری از کشورها خاطرنشان کرد: میزان آسیب به امنیت سایبری در کشورهای توسعه یافته سالانه حدود 100 میلیارد دلار است که باعث ایجاد شکاف در توسعه امنیت در جهان شده است که توسعه یافته را برانگیخته است. کشورها برای جذب نیروهای متخصص از سایر کشورها از جمله ایران.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با بیان اینکه در زمینه تولیدات بومی و تجهیزات امنیتی نسبت به سال های گذشته پیشرفت چشمگیری داشته ایم، گفت: در حال حاضر برای دسترسی به برخی تجهیزات امنیتی با محدودیت های زیادی مواجه هستیم که جوانان کشور این محدودیت ها را دارند. توانسته اند با تلاش خود، بسیاری از این کاستی ها را جبران کرده و تهدیدها را به فرصت تبدیل کنند. پیش نیازهای دستیابی به این هدف، سیستم ها و تقسیم کاری است که برای این مشکل ایجاد شده است. اما اینها کافی نیستند و نیاز به بازنگری دارند.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره بازار امنیت در صنعت ICT نیز خاطرنشان کرد: باید بتوانیم بازار امنیت را گسترش دهیم و گسترش بازار تنها با افزایش نقشآفرینی و گسترش ساختارها در سطح عمومی و جامعه اتفاق میافتد. بخش های خصوصی
زارع پور یکی از نکات مهم در حوزه صنعت را بازار کوچکی دانست که در اختیار داریم و این مشکل منجر به شکل گیری بازار رقابتی بزرگ می شود و افزود: ساخت بازار یکی از اقدامات مهمی است که نیاز است. در این منطقه گرفته شود. حتی در صورت نیاز باید یارانه ای در نظر گرفته شود تا محصولات امنیتی در ابتدا از حمایت دولت برخوردار شوند. تجهیزات شبکه زیادی به کشورهای دیگر صادر می شود و بخشی از آن در کشورهای غنی از فناوری مانند روسیه موجود نیست و در سفر اخیر من به آنجا با ما تماس گرفتند.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: خسارت سایبری در کشورهای توسعه یافته سالانه حدود 100 میلیارد دلار است و این عدم توسعه امنیتی در دنیا باعث شده کشورهای توسعه یافته نیروهای متخصص را از سایر کشورها از جمله ایران جذب کنند. .