همچنین اعضای کمیسیون درخواست کردند در صورت رای اعتماد مجلس به وی، افزایش پهنای باند را در دستور کار خود قرار دهد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس افزود: اعضای کمیسیون مسائلی مانند اقتصاد دیجیتال، ارتقای زیرساختهای ارتباطی، توسعه پارکهای علم و فناوری، رفع مشکلات آنتندهی تلفن همراه و پوشش شبکه اینترنت، سامانه شاد، امنیت فضای مجازی، گسترش دولت الکترونیک، ایجاد ارتباط بهتر این وزارتخانه با بانک مرکزی، سازمان برنامه، بودجه و محاسبات و وزارتخانههای اقتصاد و امور دارایی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش و توسعه زیرساختهای ارتباطی را مطرح کردند.
زارعپور به عنوان استاد دانشگاه و متخصص در حوزه سیاستگذاری و برنامهریزی کلان فناوری اطلاعات و فضای مجازی، سوابق علمی و پژوهشی متعددی در حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات دارد که از آن جمله میتوان به انتشار دهها مقاله علمی و پژوهشی به زبان انگلیسی در نشریات و کنفرانسهای بینالمللی در حوزه نسل جدید شبکههای رایانهای و دریافت چندین جایزه علمی و پژوهشی بینالمللی در دوران تحصیل اشاره کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی ICTNN، «زهرا شیخی» در توضیح نشست روز دوشنبه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با محوریت دعوت از «عیسی زارع پور» وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شد، گفت: وزیر پیشنهادی در این نشست برنامههای مرتبط با حوزه ماموریتی وزارت ارتباطات و فناوری را مطرح کرد و به سوالات نمایندگان پاسخ داد.
شیخی یادآور شد: زارع پور هم توجه به دولت هوشمند و تحول دیجیتال، شبکه ملی اطلاعات، تنظیم مقررات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، حفظ حریم خصوصی و امنیت فضای تبادل اطلاعات، توسعه پایدار زیرساختهای ارتباطی و اقتصاد دیجیتال را جزو اولویتها و برنامههای خود دانست و قول رفع مشکلات مطرح شده توسط نمایندگان در صورت کسب رای اعتماد مجلس را داد.
معاون رییس قوه قضاییه و رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه، موسس و رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عضو کمیسیون راهبردی شورای عالی فناوری اطلاعات کشور، مجری توسعه خدمات الکترونیک در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عضو کارگروه فناوری اطلاعات دولت نهم و دهم، عضو کمیته ملی اطلاعات برای همه «کمیسیون ملی یونسکو» از جمله سوابق اجرایی وی میباشد.
به گزارش ICTNN، عیسی زارعپور متولد سال ۱۳۵۹ شهرستان اسلامآباد غرب و دارای مدرک دکترای مهندسی کامپیوتر و دو مدرک پسادکتری در حوزه شبکههای رایانهای و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران است.
نماینده مردم اصفهان با بیان اینکه نظام ارجاع یکی از تکالیف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، تصریح کرد: در برنامه های پنجم و ششم این مسائل پیش بینی شده و باید در سطح کشور به طور گسترده استقرار یابد. اما یکی از چالشهای اساسی دانشگاههای علوم پزشکی نبود اینترنت در نقاط کور مخابراتی برای اجرای این مهم است که در نشست با وزیر پیشنهادی ارتباطات، نمایندگان خواستار رفع این مشکل شدند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری