محمود روزبهانی وی تصریح کرد: در حوزه فناوری اطلاعات فرصت ها و وظایف زیادی وجود دارد که اجرای آن نیازمند همکاری و تعامل بخش دولتی و خصوصی است.
وی بیان کرد: در شرایط کنونی حوزه فناوری اطلاعات برای ارائه و ثبت تجربیات موفق با حداکثر بهره وری نیازمند هم افزایی بیشتری است و موفقیت دولت در توسعه شبکه ملی اطلاعات در گرو ارائه خدمات توسط بخش خصوصی است. با حمایت و نظارت دولت
حوزه فناوری اطلاعات نیاز به هم افزایی دارد
اهمیت نقش نیروی انسانی در حوزه فناوری اطلاعات
همچنین رئیس نظام صنفی رایانه ای استان قم گفت: در این سال ها در حوزه اطلاعاتی کار شده و داده های زیادی در سازمان های ما جمع آوری می شود اما از این داده ها زیاد استفاده نمی شود.
معاون توسعه مدیریت شبکه ملی اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران ایجاد نگرش اجرایی جدید در توسعه خدمات شبکه ملی اطلاعات را یک نیاز ضروری دانست.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با تاکید بر اهمیت فناوری اطلاعات (IT) گفت: سهم ارزش افزوده بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در کشور 17 درصد و در استان قم 0.28 درصد است. که بعد از استان تهران، اصفهان واقع شده است.
فناوری اطلاعات بهره وری را افزایش می دهد
وی همچنین خدمات مورد نیاز کسب و کارهای نوپا را به صورت یکپارچه و اقتصادی، تشکیل و توسعه پلتفرم های ابری توزیع شده در کشور، ایجاد زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه کسب و کارهای مبتنی بر پلت فرم، امکان ارائه خدمات به تولیدکنندگان محتوا و ارائه دهندگان خدمات شبکه توزیع محتوا، توسعه کسب و کار و دانش در کشور و به روز رسانی مراکز داده و استفاده بهینه از منابع موجود از دیگر اهداف شبکه ملی اطلاعات است.
بر اساس این گزارش، در پایان همایش مذکور از فعالان و تلاش های بخش خصوصی و دولتی در حوزه فناوری اطلاعات استان قم قدردانی شد.
سید حسن هانی طبایی وی با اشاره به نقش فناوری اطلاعات در بخش های مختلف از جمله خودروسازی و کشاورزی گفت: در این بخش نیازمند نیروی انسانی خلاق، متخصص و متعهد هستیم.
وی افزود: در گام اول، دولت و بخش خصوصی نباید به عنوان کارفرما و پیمانکار، بلکه به عنوان شریک عمل کنند و در چنین شرایطی سرمایه گذاری مشترک یا جمع سپاری، نگهداری و تداوم خدمات توسط بخش خصوصی، ارائه خدمات و بهره برداری ملی نظارت و سیاست گذاری به نحو مطلوب تری انجام می شود.
وی با اشاره به ویژگی های استان قم خاطرنشان کرد: محتوایی که در این استان داریم در هیچ استانی در کشور عرضه نخواهد شد.
معاون توسعه مدیریت شبکه ملی اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران با تاکید بر پیشرفت شبکه ملی اطلاعات گفت: شبکه ملی اطلاعات در چهار لایه اصلی شامل زیرساخت ارتباطی، زیرساخت اطلاعاتی، خدمات و محتوا تعریف شده است. و هر یک از این لایه ها شامل چند قسمت است. و برای هر کدام از وظایفی که در قالب این لایه ها به ما محول می شود، برنامه های مشخصی داریم.
وی بیان کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دوره جدید «شبکه ملی اطلاعات» را راه اندازی می کند. وی در یک الگوی یکپارچه زیر نظر وزارت برنامه ریزی دیده است که بخشی از این الگوی یکپارچه باید در چارچوب ماموریت های سازمان فناوری اطلاعات ایران محقق شود.
وی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی متخصص در فناوری اطلاعات گفت: در صورت استفاده صحیح از فناوری اطلاعات; این امر باعث افزایش رشد، بهره وری و بهبود کیفیت خدمات و کاهش هزینه ها در سازمان ها می شود.
همچنین معاون ارزیابی و اعتبارسنجی مرکز مدیریت راهبردی آفتاب (امنیت فضای تبادل اطلاعات) گفت: هیچ سازمانی حتی در کشورهای پیشرفته از حوادث و حملات سایبری در امان نیست.
کریمی تمرکززدایی محتوا و خدمات از تهران در راستای شبکه ملی اطلاعات، توزیع بار ترافیکی در راستای تحقق اهداف پدافند غیرعامل، افزایش ترافیک داخلی در شبکه ملی اطلاعات، افزایش پایداری و تاب آوری زیرساخت خدمات و محتوای موجود در شبکه ملی اطلاعات و امکان ارائه خدمات ابری به سازمان های دولتی و بخش خصوصی را از اهداف شبکه ملی اطلاعات دانست.
وی با بیان اینکه امروزه بسیاری از مشاغل وابسته به فناوری اطلاعات هستند، بر اهمیت نقش نیروی انسانی در این حوزه تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار ICTNN، جواد غلامپور وی روز چهارشنبه در دومین همایش روز ملی فناوری اطلاعات استان قم در تالار کرامت استانداری تاکید کرد: برای ارائه خدمات بهتر و با کیفیت به مردم باید با انرژی بیشتری در توسعه دولت الکترونیک حرکت کنیم. .
مهدی کریمی نیسیانی وی خاطرنشان کرد: دو بال اصلی شبکه ملی اطلاعات شامل؛ شبکه پرسرعت، با کیفیت و مستقل شبکه جهانی اینترنت و خدمات محتوای محلی جذاب، متنوع، مورد نیاز مردم و با کیفیت بالا هستند.
22 جولای، تولدمحمدبن موسی خوارزمی(ریاضیدانان و منجمان در قرن سوم هجری قمری) به عنوان «روز ملی فناوری اطلاعاتدر تقویم رسمی کشور نامگذاری شده است.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی با تاکید بر برنامه عملیاتی شبکه ملی اطلاعات در هفت فاز، گفت: نحوه تعیین تعرفه یا صرفهجویی در سرمایهگذاری از سامانه پهنای باند تا ارائه خدمات پایه، یکی از موضوعاتی است که بخش خصوصی را به سرمایهگذاری در خدمات تشویق میکند. بخش شبکه ملی اطلاعات
تحریریه ICTNN شبکه خبری