به گزارش ICTNN، مجید سلطانی وی روز شنبه در آغاز حرکت جهادی نهضت توسعه فیبر مخابراتی ایران در زاهدان اظهار داشت: امیدواریم تا پایان سال بتوانیم کارنامه خوبی در بحث فیبر نوری در سیستان و بلوچستان ارائه دهیم. “
سلطانی گفت: سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص داخلی ایران از سال 2016 تا 2020 از 3.8 به 6.9 دهم رسیده است، اما میانگین جهانی 22.5 است، بنابراین سهم ما در رشد اقتصاد دیجیتال با رشد سریعتر فاصله زیادی دارد.
وی افزود: تاثیر مثبت اقتصاد دیجیتال بر اشتغال زایی یکی از موضوعات شعار سال است و تاثیر سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات و ارتباطات تاثیر مستقیمی بر اشتغال زایی دارد و دنیا در اقتصاد دیجیتال این موضوع را تجربه کرده است. و یک موضوع بین المللی و استاندارد است.”
وی گفت: توسعه در استان ها یا باید توسط دولت یا شرکت ها انجام شود در حالی که هزینه خرید تجهیزات در ایران زیاد است و در برخی موارد دست دوم یا دست سوم خریداری می شود.
سلطانی افزود: شرکت مخابرات ایران در 12 سال گذشته با سیاست های غلط دولت ها دچار مشکل شده است زیرا هزینه خرید تجهیزات مخابراتی ارزی بوده و درآمد عملیاتی 73 درصد و سود خالص 99.2 درصد کاهش یافته است.
وی بیان کرد: در اقتصاد کشور و تولید ناخالص داخلی، فناوری اطلاعات در ایران تقریبا زیر یک درصد است که در برخی کشورها بیش از هفت درصد و گاهی بیش از 10 درصد است.
رئیس هیئت مدیره مخابرات ایران تصریح کرد: با کمک مجوزهای اخذ شده در استان و همکاری ارگان ها و مردم باید در اسرع وقت کار انجام شود و اولویت در سیستان و بلوچستان دو پروژه زیربنایی اساسی است. مخابرات هم باید فراهم شود.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی افزود: با هزینه کم امکان برقراری ارتباط بی وقفه در مجموعه شهری به صورت فیبر وجود دارد و طرح “Whisper و USO” را با کمک دولت در روستاها اجرا می کنیم.
وی افزود: در مخابرات سیستان و بلوچستان برنامه ریزی هایی انجام شد و چون این استان با استان های دیگر فاصله دارد باید سرمایه گذاری بیشتری کرد و روند توسعه را سریعتر پیش برد و خوشبختانه استانداری در این استان کاملا هماهنگ و همکاری می کند. .
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: این شرکت با 50 سال سابقه و یکی از بزرگترین شرکت های مادر تخصصی دنیاست و حدود 28 میلیون مشترک در خطوط ثابت داریم و درصد حقوق و مزایا در شرکت مخابرات است. 86 درصد
رئیس هیئت مدیره مخابرات ایران وی همچنین در این مراسم گفت: ارتباطات این روزها نقش بسیار پررنگی دارد و با وجود خصوصی سازی مخابرات همچنان به محروم ترین مناطق توجه ویژه ای می شود.
ابراهیم محمودزاده گفت: موضوع مخابرات برای ایجاد مشاغل خانگی و کسب و کارهای کوچک امری انسانی است و منابع در سیستان و بلوچستان تامین می شود و دولت در این زمینه کمک خواهد کرد.
وی گفت: در تلاش هستیم با پیگیری های انجام شده پروژه ها در اعتبارات روستایی را بهتر از گذشته انجام دهیم.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: دومین استان در این پروژه بعد از قزوین، سیستان و بلوچستان است و به دنبال پروژه های زودبازده هستیم تا چرخ اقتصاد را به حرکت درآوریم چرا که اگر وضعیت درآمدی را بهبود ندهیم. ما نمی توانیم جای دیگری کار کنیم.»
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: تفکر و اقدام جهادی از سوی تصمیم گیران و فعالان صنعت، لزوم سیاست های بالادستی و مصوب در اقتصاد مقاومتی توسط همه نهادهای تاثیرگذار، نهادینه سازی رویکرد دانش بنیان در صنعت بزرگ ارتباطات و فناوری اطلاعات و هم افزایی عملیاتی استفاده از نقش مردم در اقتصاد صنعتی یکی از الزاماتی است که در صورت عدم تحقق آن، توسعه استان محقق نخواهد شد.
وی بیان کرد: درصد سود به درآمد در سال 1390 حدود 27 درصد بوده و در سال 1400 به حدود هفت درصد رسیده است.
وی گفت: در این چند سال بر صنایع دانش بنیان تکیه کرده ایم و امسال سال اشتغال و تولید دانش بنیان است.
سلطانی ادامه داد: امسال حدود 300 میلیارد تومان در سیستان و بلوچستان سرمایه گذاری خواهیم کرد که این امر نیز به خود استان بستگی دارد و نیاز به همکاری دستگاه های مربوطه دارد.