متن حکم می افزاید: شاکی در نیمه های شب بدون مجوز و مجوز شهرداری اقدام به ساخت و ساز کرده بود و پلیس ساختمانی و سازمان عمران شهرداری مجبور به تعطیلی کار و جمع آوری مصالح هم زمان شدند. اگر مخابرات پروانه یا مجوز شهرداری داشت، مجبور نبود در نیمه شب و شب شروع به ساخت و ساز کند تا شهرداری طبق وظایف مقرر در ماده 55 شهرداری بتواند همزمان مصالح را جمع آوری کند. قانون
روابط عمومی شهرداری رفسنجان روز شنبه با صدور حکمی در این خصوص به رسانه ها و ضمن تشریح اقدامات این نهاد در آبان ماه سال گذشته در تخریب سازه های نصب دکل، اعلام کرد: ۲۰ آبان ماه سال گذشته عوامل پلیس راه شهرداری رفسنجان در انجام وظیفه ذاتی خود مبنی بر انجام عملیات زیربنایی نصب دکل های BTS در محوطه برج شیشه ای و مجموعه موزه ریاست جمهوری رفسنجان به دلیل غیرقانونی بودن، نداشتن مجوز، مکان یابی اشتباه و بی توجهی به الزامات زیبایی شهریمانع از این شد که این اقدام قانونی با واکنش شرکت مخابرات به شکایت شهردار و شهرداری به عنوان اتهام تخریب بیت المال همراه بود.
بر اساس این گزارش و در پی صدور رای قضایی به نفع شهرداری، دادگاه کیفری 2 شهر کرمان نیز موضوع را بررسی و در نهایت رای قطعی را صادر کرد.
به گزارش ICTNN، آبان ماه سال گذشته تخریب سازه های تاسیساتی دکل های مخابراتی موزه ریاست جمهوری واقع در میدان امیرکبیر رفسنجان در 100 کیلومتری غرب مرکز استان کرمان خبرساز شد. شرکت مخابرات که مدعی انجام فعالیت های قانونی بود در پی تخریب این سازه ها علیه شهرداری شکایت کرد.
گزارش قبلی ICTNN در این زمینه را می توانید از طریق لینک زیر بخوانید:
اما اکنون خبر می رسد که علاوه بر رای دادگاه بدوی، دادگاه تجدیدنظر نیز حکم دادگاه به نفع شهرداری را تایید کرده است.
به گزارش دریافتی ICTNN، دادگاه تجدیدنظر پس از بررسی ابعاد مجموعه زیرساختی برج BTS در موزه که به منظور دفاع از منافع شهروندان و جلوگیری از تخریب بصری مهم ترین نماد شهری انجام شد، رای نهایی را صادر کرد.
در بخشی از این حکم آمده است: شرکت مخابرات رفسنجان بدون اخذ مجوز از شهرداری، شبانه اقدام به تخلیه مصالح در پارک شهید مطهری رفسنجان و حفر چاله در مجاورت و زیر درختان پارک کرد. ریختن فونداسیون نشان می دهد که پس از گزارش پلیس ساختمانی شهرداری رفسنجان و تخلیه یک شبه مصالح، سازمان عمران شهرداری رفسنجان با توجه به تکلیف مقرر در ماده 55 قانون شهرداری نسبت به جمع آوری مصالح اعم از میلگرد، بلوک و بتن آماده جهت تخلیه اقدام نماید. در سایت. .
مسئولان شهرداری در آن زمان بارها تاکید کرده بودند که در نصب دکل های مخابراتی و توسعه ارتباطات مانعی نمی بینند اما بحث جانمایی دکل ها باید با هماهنگی و تعامل مدیریت شهری انجام شود.
در قسمتی دیگر از این حکم که به موجب ماده ۲۷۳ قانون آیین دادرسی کیفری قطعی شده است، آمده است: ماده ۵۵ قانون شهرداری به طور خاص مربوط به معابر، خیابان ها، فضای سبز و پارک های عمومی است که شهرداری را مکلف می کند. جلوگیری از هر گونه سد معبر، ساختمانی در پارک ها احداث کرده و به شهرداری دستور داده است که شخصاً با عوامل خود و بدون نیاز به دستور از این گونه تصرفات جلوگیری کند.
بر اساس اعلام شهرداری رفسنجان، از آنجایی که مخابرات به رای دادگاه بدوی اعتراض کرده بود، در تاریخ 19 خرداد 1401 رای قطعی از سوی دادگاه تجدیدنظر صادر و مشخص شد که شهرداری بر اساس مصوبه مذکور عمل کرده است. مقررات قانونی
ضعف آنتن دهی مخابرات استان کرمان در سال های اخیر در حالی هنوز برطرف نشده است که مسئولان استانی به ویژه نمایندگان مجلس در مرکز و جنوب استان بارها از وضعیت موجود گلایه مند بوده و خواستار تعیین تکلیف این موضوع شده اند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
مشکل ضعیف بودن آنتن دهی تلفن همراه و اینترنت نه تنها در رفسنجان بلکه در بسیاری از نقاط استان به ویژه مناطق مرکزی و جنوبی استان همواره خبرساز بوده است. وقوع سیلاب های متعدد در نقاط مختلف استان به وسیله ای برای تشدید انتقادات از مخابرات در کرمان تبدیل شده بود چرا که به منظور اطلاع رسانی به شهروندان ساکن در مسیر سیلاب و یا اطلاع رسانی از وقوع سیل شدید در یکی از شهرستان های استان ، عدم آنتن دهی تلفن همراه عنوان مانع اعلام شد.
در پاسخ به ادعای مخابرات مبنی بر اینکه شهرداری در صورت مالکیت محل نصب دکل می تواند از اجرای عملیات جلوگیری کند، عنوان می شود: شهرداری رفسنجان با توجه به مستندات ارائه شده پارک شهید مطهری را از چندین موقوفه اجاره داده و از آن خریداری شده است. توسط تعدادی از مالکان و نزدیک به پنج دهه است که پارک در محل مذکور احداث و احداث شده است. اقدام شهرداری طبق ماده 55 قانون شهرداری ها نیازی به تملک شهرداری نیست بلکه شهرداری صرفاً به دلیل عمومی بودن آن موظف به حفاظت از آن است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری