به گزارش گروه علمی ICTNN، هادی شریفیان مدیرعامل این شرکت دانش بانیان با بیان اینکه این پرندگان کنترل از راه دور در ارتباط با حوزه هوانوردی طراحی شده اند، افزود: این محصولات فناورانه برای سم پاشی، بذرپاشی، محلول پاشی، جنگل کاری، بیابان زدایی و توسعه مراتع استفاده می شود.
وی با تاکید بر اینکه این محصولات کاربردهای بسیار متنوعی در زمینه مدیریت آب، آبزی پروری و مخازن دارند، افزود: شناور کنترل از راه دور طراحی شده برای تغذیه آبزیان نیز بسیار کاربردی است و هزینه های آبزی پروری را حدود 50 درصد کاهش می دهد.
به گفته این معاونت علمی، به گفته این فعال دانش بنیان، پهپادهای طراحی شده با استفاده از فناوری رباتیک و هوش مصنوعی می توانند بهره وری باغداران و کشاورزان را افزایش دهند. به عنوان مثال طرح گرده افشانی درختان گردو را با پهپاد در کشاورزی و صنعت خرم دره وابسته به بنیاد مصطفان در سال 1401 اجرا کردیم.
وی خاطرنشان کرد: همچنین برای مردم مناطق کمتر برخوردار مانند سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، کرمان و هرمزگان شغل ایجاد کرده ایم به طوری که هر پهپاد کشاورزی سه شغل مستقیم و چند شغل غیرمستقیم ایجاد می کند و این افراد می توانند به عنوان خلبان مشغول به کار شوند. ، کمک خلبان، گیاه شناس، ناظر فنی و ناظر عملیات به کار.
شریفیان همچنین گفت: در زمینه صادرات و بازارهای خارجی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شعبه ای در ازبکستان ایجاد کرده ایم و وارد بازارهای اروگوئه، تایلند، عمان، عراق و کنیا شده ایم. و هدف ما صادرات است ما همچنین می خواهیم محصولات فناورانه و مشاوران فنی را صادر کنیم.
وی بومی سازی 80 درصدی پهپاد کشاورزی را از دیگر دستاوردهای این مجموعه برشمرد و در ادامه تصریح کرد: 50 نفر از نخبگان کشور در این مجموعه فعال هستند و این اشتغال با هدف جلوگیری از فرار مغزها از کشور است.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات