وی با اشاره به اینکه به دلیل ماندن در مرحله ادراکی با مشکلات دست و پنجه نرم می کنیم، تصریح کرد: گزارش های دوران فضای مجازی با پیگیری آسیب شناسی در این حوزه در تحقیقات فضای مجازی آغاز شد و توانست این آسیب را تا حدودی به درستی برطرف کند. بگیر.
فیروزآبادی گفت: در این بین آسیبی که شناسایی شد فقر بیش از حد در حوزه محتوایی و مسائل دوران فضای مجازی علی رغم تاکید رهبر معظم انقلاب و مسئولان بر تحولات این فضا بود.
نوع سوم گزارش سندی است که متون و اسناد سیاست ملی و جهانی منتشر شده توسط سازمان های بین المللی را بیان می کند که ابتدا ترجمه و سپس بررسی و بررسی می کنیم.
لزوم افزایش تعاملات بین المللی توسط پژوهشکده
عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ادامه این مراسم با تاکید بر اینکه اتفاقی که امروز رخ داد، اتفاق بزرگی است که در پژوهشگاه رخ داده است، گفت: به این نتیجه نرسیدیم که یکی از این موارد، افزایش تعاملات بین المللی توسط پژوهشگاه فضای مجازی.
به گفته وی، در حوزه اقتصادی تحول خدمات عمیقا ایجاد شده است و در حوزه اجتماعی نیز شاهد ساختارهای زندگی و شبکه ای هستیم.
وی با تاکید بر تغییر نگاه مرکز ملی فضای مجازی از نگاه تقلیل گرایانه به فضای مجازی به تحولی تمدن ساز، افزود: این فضا را باید تحولی تمدن ساز و دوره متمایز انسانیت و اکوسیستم در همه انسان ها دانست. در زمینه های مختلف از جمله علم و فناوری، مسائل حقوقی، امنیتی، فرهنگی و اقتصادی، زیرا شاهد تحولی عمیق در تمامی این امور هستیم.
حسین مطلبی رئیس پژوهشگاه فضای مجازی در مراسم رونمایی از صدمین گزارش عصر فضای مجازی با اشاره به انتشارات مختلف این پژوهشکده گفت: فضای مجازی را برای سیاستگذاران، پژوهشگران و برنامه ریزان ایجاد کنید.
مطلبی ادامه داد: نوع دیگری از انتشارات پژوهشگاه کتاب است که تاکنون 38 عنوان آن آماده است که برخی از آنها هنوز چاپ نشده و در نوبت چاپ قرار دارد. در این میان چند کتاب خلاصه شده و 11 عنوان منتشر شده است.
حجم این تحولات به حدی بوده است که معتقدیم زندگی بشر امروز وارد بحران جدیدی از تحولات شده است که می توان آن را عصر فضای مجازی نامید.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
انتشارات پژوهشگاه فضای مجازی
وی افزود: در حال حاضر ظرفیت بالایی در حوزه آموزشی، پژوهشی و تشکیل تفاهم نامه های بین المللی پژوهشگاه فضای مجازی وجود دارد که باید از این ظرفیت ها استفاده کرد.
فیروزآبادی تصریح کرد: این تحول عمیق در حوزه فناوری که جنبه مادی دارد و مظاهر آن دیده می شود و مدل های جدید درک می شود و تفاوت های آن بررسی می شود، قابل مشاهده است، اما در تحولات شگرف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی ساختارهای موضوعی به ساختارهای شبکه ای تبدیل می شوند. تحولات سیاسی ما شاهد تغییر در روابط دولت ها و ملت ها، جهانی شدن و تغییر قوانین بین المللی هستیم.
به گزارش ICTNN از پژوهشگاه فضای مجازی، «سید ابوالحسن فیروزآبادی» دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی در مراسم رونمایی از صدمین گزارش عصر فضای مجازی که به همت پژوهشگاه فضای مجازی برگزار شد، گفت: اضافه کرد: به دوران درک این فضا تبدیل شویم، زیرا عصر ادراک مبتنی بر فرد است، اما عصر تفاهم منجر به دستیابی به درک مشترک و در نهایت پیشرفت و پارادایم می شود.
معاون وزیر علوم بر ایجاد همفکری بین دست اندرکاران فضای مجازی تاکید کرد و گفت: پوشش همه حوزه ها در پژوهش فضای مجازی، هویت مستقل پژوهشکده و شکل گیری تدریجی سایر عناصر در پژوهشگاه از اولویت هایی است که باید بر روی پژوهشکده قرار گیرد. دستور جلسه.
کلانتری بر لزوم تعمیق درک فضای مجازی تاکید کرد: ضمن ورود پژوهشکده فضای مجازی به عرصه اجرایی، دوره های ترویجی و آموزشی دستگاه ها افزایش یابد و بسته های آموزشی برای مخاطبان خاص ارائه شود.
وی با تاکید بر اینکه ما همچنان با چیستی فضای مجازی دست و پنجه نرم می کنیم، افزود: باید با مفهوم سازی به یک مفهوم مشترک دست پیدا کنیم تا مورد پذیرش عقلانی نخبگان و اقشار مختلف اجتماعی جامعه قرار بگیریم چرا که معتقدیم فضای مجازی در درجه اول یک امر است. فضایی اجتماعی است و اگرچه انتشار جزوه و کتاب اولین قدم محسوب می شود، اما نباید کافی باشد.
رئیس پژوهشکده فضای مجازی تصریح کرد: ظهور و گسترش فضای مجازی در زندگی بشر امروز باعث بروز مسائل مختلف اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی برای بشر شده است. بیایید آن را پرداخت کنیم.
دبير شوراي عالي فضاي مجازي با اشاره به تحولات عميق و پيچيده در اين حوزه ها تصريح كرد: با وجود چنين تحولاتي و پيروي از عصر فضاي مجازي از نظر فلسفه و اجرا، نظريه پيچيده اي است كه همه آنها حاكي از تسریع پیشرفت ها در همه زمینه ها در این صورت دیگر آثار چاپی پاسخگو نیست.
وی با اشاره به انتشار یکصد گزارش گفت: نوع دوم گزارش های منتشر شده توسط پژوهشکده، گزارش های سریعی است که در آن به جای پرداختن عمیق به موضوعات، نگاهی گذرا به موضوعات خاص در یک زمان خاص ایجاد می شود. مخاطبان.”
تحریریه ICTNN شبکه خبری