نمایشگاه XXVII الکامپ با شعار «همه برای اقتصاد دیجیتال» کار خود را به پایان رساند، در حالی که امسال با ارائه فناوریهای نوین و حضور برخی از شخصیتهای مهم کشور از جمله نامزدهای ریاست جمهوری و شرکتهای خارجی پذیرای شرکتهای داخلی و خارجی بود. نمایندگان
به گزارش ICTNN، نمایشگاه الکامپ سال هاست که به عنوان یکی از نمایشگاه های بزرگ فناوری در سطح ملی برگزار می شود و یکی از نکات مهم این نمایشگاه حضور شرکت های بزرگ فناوری و حوزه اقتصاد دیجیتال در هدف است. از ارائه توانایی ها و توانایی های خود. کارشناسان بر این باورند که حضور و استقبال عموم مردم اعم از دانشجویان، پژوهشگران، فعالان حوزه استارتاپ ها، فناوری و شرکت های دانش بنیان و تعامل این دو عنصر به معنای رشد و توسعه محصول و آشنایی عمومی با نوین است. محصولات و فناوری ها، الکامپ را به یک شرکت بسیار مهم تبدیل کرده است.
البته حضور شرکت های خارجی و ارائه محصولات آنها و همچنین تعامل استارتاپ های داخلی با مجموعه های بزرگ بین المللی نیز در ارتقای سطح این نمایشگاه بسیار موثر است.
در روزهای اخیر بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ برگزار شد، هرچند به نظر می رسد تفاوت هایی با سال های گذشته از نظر محتوا، فضای کلی نمایشگاه و شرکت های مختلف حاضر در آن وجود داشته باشد.
امسال در همایش ها و نشست هایی که در حاشیه این نمایشگاه برگزار شد، بر پررنگ بودن بخش محتوا تاکید شد. مشکلی که علی حکیم جوادی رئیس سازمان نظام صنفی فناوری اطلاعات کشور در جلسه ای به آن پرداخت و تاکید کرد که مهمترین رویکرد نمایشگاه الکامپ امسال توجه به محتوا است چرا که حوزه فناوری اطلاعات در همه موارد تاثیرگذار است. جنبه های زندگی
از دیگر نکاتی که می توان از آن به عنوان نکته مثبت نمایشگاه امسال یاد کرد، حضور گسترده و مهم شرکت ها و استارت آپ های مختلف در فضای مناسب نمایشگاه است. به گفته رضا حیدری، دبیر اجرایی نمایشگاه الکامپ، نمایشگاه امسال دارای 15 سالن و 50 هزار متر مکعب و برنامه های جانبی از جمله ستارگان الکامپ بود که پس از چهار سال وقفه، 60 تیم در این حوزه به رقابت پرداختند.
همچنین بخش دیگری نیز با همکاری اتاق بازرگانی ایجاد شد تا زمینه های لازم برای توسعه کسب و کار فراهم شود. یکی دیگر از اقدامات انجام شده در این نمایشگاه مدیریت این غرفه توسط افراد دارای معلولیت برای پاسخگویی به خواسته ها و نیازهای آنان در حوزه فناوری اطلاعات بود. البته علاوه بر موارد ذکر شده، قسمت مشاغل الکامپ در الکامپ 27 برای ثبت درخواست شغل و کارفرما و در نتیجه بازکردن مسیر تعامل و اشتغال دیده شده است.
به گفته دست اندرکاران، نمایشگاه امسال نیز مانند سال گذشته با استقبال شرکت های خارجی از شرکت های مختلف مواجه شد که نشان از اهمیت و تاثیرگذاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ دارد.
علاوه بر موارد ذکر شده به گفته برخی خبرنگاران، اطلاع رسانی امسال از اخبار نمایشگاه توسط ستاد اطلاع رسانی و بررسی اتاقی برای برگزاری نشست های مهم مطبوعاتی وضعیت بهتری نسبت به سال گذشته داشته است.
خانه نمایشگاه الکامپ نامزدهای ریاست جمهوری
عیسی زارع پور – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – امسال پس از بازدید کلی از این نمایشگاه، در اولین روز در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره موضوعات مختلف از جمله پیشرفت های انجام شده در سه سال اخیر صحبت کرد. البته پس از دعوت از نامزدهای ریاست جمهوری برای بازدید از این نمایشگاه، یکی از نمایندگان ستاد انتخاباتی مسعود مزکیان و سعید جلیلی به الکامپ 27 رفت.
سعید جلیلی کاندیدای ریاست جمهوری در این نمایشگاه در دیدار جمعی از فعالان اقتصاد دیجیتال کشور گفت: سرعت اینترنت همراه باید حداقل 10 برابر و سرعت اینترنت ثابت افزایش یابد. 50 بار، و انتظار می رود توسعه فیبر نوری به 100٪ برسد.
وی گفت: فیبر نوری تاکنون 40 درصد رشد داشته و یکی از موضوعات مهمی است که پیش بینی می شود ادامه یابد و به 100 درصد برسد. سرعت اینترنت قابل دفاع نیست. سرعت اینترنت همراه باید حداقل 10 برابر و سرعت اینترنت ثابت 50 برابر شود و این از جمله برنامه هایی است که بررسی های لازم برای آن انجام شده است.
جلیلی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ مشکل فنی و اقتصادی برای توسعه فیبر نوری وجود ندارد افزود: نباید شعارها و حرف هایی که مبنایی ندارد زده شود. جاده باید همیشه باز باشد، اما ممکن است یک روز برف بیاید و به شما بگویند آهسته رانندگی کنید. اصل این است که همه می توانند از اینترنت استفاده کنند.
مهمترین رویدادهای فناوری Alcomp 27
در کنار همه بازدیدها و گفتگوهای مسئولان، با توجه به ماهیت تکنولوژیک آلکامپ، از محصولات جدید و نوآورانه رونمایی شد. به عنوان مثال، پروژه خودروی متصل اپراتور تلفن همراه در قالب یک اپلیکیشن عملیاتی در نمایشگاه الکامپ 1403 ارائه شد.
خودروهای متصل که عامل مهمی در توسعه اینترنت اشیا هستند، امکان اتصال خودرو به خودروهای مجاور در جاده و ضبط و پخش صدای داخل خودرو که به گوشی راننده وصل می شود را فراهم می کنند یکی از کاربردهای خودروهای متصل است. اتصال خودروها در خیابان ها و جاده ها می تواند به هوشمندتر شدن ترافیک و تضمین ایمنی کمک کند.
از سوی دیگر، محصول «مراقب هوشمند» برای رفع دغدغه های مردم در زمینه نگهداری از کودکان، سالمندان و حیوانات خانگی مورد استفاده قرار گرفت و در نمایشگاه الکامپ رونمایی شد.
در آینده نزدیک برای دستگاه ها و تجهیزات مهم طراحی و توسعه می یابد و برای اولین بار این محصول با استفاده از فناوری های پوشیدنی مانند دستبند هوشمند، ساعت یا ردیاب با ویژگی هایی مانند GPS، دکمه اضطراری SOS، سیم کارت توسعه خواهد یافت. کارت و غیره با اتصال به پلتفرم بومی ردیابی سالمندان و کودکان همراه اول و با استفاده از اپلیکیشن مربوطه قادر به ارائه مانیتورینگ بر روی تلفن همراه والدین هستند.
این پلتفرم خدماتی مانند ردیابی موقعیت فعلی، موقعیت مکانی و تاریخچه مسیر سفر، تعیین منطقه امن، زمانبندی ویژگیهای ساعت، دریافت هشدار در مواقع اضطراری، تماسهای صوتی و تصویری، نظارت بر پیامک و تماسها از ساعت، کیف پول و نمایش مبلغ ارائه میکند. باتری ساعت و …
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات